Pacientele optimiste ale Dr. Tutunaru (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Bubulina , chiar i-a mai verifica , cum a spus si madaluta , si eu am patit la fel , prima mi-a iesit groaznica , dar nu am respectat toate conditiile . Unde a recoltat sotul tau , acasa sau la spital? Poate ar fi mai bine sa recolteze la fata locului.
Madaluta nici nu mai stiu cum ma simt. Cand ma i-a durerea de burta zic ca gata.... vin uratii , cand imi trece zic ca sunt sigur gravida , acu o sa o sa vad miercuri.......
Mai fetelor eu vineri noaptea am avut niste dureri cumplite care au durat vreo 5 minute , dar f. acute , zici ca imi curenta cineva uterul , nici nu stiu cum sa explic.... , nu erau ca cele de la ciclu , ca un fel de durere care ma lua incet incet si ajungea insuportabila si dupa aceea ma lasa incet incet , in doua reprize , dar am zis ca mor de durere si ajung la spital ca o sa patesc ceva , dar mi-a trecut. Eram in a 7 zi de la inseminare. Aveti idee ce o fi fost?
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

http://forum.infertilitate.ro/viewtopic.php?t=86&start=0
Draga Bubulina.Uite aici am gasit ceva care ar putea sa-ti ridice putin moralul.Si sper din suflet sa se intample acest lucru.Fetele au dreptate.Ar trebui sa repeti analiza.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata fetelor!Pentru mine este clar cea mai frumoasa zi din viata mea de pana acum deoarece surpriza:mi-au iesit doua liniuteeeeeeee!Da, ma fetelor, am facut sambata un test Ozone si mi-a iesit pozitiv in cateva sec:doua linii foarte clare.Am zis:stai, Raluco, nu te pierde cu firea, mai faci un test luni si mai vedem.Si am facut azi dimineata un test Clear Blue si iarasi pozitiv.Am sunat si bineinteles trezit pe toata lumea, care e cheauna de fericire ca si mine!Gata fetelor, intindeti mana, ca eu deja am intins-o spre voi si, uitati-va cate suntem
Dupa simptomele Laurei cred sincer ca si la ea s-a intamplatII.Lauraziua a 7-a este in perioada de fixare a zigotului in uter si e normal sa doara.Stai relaxata, draga mea, va fi excelent!
Bubulina, nu te pierde cu firea!Bine ca ai aflat unde este problema!Vorbeste cu Tutu, ca iti recomanda el o dr. homeopata foarte buna, care pe mine m-a ajutat foarte mult.Vezi ca exuista pentru sotul tau un medicament, se numeste Tribulus Terestris, il iei de la plafar de la Unirii este cca 200 000.Mai dai sotului tau vitamina E si Zn de la Walmark.Fac minuni.Vezi ca sunttratamente postate la naturiste si afli mai multe...Si intr-adevar, rugati-va la Dzeu.Eu nu cred ca mai este cazul sa mai faceti o spermograma.IDS-ul si Dr Matei unt de toata increderea.mai bine concentrati-va pe o atitudine pozitiva, mai ales el(ca barbatii ingeneral se pierd rau de tot...)si va fi bine.Va tin din toata inima pumnii!
Fetelor, de cand mi-a venit menstruatia am zis:luna asta raman gravida.Mi-am zis in fiecare secunda acest lucru.Am facut doua tratam homeopate si unul naturist si m-am rugat la Doamne-Doamne.Am fost la biserica, la Sf Gheorghe, am dat acatiste si m-am rugat.Biserica asta face a doua minune pentru mine!!Conteaza atitudinea!M-am autosugestionat la maxim, cu riscul ca, daca imi vine cm-ul, sa cad intr-o mare depresie, dar am crezut cu fiecare celula din corpul meu, iar la mine in casa candela a ars in fiecare zi.Poate ce v-am spus va ajuta sa intelegeti ca trebuie sa lupti cu tot ce tine de tine.Va pup si va iubesc pe toate, va multumesc din tot sufletul meu ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat.Sa va ajute Dumnezeu si Maica Domnului si pe voi, ca aveti suflete mari si cu siguranta vom fi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Mi-au dat lacrimile de bucurie...

