Aspirante optimiste-192

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

LA MULTI ANI,MCRISSA!MULTA SANATATE ,FERICIRE SI BEBE CAT MAI REPEDE.
ASI SA-TI REVII CAT MAI REPEDE SI MA BUCUR CA NU AU GASIT NIMIC IN NEREGULA CU TINE.
MULTI!PT TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mcrissa:

LA MULTI ANI, BERBECUTZOOOO!!!!

iti doresc multa sanatatae, sa fii iubita, fericita si cat mai curand mamica!

Pami: spor la de data asta sunt sigura ca se lasa cula tine!

Asi: poate natura iti va face o surpriza in primavara asta! tinem pumnii sa te recuperezi foarte bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor eu sunt de vina ca s-a facut pagina XXXXXXXXL dar am remediat problema. ma iertati, da???

asi pup fata

megbeng mi-am dat eu seama ca asta vrei sa spui dar am zis ca mai bine sa intreb.

CRISSA La multi ani!!!! sa-ti dea DD tot ce-ti doresti.
si eu tot berbecutz, mai am putin

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mcrissa, ma alatur si eu corului:
Asi, ma bucur ca ai scapat si de laparo... refacere usoara si ... poate-poate...
Tumpi, , imi era dor de tine!
Marinar, tu nu te stresezi prea mult cu analizele, etc,...? Acum am vazut pozele! Ai o nepotica tare draguta!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Mcrissa ,La multi ani!si la anu' sa ai un bebe mic!si te astept la Valcea
Asi , ma bucur ca e totul inregula

La mine azi z14 , am prestat inca de aseara.Ieri nu stiu ce mi-a venit , mai aveam un test Barza la care ma uitam in fiecare zi cam de 4-5 luni si ma mandream ca nu mai eram asa tentata ca alta data sa-l folosesc,dar ieri l-am desfacut (complet ilogic ,am avut CM e adevarat la 24zile si redus cantitativ) si initial nu s-a vazut decat I , dar dupa vre-o jumatate de ora cand m-am uitatla el mai aparuse una fff pala , dar e acolo, ma tot uit la el si nu-mi vine sa cred , nu vreau sa visez pentru ca repet e total ilogic...,dar totusi a mai patit cineva ceva asemanator?

Va

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mary, din cate am auzit pe aici, testele barza pot da gres... Teoreti, e posibil sa ai sangerere si sa fii totusi insarcinata! Eu zic sa mai "strici" un test, sa fii sigura! Asteptam vesti bune!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

[quote Marinar, tu nu te stresezi prea mult cu analizele, etc,...? Acum am vazut pozele! Ai o nepotica tare draguta!

[/quote]

Felicia te pup.
Pai nu ma mai stresez, le-am facut pe alea de la inceput, au iesit ok si acum astept. Am hot sa nu merg nici la monitorizare pt inceput. Sa vedem ........

Buculina mica e o scumpete. si piticile tale sunt adorabile.

marina

pozici

Mergi la inceput

Felicia ai dreptate ,dar mi-e teama ,daca mi-as mai lua un test m-as atasa prea tare de idee ,si apoi ar iesi negativ si as fi dezamagita... oricum o sa fiu un pic dezamagita,dar o sa ma imbarbatez spunandu-mi ca stiam ca asa va fi.Vroiam sa aud ca ..., de fapt nu stiu ce vroiam sa aud , e o varza in capul meu.Probabil ca este din cauza ca ,din zecile de teste pe care le-am facut, toate aveau o singura liniuta si acum cand se ghiceste si a doua m-a luat valul, dar e clar mai dau gres si testele astea

Mary

Mergi la inceput

Felicia , sa-ti traiasca nepotelele , sunt superbe !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mary, eu am facut zeci de teste de sarcina, asa ca am reusit sa trag o concluzie...aproape la TOATE, daca le lasi vreo juma de ora-o ora si te uiti iar, mai apare oumbra de a doua liniutza..ba chiar testele FEMINA pot da rezultate fals pozitive si in timpul regulamentar (din nou, sunt patita)..nu lasa teste astea sa se joace cu sentimentele tale!! e bine sa fie facute totusi la macar 10 zile DPO, cel mai bine cu axim 1-2 zile inainte de data la care ar trebui sa apara CM urmator

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput