Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
silvia_d spune:
Gogoloshica,eu nu fierb apa de tot de tot,adica o aduc la o temp.mai mare,o pun asha-n termos,apoi cand fac bibele torn jumate apa,jumate apa din termos,ca sa fie apa deja caldutza!
NU fierbinte(auzisi,Mada?)-pentru ca distruge ce e de distrus pe-acolo,vitamine,kestii,etc...
Pupiciuti multi!
Sa stii ca nici eu n-am inceput diversificarea-ca nu pot numi diversificare cativa ml de suc lalaiti de la vreo 3 luni juma',cand uit sa-i dau,cand nu uit...
Dienutzo mama,da'mai ai putin si=l treci pe Luca pe mici c bere,mey...unde te grabesti asha!?![]()
felicia74 spune:
coralia f.frumoasa e fetitza ta!
Mandy, Bubamara, Lavi multam de raspuns! Aseara am resuit sa o culcam putin, asa ca a fost ceva-ceva mai bine!
Noki, Dordia felicitari ptr copilas
! De acum incepe circul, tb sa stati cu ochii
pe ei tot timpul!
Bic hai, mama, chiar asa? 10 dolari pe un chilot?
Atat dau eu pe Pampers!
Si noi suntem fani Izvorul Alb, mi se pare ca are cel mai bun gust dintre apele plate. Nu trebuie fiarta ci doar incalzita.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Cat despre dormit, sa n-o deochi, dar ne este f bine cu baitza zilnica la ora 10! Se trezeste la 3 papa un bibe, apoi la 7, si iar somn. Azi ne-am trezit de tot la 10,20 ca daduse soarele peste noi!
Corap Ilincutza ii transmite lui Andrei salut, domnule castor!!!
A mai ramas azi cineva in casa? Mie in calitate de mamica detinatoare de bbeu care a facut bronhiolita mi-a fost frica s-o scot. Lasa, ca nu intra zilele in sac, decat sa inhaleze o tona de praf!
felicia74 spune:
Ina stiu ca esti intr-o perioada mai dificila, dar cand ai tu timp ci chef, te rog sa-mi mai spui inca o data cum ai inceput tu diversificare cu cereale. Noi i-am bagat deja Ilincai o masura de cereale de orez in bibele de seara si as vrea sa stiu cum pot continua!
Nu e urgent!!!
Daca tot am terminat cu raspunsurile, ma duc sa ma odihnesc putin! Sper sa ma lase
ce miorlaie pe scara in pace, ca altfel nu o vad bine!
ioana_77 spune:
Hello!
Lordra, sa-ti traiasca frumoasa, la multe luni!!!
Io mi-s cam lesinata, am bagat in program una bucata indigestie cu dureri de stomac de care n-am avut in viata mea si stat pe tron, acu' parca-s mai bine, am bobinat niste branza de vaci cu paine prajita si mi-am facut una stacana de ceai de menta.
Mai, minunea lumii, asta noapte Maria mea a mancat la 24 - mai mult imboldita de mine - si-apoi la 6. 
Cred ca vremea e de vina, azi cam trage la perna. Sa ma vedeti pe mine ce razboaie duc cateodata pana adoarme, ideea este ca singurica nu adoarme decat seara. In rest o pun in patut, stau cu ea, ii fac mai-mai pe frunte si o tin de manutzele alea buclucase care iubesc atat de mult suzeta incat o scot in permanenta din gura. Si adoarme destul de rapid, asa imi place cum i se inchid treptat ochii, tare-i dulce!
Am executat ieri masuratorile de 4 luni:
7.800 kg, 68 cm.
Maine mergem la pediatra sa ne intoarca pe toate partile. Sigur imi recomanda sa dau inainte cu lap-lap, daca ii merge asa de bine, probabil vom face cunostinta cu diversificarea pe la 6 luni, cred.
Si-atunci cu cereale, prima data.
Ma duc la mandra ca iar s-a trezit!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
felicia74 spune:
Am uitat:
Lordra la multi ani!
Ioana, putin bicarbonat dizolvat in apa nu-ti face bine?
Ilenutza eu chiar la pisicile din Militari ma refer, ca sunt sute in cartier. Una a fost dragostea vietii mele, dar nu o mai pot baga in casa, de cand am descoperit ca e mare vagabond: http://felicia-mirela.home.ro/
lavi02 spune:

SUPER doctorita!!! 
Consultatia a durat 45 de minute, mi-a scris ea in caiet ce si cum, a intors-o pe Nati pe toate partile si a spus ca e un copil "splendid" si ca eu am facut foarte bine ce am facut! 

