Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
mihairi spune:
Anya, da, este doctorita de familie a lui Iustin. Noi avem alta(una destupata la minte care m-a incurajat tot timpul sa-l alaptez pe Iustin).
Daca va mai zic cateva perle de-ale ei cred ca va prapaditi de ras. Daca as fi fost la primul copil cred ca as fi batut-o. Dar asa, la al doilea, cu bruma de experienta pe care am strans-o, ma amuz de fazele ei. L-am inscris la ea pentru ca e aproape de casa pana face vaccinul de un an si pe urma il mut la doctorita noastra.
Cand a venit prima oara acasa Iustin avea o saptamana si era greu cu laptele: am, nu am(stiti si voi), eram stresata si-i dadusem vreo 10 ml de lapte praf cu seringa. I-am spus si ei ca i-am dat lapte praf, s-a uitat la sanii mei(care sunt mici) si a zis: "Da, n-ai lapte, da-i lapte praf".
Da, cred ca trebuie sa renunt la cereale. Dar ce-as putea sa-i dau in locul lor? Ca le mananca mai bine decat fructele si legumele.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
Dana_ch spune:
Codruta mersi,pe bb nu l-am auzit sa sforaie,dar mai sti ..tot ce se poate...
vreme rea pe la noi mai fetelor,a ploat ,durduit urat de tot.
Mihairi cu au zis si fetele mai bine consulta un orl-ist
Poze cu
Lucas
BiuMil spune:
Ioana, legat de prize...eu stiu ca sunt unele mai smechere, gen Chicco si altii....si altele suuuper simple, care se iau de la orice magazin cu ceva electrice si care sunt de fapt un cerc de plastic cu 2 bete, maro, intelegi tu....acu nu stiu care e diferenta...poate ne spui chiar tu![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mihairi spune:
Codruta, si eu m-am distrat astazi cand l-am adormit pe Ciprian ca l-am lasat sforaind. Dar el e barbat deja ca are aproape trei ani, are voie, nu?![]()
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
maddy77 spune:
buna fetelor,
Am aparut si eu ....n-am avut net si vad ca am de recuperat.
Iritatia la fundulet e pe calea cea buna,i-am dat cu triderm,asa ca fetele cu crema minune,ati scapat de mine![]()
Acum am alta durere,de ieri fata nu mai vrea sa vada mai deloc biberonul,nici macar muzicuta de la telefon n-o mai pacaleste,nu mai stiu ce se intampla,de cum il vede strange buzele si intoarce capul,cand e adormita ii bag intai bibe cu ceai si apoi fac schimbul cu laptele.I-am bagat si cereale ca poate-i schimba gustul laptelui si tot degeaba..Azi abia de i-am bagat pe gat cate 50 la fiecare masa.

Va jur ca ma doare capul!!Credeti ca trebuie sa-i schimb laptele??Anya20,tu ce parere ai??Sa fie de la tratament cu antibiotice?
Tonnia,stiu ca si tu ai tot avut probleme cu mancatul,cum le-ai rezolvat ?La cat timp dupa tratament a inceput sa pape. Noi mai avem vreo 3 zile de antibiotic.
citesc si mai revin
Ioana75 spune:
Tonnia, dupa ce se linistesc apele la subiectul cu UV poate ne faci si noua rezumatul si ne scrii care sint cele mai bune creme
.
cristina, din cite stiu nici un bebe de la noi nu a facut vaccinul antirujeolic. Dr calapod nu il recomanda acum, ci la un an
.
Hai sa va mai arat si eu poze cu miruna: in scumpetea de scaun de masina, cu sarafanul de la bunici si pantofii de la A&C, inainte de o cazatura, cu un perete cu Alba si piticii, vedeti ce lunganca sint, poangele nu mai au taine pentru mine.
Rugaminte mare pentru bucurestence: stie cineva unde e hyper clinica MedLife de pe calea grivitei 365? Adica mai babeste, la care capat al caii grivita, pe linga ce chestie mai cunoscuta
?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Ioana, e tare scumpa Miruna. Si e o zambareata cu toti dintii..:)) Acuma imi dau seama de ce ma mai intreaba lumea daca Petra e baietel. Eu o imbrac mai baieteste, fara roz. A ta e o adevarata domnisoara.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
godzila spune:
Ioana intre Podul Crangasi si Podul Constanta pe partea stanga cum te duci spre Bucuresti noi. E o dulcica Mirunica. De unde ai luat izoprenul de pe jos?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
kid2003 spune:
Ioana, e mortala Miruna, e f f f f frumoasa! Si e fericita in scaunul de masina.
La Medlife iti explic asa- tot babeste. Vii pe Calea Grivitei de la gara inspre Bucurestii noi. Treci pe sub podul Grant si de acolo mai e putin. Dupa piciorul podului, pe partea dreapta e un cimitir, apoi un semafor, apoi statia de metrou Grivita. Treci de ele mergand tot inainte (spre Bucurestii Noi, da?) Si la un moment dat, destul de aproape de statia de metrou, este o biserica pe partea dreapta. Exact vizavi de biserica este hiperclinica MedLife, nu se poate sa o ratezi pentru ca este f mare. Este cam la jumatatea distantei intre piciorul podului Grant si intersectia cu Ion Mihalache (unde e o benzinarie Agip). Deci partea stanga- cum vii dinspre gara.
Sper ca te-am lamurit. Tu m-ai lamurit tare bine atunci cand cautam asistenta sociala sector 3!
Intram si noi (de parca iesisem vreodata) in clubul mofturosilor. Alex nu a mancat mai nimic azi (in parc mamicile spuneau ca e din cauza eclipsei
) Mai are cateva zile pana la 6 luni si deocamdata doar 300 de g puse luna aceasta.
b_irina_c spune:
Ioana absolut dementiale pozele!!! Super expresiva fata. Nici nu stiu cum s-o mai laud
. Poza asta e super!!!!
Cred ca au fost tare fericiti parintii tai cand ati fost la Boston (se poate observa in poze
)!
Abia astept sa o vad "live"!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze