Aspirante optimiste-192
Raspunsuri - Pagina 9

carmencyta spune:
mary14 si eu am patit la fel luna trecuta cu testele.3 la rand au aratat a doua liniuta fff slaba si intr-un final mi-a venit ciclu.asa ca te sfatuiesc sa mai ai rabdare.
eu iti doresc din suflet sa fie bebe,dar mai asteapta putin.

bubuleana spune:
mary: desi eu n-am auzit de teste barza care sa de gres, eu nu mai cred nici un test pana nu vad 2 liniute clare si foarte roz/rosii!
eu iti tin pumnii sa-ti iasa cel II!!
bubuleana

tumpi spune:
asa , ma bucur sa aud ca nu-s pb,sa auzim cat mai repede de un
pt. Razvanel
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

asi spune:
quote:
Originally posted by tumpi
asa, ma bucur sa aud ca nu-s pb,sa auzim cat mai repede de un
pt. Razvanel
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

mcrissa spune:
Multumesc mult de tot pentru urari!
Ma bucur ca a fost bun tortul .Sa fie cu noroc pentru noi toate.
mary14 poate ne intalnim cand vom avea amandoua si ajung prin valcea.
asi ma bucur ca totul a fost bine.nici nu avea cum altfel
Mcrissa

aniast72 spune:
Sunt si eu pe lista la aspirante. Maine merg la Giulesti pentru analizele de Z3 apoi, pe 4 aprilie, internare pentru HSG. O sa mai fie cineva prin zona?
Andreea

felicia_ spune:
Aniast, sper ca totul sa fie bine la HSG, si sa ai cat mai curand bb-ul pe care ti-l doresti asa de mult!
Mary, merci! Abia astept sa imi revad nepotelele, cred ca de Paste, si voi mai pune poze cu ele!
Poze1Poze2

andicu spune:
Buna seara tuturor.
Vin si eu intarziere si zic :
La multi ani, Mcrissa !!!sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca repede cea mai apriga dorinta
!
Asi, ma bucur ca ai revenit si totul a fost bine! acum nu ramane decat sa continui sa incerci, si o sa-ti dea Doamne-Doamne si bebele! refacere rapida!
Andreea.Pozele mele

mary14 spune:
Da, probabil e o gresala la testul ala , bine cea mai mare gresala este a mea pt ca nu trebuia sa-l fac, nu aveam nici un motiv , dar stiti cum este ...tot speri sa se intample o minune si cu tine( tocmai imi povestise contabila noastra ca ei i-a venit CM peste sarcina, am stari de voma , pe care banuiesc ca mi le induc singura si luna trecuta am simtit o presiune in ovare ).Promit sa nu mai fac nici un test pana cand nu voi avea un motiv serios , ceea ce la mine inseamna lipsa CM .
Mercy pt raspunsuri si sfaturi si ma bucur ca existati -ici
Mary