Suceava!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 9
CRISTINA38 spune:
mai este una dintre voi pentru FIV sau care a facut FIV?
o zi minunata, chiar daca este innourat afara!!!
pe toate!!!
floarea de colt spune:
buna la fete!!!!
oana merci mult de incurajari...sa speram ca la anu pe vremea asta vom cere de la voi ,mamicile de aici, sfaturi despre bebelusi!!!
cristina38 daca intri la subiectul de pe forum intitulat "asteptand un ingeras in viata noastra" ai sa vezi ca exista un subiect special despre fiv in bucuresti...poate afli mai multe acolo...tinem pumnii la fata sa fie bine!!!!
se pare ca vremea de afara nu tine cu mamicutele care as fi vrut poate sa plimbe odoarele la soare!!!!
las poate pe wk sa fie mai cald...mii dor de caldurica....
azi sunt z24, pe maine cred ca ma viziteaza rusii...na..nici luna asta nu a fost sa fie...asta e...
hai va pupic..si sporuri multe!!!
pozici
eveline spune:
Salutare....incep prin a spune ca tin pumnii la "aspirante"!
Si intrebare pentru mamici: am citit la sectiunea la care mai activez eu (de copilasi nov dec 2004) ca mamicile de acolo au inceput prin a-si spala puiutii pe dinti cu o pasta ce se cheama Nenedent, luata din farmacie, speciala pentru cei mici, mici....Acum eu am bantuit pe aici pe la noi prin vreo 4 farmacii si n-am gasit.....nu numai ca n-am gasit dar nici nu auzisera vanzatoarele de asa ceva. Voi ati gasit? Sau daca nu, cu ce pasta ati inceput primele perieri, avand in vedere ca astia mici nu stiu sa scuipe....probabil mult timp o s-o tot inghita? Parca cea de la Colgate mi se pare a fi pentru cei mai maruti....nu scrie nicaieri ca poate fi inghitita, scie ca cei sub 7 ani s-o foloseasca sub supravegherea parintilor!
Of....ieri am intrat la fix in casa, inainte de ploaia aia torentiala....dar am cam batut orasul: Institut, Areni (Policlinica), Trei Barbosi....cam cate o ora prin fiecare...
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
carmencyta spune:
floarea de colt:asta e......luna viitoare.
asa zic si eu tot timpul.poate inca nu e momentul
carmen spune:
Eveline pe Daria o spal cu doar cu periuta umeda, are doar 4 dintisori. Ana stie deja sa scuipe si o spal cu pasta pentru copii.
Uite ca nu imi mai amintesc ce pasta foloseam la Ana cand era mai mica. Incearca la SENSI BLU poate gasesti pasta pe care o cauti.
Aspirantelor, va doresc sa vi se implineasca visul de a tine in brate un Bb. In privinta asta eu ce sa zic, sunt inversm, sunt super fertila.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
eveline spune:
Chiar....la SensiBlu n-am fost....chiar am sa merg cu prima ocazie....
Ana si Bianca-iubita
ramonaa spune:
Hop top si eu pe-aici. In sfarsit a iesit pentru putin timp soarele. Nu v-ati saturat de atata vreme urata? Al meu copil e dorit de alergatura, de parc, de leagane. Duminica nu-l puteam baga in casa, desi statusem ceva afara...Robert a avut parte si de o baie pe cinste la Cetate, sa va povestesc: tatal meu l-a dat pe unul din topoganele de acolo si nu a vazut ca in capat era plin de apa...Noi strigam la el sa nu-i dea drumul si el, nimic. Coborarea s-a incheiat intr-un "nor" de apa. La inceput m-am enervat pentru ca trebuia sa mergem acasa deoarece Robert ramasese fara pantaloni, dar apoi m-am amuzat de intamplare.
Aspirantelor la bb le doresc si eu sa li se implineasca visul.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by eveline
cu ce pasta ati inceput primele perieri, avand in vedere ca astia mici nu stiu sa scuipe....
Ana si Bianca-iubita
Noi ne-am umplut de dinti imediat dupa 5 luni, adica la 5 luni ne-a iesit primul dintishor si pana la 1 an s-a umplut guritza de margelutze, uite-asa , deci suntem veterane la . Primele doua luni, am procedat ca si Carmen, adica doar periutza, fara nici un fel de pasta, dar apoi am folosit Chicco, e sub forma de gel, nu spumeaza prea tare, arata asa si se gaseste la Sensiblu, Europharm, in Bucovina pe la standurile cu articole pt copii sau la Prichindel pe Marasesti. De cateva luni Ania a trecut la periuta electrica si foloseste un bob mic-mic din pasta de dinti pe care o folosim si noi. Atentie insa la cantitatea de fluor din pasta, mai ales daca le dati suplimente de fluor. Eu ii reduceam doza de fluor-vigantoletten.
Pupam
Dana
And, yes, I am a blonde!
carmen spune:
Ramona
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
iliuta spune:
Eu sunt pt Fiv. SPER CA INTR-O BUNA ZI SA AJUNG SA-L FAC......SA MA AJUTE D-zeu.
Pupici. Maine sunt liberaaaaaaa.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela