Pacientele optimiste ale Dr. Tutunaru (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Neata (pe la pranz) la fete si multi . Mi-a fost dor de voi.
Marair, felicitari si ai grija de tine si de galuscuta de la tine din burtica. Felicitari, .
Bubulina, nu dispera. Exista remedii si tratamente. Stiu ca asta inseamna timp , dar asta este. Bine ca ati aflat si puteti lua masuri. Tine-i sotului moralul ridicat - ca barbatii astia sunt cam slabi de inger - si , ca se rezolva. Bafta multa si capul sus.
la toate fetele fara nici o exceptie

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Fetelor va pup cu drag!Sunt fericita, ce sa mai zic, cu atatea prietene care se bucura pentru mine.Chiar vorbeam cu sotul meu de dimineata si ma ruga sa nu spun la toata lumea.I-am zis ca la serviciu inca nu anunt, dar gasca mea de fete scumpe trebuie sa afle minunatia.
Dianadiorice stimulare indiferent de substante poate produce chisturi, dar Tutunaru, dupa stimulare, cand vede ca s-au dezvoltat foliculii suficient pt a fi viabili, iti recomanda Pregnyl, care ii sparge ca sa nu se transforme in chisturi.Iar apropo de spermograma, perioada de repaus sexual dinainte de prelevare este intre 3-5 zile.Cel mai bine 4, asa recomanda dr Matei.Eu am facut laparo cu Tutu si e un profesionist si un atent, dar fii atenta cu asistentele.Daca vrei mai multe detalii,zi-mi ca-ti mai spun.
Danotino, da sunt pacienta lui Tutu din mai anul trecut.In afara de chist am facut o dereglare hormonala pe baza de stres maxim, ca nu venea bb.Si am mers la Dr.Vladutu, actualmente Ivanuta, recomandata de Tutu, care mi-a dat un tratam.homeopat pe care l-am urmat cu sfintenie, inclusiv regim alimentar.Acel tratam a fost mai mult pt dereglare hormonala.Intre timp, o prietena a mea mi-a mai recomandat o alta dr. homeopata, la care am ajuns si mi-a dat un alt tratam, pe care l-am facut in paralel .Tratamentul a fost pe parte de sistem nervos si m-a ajutat enorm.Iar al treilea tratam a fost luat de mine de pe infertilitate.ro:branca ursului, de trei ori pe zi si eu si sotul meu, iar eu cate doua cani de ceai de napraznic, mladite de zmeur si cretisoara, pe care le-am baut cat mai pe stomacul gol.Am slabit 2 kg, ca eram mai mult flamada cu atatea ceaiuri.Le-am luat gradat:primele trei zile cate o cana din fiecare, dupa care doua, iar cu BU la fel, de doua ori pe zi, iar de cand foliculul era pe la 15 mm am bagat cate trei doze de BU pe zi.Am facut decat o luna de monitorizare, am avut ovulatia in a 19-a zi, si cam asta fu povestea mea.A, am uitat:in seara cu pricina am facut spalaturi vaginale cu ceai de galbelene, iar la cam doua ore s-a intamplat fenomenul..
Bubulina poti sa ma treci la gravidute, bineinteles, desi eu tot pe voi o sa va urmaresc in primul rand.Acum, va dati seama, voi fi noua pe la burtici...si eu sunt cam emotiva de fel...dar ma tratez.
Sincer, Bubu,curaj, ca stiu eu sigur ca o s-o rezolvati voi cu gigeii.Poate a fost sotul tau intr-o pasa proasta.Da,pune-l sa ia ZN si vitE.Stii, sotul meu avea spermograma buna (normospermie), dar aparuse spermatozoizi antispermatici 25% si Tutu a zis sa ia Tribulus Terestris ca face minuni la orice probleme ale spermei.Si dupa 30 de capsule, cate trei pe zi, a fost si el la inaltime.. .
Va multumesc inca o data si va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Amely , ce faci scumpo? Cum a fost la ?
Noi iti facem galerie si te asteptam, cu vesti bune.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Marair, cea ,multumesc pentru raspunsuri! Acum cred ca esti preocupata sa iti faci analizele, toxoplasmoza etc. Care sunt urmatorii pasi?

Bubulino, mersi si tie, din fericire al meu sot nu fumeaza, nu bea... asa ca restul e usor de respectat...

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kittysoru, inca n-am ajuns la dr-a Badea... abia la 18.00 sunt programata acolo. Sunt plina de draci pt. ca am vrut azi sa merg la IDS sa-mi faca tipajul viral HPV, si mi-au zis ca asistenta care recolteaza nu este azi, sa vin maine. Noroc ca am sunat inainte, ca altfel ma duceam degeaba... Si asa sunt nevoita sa plec in timpul programului de la birou, ca alea cica nu recolteaza decat intre orele 11 si 16.00. Dupa ce ca m-au tinut si 10 min. in telefon (sunam de pe mobil pe fix, ca nu vroiam sa sun din birou) mi-au mai zis ca azi nu se poate. Niste ametite!!!

Asa ca la IDS o sa merg abia maine (sper). Am auzit ca fac tipajul si la Medsana, dar e cu 500.000 mai scump...chiar nu stiu ce sa fac.

Cam cu asta ma laud eu... Daca nu reusesc diseara sa intru, va povestesc maine dimineata.

Inca nu l-am sunat pe T. sa-i zic ce am facut, desi ii promisesem, pt. ca deocamdata nu prea am ce sa-i zic. Ca am facut PAP si ca am displazie? Probabil va dori sa stie ce a zis doctorita Badea, la care m-a trimis, asa ca astept sa vad ce zice ea, si dupa aia il sun. Off, parca ar fi un vis urat din care nu mai reusesc sa ma trezesc... sper sa treaca odata.

Va pupic!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

bubu, multumesc pentru sustinere!
te-am apelat pe mess! vroiam sa te intreb ceva!
o sa-ti scriu un PM.
fetelor, va pup!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

fetelor, am vorbit cu Tutu.Maine pleaca din tara si ne vedem luni seara la cabinet.pana atunci iua cate 4 ovule vag pe zi si acid folic.Mi-a zisdin tot sufletul "Bravo!"si mi-a crescut inima, ce mai!Va pup si vreau sa aud numai de bine, da, dragele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adel_ivan spune:

Felicitari Marair!
Spune-mi si mie te rog ce ti-a dat Dr. Ivanuta? Si in ce concentratie ?Si eu am fost la ea.Cat timp ai urmat tratamentul homeopat?
Multumesc,Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

marair, ma bucur foarte mult pentru tine!sa ai o sarcina usoara, bb sa fie sanatos, ai grija sa urmezi tratamentul dat de dr si ne auzim la odisee, la gravidute; poate ne vom intalni la un control;
anasia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Intru si eu azi cam tarziu , si ce sa vad ..............
MARAIR FELICITARI, MULTI PUPICI PT. GRAVIDUTA
Ai vazut ca ai reusit , ultima data erai suparata pe durerile de burta si ia uite acum ce veste buna aud.
Pana la urma se pare ca Marair a spart gheata fetelor , sper sa ne traga dupa ea pe toate.
Mi-e doctorita de la inseminare mi-a zis sa fac testul Beta-HCG din sange la ISD pe 5 aprilie, oare daca fac eu unul din urina pe aceiasi data o fi prea devreme? Inseminarea am facut-o pe data de 24 martie.
Va pup!

Mergi la inceput