Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

intrebare.....

am la balcon in teava aia de scurgere, un cuib de viespi - ca parca nu-s albine, zic eu - si acum vreau si eu sa ies pe balcon si nu pot!!!!!! ca-s vreo 2-3 care bazaie pe acolo si mi-e frica....
am fost intepata de albine cand eram mica si nu am vreo alergie ceva, stiu numai ca-i destul de dureros si UMFLAAAAAAAAAAAAAT.
ce sa fac? sa scap de ele? ca am tot aruncat apa cu clor, dero so alte cele si in fiecare an sunt la loc..nu pleaca ferite-er sfantu'
dar in nici un an nu au intrat in balcon, doar trebuie sa am grija daca ies sa scutur ceva sa nu se bazaie ele pe afara si sa le intarat....si eu cum ies acuma in balcon?????

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mamici ai caror bbi au facut bronhiolita, poate aveti mai multe sfaturi ptr roxi: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=71855&whichpage=1

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, cred ca sunt viespi... nu stiu insa cum ai putea sa le afumi...asa poate ar pleca...

noi o sa plecam de paste la turnu severin. vreo 350 km. nu stiu unde vom face pauze, io vreau sa ne oprin prin craiova... dar sigur o sa tragem pe dreapta pt pipi, alaptat, etc... sau cine stie, cum vedem ceva interesant.

noki,
1. andrei a dormit in patutul lu iris, in etajul superior, si n-a avut nimic cu cele 14 kile ale lui. eu o tin pe iris acolo pana cand se va ridica singura si va fi in pericol sa cada peste margine.

2. daca tot faci mobila, fa direct de copil, dar vezi la patut sa-i pui un inaltator. pana pe la 2 ani nu prea simte el in somn teritoriul, si mai poate pica. andrei are patutul cu zabrele, dar o parte sunt scoase, cat sa coboare si sa se suie singur in patut.

of, de azi dimineata stau in bucatarie, si abia se cunoaste. parca m-as lupta cu morile de vant... mancarea e gata, vasele spalate, toate la locul lor...
azi nici eu nu cred ca ies, ca-s daramata

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei, tin sa multumesc pe aceasta cale fetelor care au adaugat comentarii si felicitari la filmuletele noastre!! vreau sa zic, "tot pe aceasta cale", ca io nu stiam ca se pot pune comentarii, le-am zarit acum pur intamplator... mie abia mi-a explicat o prietena cum sa pun filmuletele... asa ca tuturor!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

joy noi iesim afara in 30 min,nu pot sa mai stau in casa ,trebuie sa ma recreez ca am gatit toata diminetata si am facut si curatenie,si nu mai pot de oboseala

DORDIA SI ALINA SI PUPICI DE LA DARIA

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

joy - mai, chestia asta cu carnea eu am de gand sa o iau de sfanta de acum incolo; sa-mi fie rusine , dar ieri am halit 3 fripturi, 2 de porc si una de pui; si azi ma napadeste laptele pe toate partile;
lucarinul (mistoaca varianta asta, o sa o tin minte) papa prima masa lapte din tzatzele, a doua la ora 11 piure de legume (morcov, cartofel, salata verde, fasole verde si alte balarii, fierte in apa si pasat morcovelul mai mult, cartofel mai putin si frunzele verzi, si amestecate cu 1 lingurita de ulei si o masura de lapte - consistenta cam ca piure-ul de cartofi pe care il papam noi), p-orma mai suge pe la 3, el stie cat, si la 7 ii fac un castonas de fructe pasate : mar, banana, piersica, etc - dar ii combin numai cate 2. castonasul asta il halaste urgent, mai ales daca are banana d-aia buna si alegenica. pe urma ii mai dau seara dupa baita , la 10 san si un bibe de lapte cu 1 masura de cereale.
acum ca se scoala si el noaptea, il mai pun la san; dar chestia e ca il mai pun si mai des intre mese, fiindca face bine la stimulare, si fiindca una dintre obsesiile mele e ca nu papa suficient lapte, desi dr mi-a zis ca e foarte bine asa ... aa, plus cand plecam hai-hui il mai pun si aiurea la san, cum are si el chef. acum nu mai e pericol de colici, asa ca ne permitem ...
sa nu vi se scoale parul in cap, dar peste vreo saptamana o sa incep sa ii dau si carnita de pui. :)
acum mi s-a reglat foarte bine cu scaunele, face mult, dar si mananca mult, asa ca nimic anormal; bine ca face compact, si nu se mai murdareste; acum stiu si la ce ora face : la 11.30 dupa ce papa piure-ul; il pun si eu cu poponeata pe un servetel si am scapat si de murdareala la fund.
la viespi eu le-as turna niste diluant pentru vopsea; cred ca le-ar linisti bine de tot ...

cristina - mie mi s-a acrit de atatea vase, inainte de luca spalam si gata ! acum spal si spal si tot mai sunt, si tot mai apare cate ceva ... buah; nu se mai termina niciodata !

fetelor azi e meci in giulesti - cred ca o sa fie o nebunie p-aici pe la mine, de toata frumusetea !!!

gandacel - ai inceput sa-i dai papa lui bogdanel ? ii place lingurita ?

lavi - sa inteleg ca si tu pleci la bulgari ? nu vrei sa imi zici si mie in ce conditii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy- incearca la Bricosteore - au de toate. Intreaba de insecticid puternic. Numai ca pe langa el, iti trebe si curaj sa dai!Si io am citit kilometrul de postare!Astept pozele de la baitza!

Cristina- pentru lauriri! Astept si celelalte fete!

M-am hotarat sa ies si io afara, dupa papa al ei. Daca ieri m-a prins vajul cel naprasnic, cu rafalele alea naspa de praf, azi nu poate fi mai rau. Doar mai frig nitel...

Amu, sa va arat poza tare: Suporter Steaua

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Silvia, apa plata o si fierbi sau doar o incalzesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Lordraaaa la multi ani Dariei, sa creasca mare si frumoasa.

Noi acum ne pregatim sa iesim afara, ca vine tati si ne ducem pe valea Muresului, sa stam la aer curat, nu pe strazi, in praful asta si in gaze (in oraselul asta de KK nu e un parc calumea, bleah imi e tare dor de orasul meu natal, linistit, curat, cu aer curat, cu parcuri, verdeata, lume buna, culta, intr-o ora esti la mare, in cateva zeci de minute poti ajunge in inima Deltei... o frumusete... Imi e dor si de Cluj, oras mare , oferta bogata, in orice domeniu. Aici numai tzatze, foarte putini oameni de calitate , e mai rau ca la tara)

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Partea nasoala a primaverii: incep sa cante! Tare indiscrete mai sunt!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput