Endometru, ovulatie, monitorizari - 117

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Fetelor maine la 10 la spital la Giulesti sunt programata pt. HSG. Tineti-mi pumnii va rog, ca am niste emotii de imi vine sa mor.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

madana: tinem pumnii!!! o sa fie bine! ai sa vezi! fii linistita si relaxata!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Madana, si eu iti tin pumnii! Nu te speria, ai trecut tu prin alte experiente, mai neplacute, mai dureroase! Important e sa fie bine, sa iti spuna ca sunt permeabile trompele!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Madao sa fie bine ai sa vezi,curaj si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Madana tin pumnii, curaj fato, suntem alaturi de tine
Lachione sotul tau imi aminteste de sotul surorii mele, in concedii la greu si apoi...o data la 5-6 saptamani si o mai intreba de ce nu ramane insarcinata. Din pacate s-au separat, nu sunt divortati, dar locuiesc separat, se vad in fiecare saptamana si relatia e ca inainte de nunta, adica mai...activa. Concluzia: numai Dumnezeu ii poate intelege.
Asi sigur mamica intr-o zi
Catty imi pare rau de piciorul rupt, dar ca sa te mai inveselim iti dau autograf pe ghips. Ce ziceti fetelor, dati si voi autografe?

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Madana curaj,sa dea Dumnezeu sa treci cu bine si sa elimini o cauza

Catty imi pare tare rau pentru ce-ai patit,dar lasa ca va trece si vei scapa,si vei reveni in forta;dau si eu un autograf si

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor am nevoie de o lamurire.
Pe 16 ianuarie am inceput trat naturist propus de Livia si pentru a 2a luna consevcutiv ovulatia este insotita de dureri similare cu cele pe care le-am avut in timpul stimularii cu clomid. As vrea sa stiu daca e normala aceasta durere in timpul trat nat.
Astazi sunt Z14, toata ziua m-a durut burta si m-a intepat ovarul drept, ma simt balonata si ma dor sanii rau de tot, de nici nu pot sa-i ating, acelasi lucru mi s-a intamplat si luna trecuta. Acum, spre seara m-a lasat durerea de burta.
Voi ce credeti

RAPIDISTELOR, S-A TERMINAT MECIUL 1 -1. LASA CA ACASA, IN RETUR, II BATEM DE LE MERG FULGII

Bianca

Mergi la inceput

Catty of draga mea, ca multe mai trebuie sa patesti. Iti trimit un pupic dulce, dulce, exact asa cume sti tu. Hai ca treci tu si peste asta.

Lachi iti dau nota 10 pentru ca poti sa ma faci sa rad si atunci cand nu spui o "povestioara" prea vesela. Eu cred ca nu ar trebui sa lucrati impreuna. La un moment dat imi propusese si mie sotul sa lucram impreuna si, desi eram intre job-uri, nu am vrut. Cred ca ne-am fi toata ziua.

Mergi la inceput

Fetelor dragi multumesc mult pentru incurajari. Bubuleana, felicia, melu, bianca, adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Madanooooo acu aterizai si io..tin pumnii pentru maine...bafta multa!!!si ai grija cand intrii acolo sa inchizi usa ei au de obicei sa o lase deschisa si doamneeeee ce se mai holbeazaa unele ..de parca n'au vazut in viatza lor o "doamna" in direct
asi sunt sigura ca vei reusiii cat de curand..
lachi concluzia mea e..ca va iubiti ca doi nebuni..tine la tine fatoooo..doar stiii..da saracu cate are pe cap..copiii casuna pe el..tu tot pe el..si ce o mai avea saracu pe cap...io ajunge si lui sa mai dea cu "ruleta" cate odata..
catty io sa treaca cat mai repede...
melule tu stii cat de mult te liebe io????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput