Endometru, ovulatie, monitorizari - 117

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

rectific: punctul 4 nu l-am facut in viata mea. L-am intrebat pe Peltecu daca nu trebuie facut si mi-a spus ca la cum se prezinta colul meu nu e cazul.
Apropos: pentru ce anume se face colposcopia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Eu am facut colposcopia acum hat-hat si am facut-o pentru a se vizualiza colul - daca exista rana pe col; in acelasi timp, stiu ca prin colposcopie se poate si cauteriza rana.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Medicul la care merg eu si la care voi merge in fiecare an la control imi face tot mai putin 4 si 7. Pentru ca nu a considerat necesar nu mi-a dat trimitere la colposcopie (dar mereu imi inspecteaza colul) si nici sanii (ca nu am inca probleme, sper sa nu apara).
In rest, nota 10.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Meg, EXACT despre asta vorbeam, asa e, nici unul nu mi-a zis de Papanicolau/colposcopie, poate ei presupun ca trebuie sa le faca pacienta, asa, de capul ei... ca altfel nu-mi explic

Si...da, BRAVO pt. Peltecu, asa ar trebui sa procedeze orice dr. bun, fara discutie!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pai ce pot sa zic..norocoaselor!!
oricum, v-am zis ca tocmai mi-am gasit o dr noua de care imi place f f mult si la care vreau sa raman sa imi urmareasca sarcina pe care sper sa o obtin cat de curand..am sa am ocazia sa vad cat de minutioasa e...
amely, eco transvaginala la controlul de rutina?! nu-mi vine sa cred!la particular?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Meg de ce te mira faptul ca face eco transvag la control de rutina?

Mergi la inceput

bubulino sa-i spui sa-ti consulte si sanii... asta nu se face doar dupa ce apar probleme. Eu daca nu aveam control "cu tot tacamul" la ginecolog in Brasov, nu descopeream ca am noduli la sani, pentru ca ai mei nu m-au durut niciodata, dar niciodata! dar eu am avut o dr. foarte buna si in varsta in Brasov care de cand mi-am inceput viata sexuala m-a preluat ca pacienta si care ma chema regulat la control indiferent daca eu ma simteam perfect sau nu. Ea mi-a descoperit primul nodul la 20 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Amely

Asi, ma bucur pt. tine ca ai trecut si de hopul asta Ceva-ceva tot o fi gasit pe acolo, o aderenta mica... Asa ca acum poate vii cu vesti bune!
PS si eu am "scapat" de laparo, numai ca eu n-am mai facut-o deloc, din motive nedorite, din pacate...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Amely din fericire nici macar o aderenta mica nu a gasit.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lachione, nu ma speria... eu control la sani n-am facut niciodata. Mi-i mai palpez eu la dus, ca am citit cum se face depistarea eventualilor noduli, dar oricum nu-i tot aia...
Bai, oare suntem noi ipohondre? ca prietenele mele s-ar uita ciudat la mine daca le-as vorbi de chestii d-astea SF, unele chiar au si copii, si nu s-au gandit in viata lor sa faca PAP, colposcopie, analize hormonale si alte "d-astea care ocupa mult timp si mai ales, costa"... Pe cuvantul meu, uneori ma simt si aiurea, cand ma mai intreaba cate o prietena de ce nu facem copil, ca daca cumva fac greseala sa incep sa-i explic cauza, incepe sa ma certe ca prea ma caut de toate alea, in loc sa-mi vad de treaba. Uite, mi-am vazut, am amanat sa fac PAP si rezultatul...Ce sa facem, nene, daca nu putem ramane gravide cum fac altele, ca la tara? ca noi am vrea dar...daca nu se poate?

Asi, atunci e super! Acum sa dea D-zeu bebe cat mai repede, ca Razvanelu' abia asteapta, nu?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely nici nu vreau sa te sperii... dar ar fi bine cand vei avea timp si chef sa faci totusi unul de rutina. In general "nodulii inofensivi" cei care au cauze hormonale dor si e usor sa ii descoperi pentru ca dor. Pe mine nu m-au durut niciodata, de aceea m-am considerat norocoasa ca i-am descoperit totusi si au mai existat si usoare dubii in leg. cu ei de aceea am fost sub supraveghere 1 an luna de luna in Cluj la Oncologie si apoi m-a trimis si Peltecu la Fundeni. Dar se pare ca totusi sunt ok... bine, cu multe restrictii, pe care le respect, dar ok. (mai putin cea cu fumatul). Si din pacate nu pot respecta nici conditia de a avea o viata sexuala normala. Pe acest aspect au insistat medicii inca de cand l-am descoperit pe primul: viata sexuala normala+ nastere.

Mergi la inceput