Endometru, ovulatie, monitorizari - 117
Raspunsuri - Pagina 9

Kariris spune:
slutare gagici!
Madano, Baftoi maxim azi la HSG! Sa nu-ti fie frica! eu le-am avut pe amandoua super infundate (una taiata/cusuta si una infundata bine de tot in capatul dinspre ovar)m-a durut de am zis ca pe vremea inchizitiei in camerele de tortura asa o fi trebuit sa fie.. dar m-a durut practic doar cat a bagat lichidul si facut pozele. Dupa aceea eram sprintena ca o caprita! Asa ca oricat ar fi de rau e suportabil! Insa io ma rog sa fie rezultatul bun, mai putin conteaza durerea!
Liano, cata dreptate ai mai fato! Parca a dat strechea in ploadele lui! Bey, nu-i we sa nu se infiinteze cu nepotii dupa ele sau sa nu ni-i trimita pe cap! Ier au venit la birou (vin cand nu te astepti) si m-au intrebat ce facem in we...ca nu vrem sa stam cu nepotii? Dar pana sa zica de nepoti i-am raspuns " ne la greu draga!" a fost shocata... si am intrebat-o ca ce ea isi imagineaza ca eu m-am maritat doar ca sa am grija ca toti membrii familiei sa se simta bine? Mi-a spus ca-s nesimtita... si i-am raspuns ca atunci si ea e nesimtita daca si-o pune cu barbatul ei.
Astea cred ca io-s pe post de infirmiera si asistent social... si nimic mai mult! Dar noi de fapt in we plecam la brasov la mama si cine stie? aerul de munte...

bubulina1 spune:
Bafta multa Madana! Sa vii cu vesti bune! Iti tin pumnii.
Bianca, eu nu am avut intepaturi de la naturiste, dar am facut chist ca si cand as fi facut stimulare hormonala. Sunt destul de puternice naturistele astea, acum depinde de organismul fiecaruia cum reactioneaza la stimulari.
Catty, iti doresc insanatosire grabnica!
Pentru toate, multi
Speranta moare ultima!

melutzica spune:
Lachi ;
Ti-am zis io ca esti tare de tot.Moama era sa pic de pe scaun.
Distractie maxima in concediu, si daca imi e permis un mic sfat:nu uita sa pui BU cu tine
Gabitz,te rog mult sa nu ma certi,dar nu ajung azi pe acolo,,da,imi fac io timp sapatamna viitoare.Si eu te liebe si mai mult ha

bubuleana spune:
Lachi: moamaaaaa fataaaaaaaaaa esti nebunaaaa!
chiar asa i-ai zis???? as fi vrut sa fiu si eu acolo sa-i vad fatza!!! HAHAHAHAHA
auzi, ma bucur asa mult ca l-ai convins sa mergeti la munte in weekend!!! bravooo! dar in weekend esti la ovulatie sper, nu???
tinem pumnii!!!!!!!!
bubuleana

Kariris spune:
nu bubuleano draga! fuse si se duse ovulatia! Ieri a fost ultima zi pe luna asta cand mai puteam presta, ca am ovulat alaltaieri! ce crezi tu? ca am io asa bafta? si cum va spuneam eu mai demult dragelor, boii de polonezi (colaboratorii nostri) s-au infiintat marti in Bucuresti si pleaca azi la ora 14!!!!
este aproape un an de cand astia vin in Ro exclusiv in perioada mea fertila! Vin cu 2 zile inainte de ovu si pleaca cu 2 zile dupa! iar cat stau aici mi-l tin pe sot de dimineata pana noaptea la 23 in discutii, negocieri, stres, certuri, spritzuri etc! io ce sa mai fac cu el in timpul noptii? ma rog la Dumnezeu sa doarma, sa se odihneasca si sa faca fata zilei care vine!
Asta este! fiecare cu norocul lui!

Mishulina spune:
Buna dimineatza, am aparut si eu ,scapata de examen dar nu si de stress
.Acum am timp sa ma gandesc la consultatia de pe 12 aprilie care imi va lamuri multe aspecte(sper!)
Catty imi pare rau de piciorul tau,sper sa te refaci cat mai rapid!
Lachi pentru o "tipa" hotarata si cu capul pe umeri!
Megbeng
Iepu,imi e dor de tine!
Motzule multumesc ptr pumnii stransi,au avut efect!
Miro ma bucur ca sunteti OK amandoi si ca mai treci pe la noi...
Va pe toate ca sa mai uitati de necazuri...
Ina

Liana30 spune:
'neatza va zic si io
lachi stiam io ca tu esti fata dasteaptadistractie la maxim la Brasov..
apropo si io tot nesimtita sunt?/nu??????
Mishuleeee felicitari pentru examen...si multa bafta pe 12..
meluleeeee nu'i nimic mama..io te astept..stai cumintica si termina treaba.. io..
bubuleanooooo imi placu dansu multam..doamneeee ce bine ma simt..
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
da liano, dupa mintea "fiicei mele" tot nesimtita si tu...pai ce naiba... cum sa faci asa ceva?Dar i-am mai zis io una chiar inainte sa plece: stii ca ele au 29 de ani si eu 36 deci nu-i imensa diferenta...i-am zis sa nu mai caste ochii asa, ca ce crede ea ca de ce si-a luat tac'su nevasta "gerovital" - cu 17 ani mai tanara? s-o puna in vitrina? nu! sa se bucure de ea! daca ar stii ele care-i realitatea!

Liana30 spune:
ok..ok.raman o nesimtita..ete na ca io nu renunt la
auzi la ea realitatea????
fatoooo sa nu te mai aud..vorbesti de parca de cand l'ai luat este asa...vezi ca il sun si ii spun.. hooooo ai rabdare sa plece si poloneziii aia..mama lor..si sa vezi atunci ..si daca ii mai aplici si o tinctura..moammaaaaaaaa de nu o sa viii aci sa te vaieti ca ai facut febra
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
lachi, lianoo:
si eu ma abonez la statutul de "nesimtita" ca nici io nu renunt la
bubuleana