Pacientele optimiste ale Dr. Tutunaru (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Scumpele mele am si eu o intrebare..prietena mea se duce vineri sa-si faca analizele si luni face laparo cu T..daca puteti sa-mi ziceti si mie care sunt scorurile pe acolo, cui si cind trebuie sa dea si mai ales vineri cam pe la ce ora sa se duca si daca doar ii face analizele si ii da drumul acasa pina luni..va multumesc...Sarcina usoara Marair si va tine pumnii fetelor!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Uite scumpa, nr. de la Laboratoarele IDS: 021/211.58.63 sau 021/211.58.64. Eu azi trebuie sa ajung la ei ca sa fac tipajul viral HPV.

Pupic!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata!
fetelor eu nu am vesti bune...ziua 3!
in schimb marair felicitari!!!!!!!!!!! ma bucur din tot sufletul pentru tine!!!!!!!
multe flori si multi pupici!
nu mai tin minte daca ai facut stimulare...stiu ca ai facut laparo cu T in mai, nu? de atunci esti pacienta lui T? alte probleme ai avut in afara de chistul de pe ovar? ce ai luat luna asta?
amely , te pup!
bubu, nu dispera! totul se rezolva!
laura, sa vii cu vesti bune, da?
va doresc o zi frumoasa!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

danotino,

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Amely, saru'mana!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata... ce mai faci iubita? imi era dor de tine, m-am uitat din nou la pozele Biencutei, care este tot asa dulcica. Doar o stiu de cand era un punctulet la eco, nu? Din pacate cu laparoscopia nu pot sa-ti ofer un raspuns, intrucat dupa cum stii eu nu am mai facut-o, au intervenit niste probleme nasoale si trebuie sa le rezolv mai intai pe acelea. Dar sigur te vor ajuta fetele care au facut mai de curand laparo...Pup!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Marair, tare ne bucuram pentru tine! Traim virtual bucuria de a deveni mame!!! Multa sanatate tie si micutului!

Madaluta, ce conditii trebuie indeplinite pt o buna spermograma in afara de repaos pentru 2 zile? Mai trebuie si altceva? Pentru ca vrem sa facem si noi.

Bubulina, don't give up! Ai vazut, exista tratamente!!!

Cum e laparo la dr.T? Ok, am fost si eu la el si mi-a zis sa ma programez...

O zi buna tuturor!

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Utocatalina, ti-am trimis PM in legatura cu laparo.

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Inca o intrebare: ova-mitul (clomifen) poate favoriza aparitia chisturilor?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Dianadi, noua pentru spermograma ne-au dat repaus de 3 zile, ba chiar 4 dupa alte opinii. Nu are voie sa bea cafea, sa reduca fumatul si alcoolul (ideal ar fi lipsa). Stimularea hormonala poate da chisturi in masura in care nu se sparg toti foliculii.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput