Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Mai fetelor pe mine m-a orbit rau de tot eclipsa. asa-mi trebuie daca m-am uitat fara nimic.
Nu stiu daca doarme Marco, a ramas Clau de panda.
Si al meu a fost azi marait. ori din cauza eclpisei, ori din cauza ca n-a facutr kk de 2 zile, ori din cauza sucului de morcov.
Oricum m-am pus pe citit carti si peste tot zice ca se incepe de la 4 luni. Eu cred ca voi renunta deocamdata, nu vreau sa nenorocesc stomacelul lui.
Liliana simpatic Nicolas. Ce bine ca al tau sta cu caciula de la Aziz. al meu nu o poate suferi.urla de numa cand o are pe cap.
Moni deci l-ai facut suport de carusel pe ghita. o saracul de el. si tu te dai pe forum, rusine mareeeee.
Dana e dulcica Sansana.Doamne ce a trecut timpul.
Auzi... de ce pozele lui Marco nu se vad clar? le-ai micit cumva? ca ele aveau o rezolutie foarte buna, dar nu stiu ce s-a intamplat, ca numai ale noastre sunt asa.
Ingrid, Deea, Silvi, Ioana si restul ma bag la somn.poate-mi revine vederea pana maine dim.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
DEEA mai ai de asteptat pana pe la si jumatate, cel putin, dupa Ioana cu telenoveaua ei. Nu intra si ea macar in pauza de reclame
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
LunaNoua spune:
Teo, tortul a fost excelent si fff simplu de facut. Am facut si eu unul apoi acasa, de Sf. Daria. E cu frisca vegetala, gelatina, fructe, si in loc de pandispan, foi de napolitana. In albumul Martie 2006 e varianta mea
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
teolinda spune:
GIO cat e Nicolas de constipat, culmea ca de la sucul de morcov a facut o zi da una nu.. adica suuuuper bine.
Incearca sa dai si suc de mere. Dimineata morcov si mai dupa amiaza mar.. cam cate 30ml /portie... ca poate isi revine.
Eu i-am largit caciula de la AziZ pt ca il strangea dar a pus-o Robert pe un umeras de sarma indoit... sa se mai largeasca un pic.Ce sa ii pun pe vremea asta... un basc d-asta... restul pe care le am sunt nasoale sau il strang tare ca nu se pot largi deloc.
Nici eu nu ii mai dau nimic in afara de suc, deocamdata. Sa vad ce zice pediatra sa ii dau dupa 4 luni.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
T_Ioana spune:
Deea, hai ca e pauza....nu mai stiu exact site-uri, dar daca dai o cautare pe forum, de ex :Carti online, sigur gasesti o gramada de siteuri, eu asa am gasit atunci!
Revin
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Liliana, pai cam asa:
Maria Do Carmo + Dirceu=
Nalva + Leandro =
Claudia gasit Nalva in apartament Leandro (inainte de ), plecat acasa foarte suparata, nu asculttat explicatii.
Isabel dormit cu cretulinul la ea acasa.
Viriato + Maria Eduarda=....
in seara asta cam toata lumea a prestat
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Ioana... tu sigur te uiti la telenovela ??? Mi se parea mie cam ciudat telenovela la ora asta Ceva trei de X pe acolo ?
Ah ... mi-am amintit ca si Daria, tot de la suc de mere a inceput sa faca singurica.
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
T_Ioana spune:
Deea, pe bune, incepe la 23.45, sau cam asa ceva, ca mereu ratez inceputul! Da ce sa fac eu daca in seara asta toata lumea a avut Activitate Sexuala Intensa
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)