Endometru, ovulatie, monitorizari - 117
Raspunsuri - Pagina 2

megbeng spune:
iar e liniste..o fi toata lumea la
am uitat sa va intreb: va uitati maine la meci? cu cine tineti? eu cu rapiduuuuuu!!!!! asa ca maine am vb cu sotul si luam bere(eu fara alcool;) ) si seminte si ne uitam de acasa la meci!!!! el o sa tina cu steaua, ca sa fie mai palpitant!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

mcrissa spune:
ne uitam maine la meci.eu o sa fac galerie pentru rapid , iar sotul meu pentru steaua
dar hai sa va spun cu ce treaba am intrat eu pe aici.m-am hotarat sa incep sa-mi monitorizez si eu ovulatia prin luarea temperturii bazale.dar nu stiu unde trebuie sa bag termometrul.sa nu radeti de mine.sunt mai .Am dubii pentru ca prietena mea il baga chiar in ..., iar eu am auzit ca s-ar baga in fundulet.
Voi cum faceti?multumesc pentru ajutor!
Mcrissa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

bubuleana spune:
megy: si al meu tot cu steaua! m-a innebunit cu meciurile astea: nu se termina niciodata
eu nu tin cu nici o echipa, adica tin cu echipa nationala a Romaniei cand mai ajunge si ea sa joace prin campionate, dar probabil o sa fiu curioasa si o sa ma uit si eu la meci insa eu voi bea berica cu alcool ca sunt inainte de ovulatie si am voie!
bubuleana

iepurila spune:
Pupici la fete frumoase si curajoase.
Amely si Melutzica imi pare tare rau ca treceti prin ce treceti. Dar stiu ca sunteti fete puternice si ca veti rezolva aceste probleme.
Si apropos de spaima ta Amely, vreau sa te intreb ceva. Avand in vedere ca in ultima jumatate de an am facut 3 histeroscopii, din doua in doua luni, crezi ca mai e necesar si un PAP? Adica ma gandesc eu, ca daca tot a intrat cu camera de filmat, ar fi vazut daca erau probleme. Sau nu?
Melutzica, nu te ingrijora prea tare. Sotul meu a facut minunatul salt de la 3 mil/ ml la 33 mil/ml. Am mai spus-o dar repet cea mai mare importanta a avut-o demisia data (adica stress-ul a fost factorul principal). Si apoi plantutele inghitite. Sunt sigura ca si sotul tau isi va reveni.
Va pup dulce
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

iepurila spune:
Danangie, cat ma bucur sa te vad la interval. Ce mai faci tu?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

bubuleana spune:
mcrissa: eu nu prea am incredere in TB
cea mai simpla, buna si placuta metoda sa prinzi ovulatia este sa prestezi o data la 2 zile
sau poti incerca metoda consistentei mucusului cervical: cand ajunge asa ca albusul de ou atunci are loc ovulatia: la mine e foarte evident
bubuleana

mcrissa spune:
bubuleana merci mult.deocamdata eu nu am voie sa prestez fara protectie
(6 luni).ma gandeam sa vad cam cand are loc ovulatia la mine, sa incep sa-mi cunosc mai bine organismul ca am un ciclu tare neregulat:intre 27-40 zile.
Mcrissa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

megbeng spune:
mai, al meu nu tine cu steaua de felul lui..el nu tine cu nici o echipa, dar cum eu tin cu rapidul, a zis sa fie el in "opozitie" ca sa ne distram mai bine...numa sa nu se termine cu ochi vineti, ca eu is cam patimasa uneori
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)