FELICITATI VIITOARE MAMICA
sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de fiecare zi din aceasta perioada si sa aduci pe lune un bb sanatos.

Asa mod de a incepe o saptamana tot sa fie...

Pupik pe burtik

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata!

Bubule, imi pare rau de analiza sotzului dar vreau sa te incurajez: sotzul meu avea oligoasteno moderata si dupa tratament de o luna a ajuns la spermograma "de export"-dupa cum s-a exprimat T.

Kiki, nici eu nu ma pricep f. bine, dar stiu ca conteaza unde anume e pozitionat fibromul. 10 cm mi se pare mult, dar nu sunt in masura sa te sfatuiesc in privintza operatiei. Poti intreba si fetele de la "fibrom uterin".

Fetelor, mi-au trecut "gongile" cu extrauterina pt ca intre timp nu ma mai doare doar in partea dreapta, acuma a inceput sa ma doara si in stanga! Mai am fix o saptamana pana sa pot face un test de sarcina. Desi, in afara de durerile astea putin ciudate nu simt nicio schimbare (eu am dureri de burtica inainte de CM dar astea sunt putin diferite). O fi de la utrogestan?!

Va doresc o saptamana in care sa ploua cu !

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Marair, FELICITAAARI! Super veste! ai vazut ma, ce-ti spuneam eu? Acum ai grija de tine si de ghemotoc, SARCINA USOARA!

In sfarsit, a spart cineva gheata, acum urmezi tu Laura, peste cateva zile sper sa vii si tu cu II scumpa!

Bubulina, offf...una calda una rece... stiu ce lovitura este, dar macar acum stii de unde s-o apuci, iar spermograma se poate imbunatati ff mult in 3 luni de tratament. Oricum, trece-l pe naturiste si dupa 2-3 luni repeta spermograma, ai sa vezi ca nu-i situatia asa de grava cum pare la prima vedere. Sincer, de asta mi-e frica si mie, sa nu vina ziua cand sotul meu nu va mai avea asa o spermograma buna, stii ca e de ajuns si o raceala mai puternica pt. a da peste cap "gigeii"? Poate ca sotul tau a fost bolnavior de curand iar rezultatul e o chestie de moment... Hai capsorul sus, ca trebuie sa reusim!

Va multumesc la toate pentru incurajari, sincer tremur gandindu-ma la ce ma asteapta, cine stie ce mai aflu... dar ma rog la D-zeu sa nu ma lase si stiu ca ma va ajuta. Iar voi sunteti toate niste scumpe

Poate intru diseara sa va spun vestile. Pupici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

marair
bravooooooo
sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari marair! Ce tare ma bucur ca aflu o veste asa buna dupa toate vestile rele care le-am primit eu in ultima vreme! Imi dai voie sa te trec pe lista de gravi?
Fetelor, va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine. In legatura cu conditiile de recoltare, am facut pauza 3 zile, dar a baut chiar cu o zi inainte un pic cam mult si de fumat nu vrea sa se lase. Azi mergem impreuna la doctoru meu care probabil o sa-i dea ceva antibiotic pentru infectie iar mie imi va recolta chlamidia.
El a inceput momentan sa ia BU si napraznic, o sa-i cumpar saptamana E forte si Zn si o sa refacem probabil analiza peste o luna.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Marair, FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!

Silvana

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am dat acum seama ca s-au facut cele 10 zile de cand am recoltat infectioasele la IDS. Va rog frumos dati-mi si mie nr. de tel sa sun sa imi trimita rezultatul pe un fax la Craiova. Eu sunt la serviciu si nu mai am rabdare sa ajung acasa deseara ca sa caut tel.
Daca aveti nr. de tel la indemana, pliz posati-l si pt mine!!

Silvana

Mergi la inceput