Ne diversificam de la 5 luni si 3 saptamani intr-un ritm rapid.
Joy ti-as recomanda si tie in mod special sa te duci!!! Si cred ca si Andei.
E total contra biberonului, a ceaiului si a zis ca sa o las sa-si suga degetelul, sa nu-i dau suzeta
Si multe altele mi-a zis... sa o tin cat mai dezbracata... etc.
Are fontanela cam inchisa (si eu am remarcat ca mai nou i s-a cam inchis) asa ca taiem calciul de pe lista si trecem la o singura picatura de Vigantol.
De bronsiolita a zis ca bine am facut ca am mers la Stanciu, ca e un dr f bun.
Concluzia mea:
-dr Stanciu mi-e f bun in caz de boala, urgenta, etc
-dr Palicari mi-e f buna pe partea de stil de viata, de alimentatie, etc
-dr de familie e buna si ea pt vaccinuri, etc.
Dr Stanciu n-are atata timp sa stea cu tine de vorba, vede copilul zice diagnostic, tratament si bye, el are de-a face cu copii bolnavi si in stare critica, e f bun la asa ceva, dar pe partea de stil de viata si alimentatie, inclusiv chestii psihologice tanti asat e super.
... ca de acum nu se mai stresam cu greutatea, poate sa ia si 400 si apoi va lua 600, vrea sa alaptez pana la 1 an - 1 an si 2 luni si dupa daca vreau.
...san dupa fiecare masa diversificata
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
bb_alinus spune:
Lavi, da' e secret schema de diversificare care ti-a dat-o, sau poti sa ne-o spui si noua?![]()
Bravo pt Nati dar si tie, pt incrancenarea de care dai dovada in alaptat! Eu m-am pierdut undeva pe drum, lap lap-ul e pe duca, ii mai dau doar 1-2 mese pe zi integral, 2 mese noaptea integral
, in rest dupa bibe, ca desert! Oricum, eu vad diferenta, cand ii dau san ii mai maraita dupa, i se face foame mult mai des, cam la 2 ore maxi cere iar iar cand ii dau bibe, rezista 4 ore!
veste mare: azi am adormit de 2 ori singurele in patut, eh, tinand-o pe mami de degetel, dar tot e un pas inainte! Uraaaaaaaaaaa!
Gata, plange!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lordra spune:
Multzam de urari la toata lumea. Pupa fata pe voi! 
Io i-am facut una bucata vaccin Dara-mii. Deocamdata e foarte mârâita si nu-i mai convine nimic. Macar sa se limiteze doar la atât.
Fata arata bine asha incat canci diversificare pan'la 6 luni (exact cum voiam si io. Bine ca-s pe aceeashi lungime de gând cu doctoritza. Sau ea cu mine). Are 6,800 gr. ceea ce zic io ca-i bine. De mancat mananca tot cum/cand/cat are chef, insa-i mancacioasa, slava Domnului. Tot cu un sân se satura, deci bag seama ca lapte-i de ajuns. Bine ca e!
In rest, ce sa mai zic? Ie bine! Toata ziua mi-o petrec in compania micutzei ca s-a obisnuit in asha hal sa fie bagata in seama non-stop incat nu mai suporta sa stea nici o clipa fara de mine. Ma striga si daca ma duc sa ma cac
. Noroc ca are ursuletzi pictati pe aparatoarea de la pat si-o las sa se conferentzieze cu ei. Partea nasoala e ca se plictiseshte repede sa le tot explice ce inerti si nesimtzitzi is ca nu-i raspund, asha ca tot la serviciile mele de enterteiner apeleaza, indiferent in ce coltz al casei ma aflu. Si uite-asha lasa fata ficatu' din sos gustos facut de muma-sa (ca ea-i oricum antitalent la gatit) si fuge sa distreze odrasla. Si daca nu s-ar duce face-asha un taraboi ca-i sta mancarea-n gat, zau asha! O fi prea alintata fata asta?

si bb Victor - 22 dec