Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
mihairi spune:
Ioana, ce fata frumoasa ai!
Clinica este pe partea cu RAR-ul si destul de aproape de el.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
b_irina_c spune:
Al meu bb doarme de rupe... LM-am dus sa-l trezesc, dar s-a uitat lung la mine si s-a culcat la loc, asa ca mi-a fost mila de el... Faza e ca diseara iar se culca la 11
.
Cge eu nu fac vaccinul ala la 7 luni. Astept sa faca 1 an.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
Ioana, subscriu la ce a spus Kid, dar adaug treci de clinica pt ca nu ai voie sa faci stanga si la semaforul din dreptul RAR (exista acest semafor care are acest scop maret...sa dirijeze intrarea in curtea RAR), te faci ca intri la ei in curte si de fapt intorci...apoi pe dreapta, e o cladire de caramida ....acolo e...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Va multumesc mult, si pentru detaliile cu MedLife, si pentru laudele aduse Mirunei
.
irina, asa se joaca miruna: sta intr-un cot si ia jucariile cu cealalta mina
. Si eu abia astept sa ne vedem, sa aiba Miruna pe cine pipai
(Vero, sa nu-i dai Iuliei sa citeasca forumul, sa nu fie geloasa
).
codruta, aproape toate hainele ei sint primite si sint si roz; mie imi place culoarea roz, bonei nu mai zic, asa ca e roz-bombon tot timpul
.
kid, si maica-mea zicea ca i-au zis invatatoarele la scoala ca au dat vina pe eclipsa pentru nush-ce chestii
. Noroc cu fenomenele astea, altfel pe cine mai scoteam tap ispasitor
. Si Miruna a mincat mai putin azi (in caz ca te consoleaza
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Vera, izoprenul e luat de la selgros. 18 lei 10 bucati. Codrutei i s-a parut ca are chestii mici in el, dar mie, in afara de bulinele de la ciuperci, nu mi se pare nimic mic. Miruna stie acum sa scobeasca partile componente si sa le roada
.
irina, ti-ai mai luat patratele de izopren? Daca nu, vrei sa-ti cumpar? (in caz ca ma duc la selgros?)
Eu i-am mai cumparat mirunei inca un set de patratele mici din izopren, cu latura de 10 cm, cu litere si cifre, ca sa-i fac tot felul de constructii. Dupa ce le spala bona o sa le fac o poza.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
BiuMil spune:
daca e vreme buna, cine iese in herastrau in w-e?
nu e nimeni as in conta pe aici?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor Jessica, Radu, Andrei si Matei!
Tangerine ma bucur ca e mai bine bebelina Maria.
Noi am vazut eclipsa prin CD- protejeaza de UV asa zice sotul, da eu tot nu ma puteam uita prin el. Parca imi venea nisip in ochi, in schimb el s-a uitat cam 5 min.
Mary sa treceti cu bine de vaccin. Am inteles de la Irina ca tu ai scaun de la Neonato. De care e Multiplio? Eu m-am uitat in pozele tale dar nu se vede.
Ioana merci. Hai ca te iert ca e prima abatere…si deja ne-am obisnuit. Vad ca Vladut tot fidel a ramas
.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
diana_n spune:
Ioana frumoasa fata ai, offf, si e data...
Petrut la fel se baga sub suportul de picioare de la poang si e tare fericit acolo. Am vazut pe un site patratele acelea de izopren, la fel sunt cu litere si cifre la alegere, insa mi s-au parut foarte scumpe, 10 buc. la 15$ sau 26 buc. la 30$. Eu m-am obisnuit sa cumpar ceva pe care am pus ochii , cand sunt in sale, iar site-ul asta pentru ca are renume asa de bun, nu face reduceri
Cat sunt in tara?
Oricum o sa le iau, ca-mi plac la nebunie, desi astia scriu ca-s pentru copii peste 3 ani, si ce daca, doar n-o sa inghita copilul patrat de 30x30cm ?!
Diana si Petrut
godzila spune:
BiuMil mi-ai luat vorba din gura. Si eu vreau sa ma duc. Hai fetelor veniti? Mergem la o terasuca, ne vedem bebeii?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
Mihairi - daca nu poti sa-i inlocuiesti de tot masa de cereale cu altceva (iaurt, piure de fructe - de preferat mai putina banana), macar ii pui mai putine si mai diluate. Te descurci tu, ca doar ai mai crescut copii
.
Maddy - poate sa nu manance de la antibiotic. Incearca sa-i dai in somn daca zici ca poti s-o mai pacalesti asa (orice fel de lichid e binevenit, daca chiar nu vrea lapte). Asteapta sa termini tratamentul si apoi ii schimbi laptele, daca tot nu mananca.
Ioana - e tare frumoasa Miruna. Nu stiu cum e "live", dar in poze pare mare, ca un copil de 8-9 luni (ma refer mai ales la expresivitate)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)