Aspirante optimiste-192
Raspunsuri - Pagina 11

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Sa va spun visul meu de-as noapte:parca pisica mea a fatat,iar unul din puiuti era un soricel.nu-mi amintesc sa-l fi strans la piept
Fetelor,care e testul de sarcina ce are cel mai mic termen de la conceptie??adica testul ce poate fi facut cel mai devreme??cumva dr.sigur??
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Kariris spune:
mai fetelor dragi, lamuriti-ma si pe mine de ce va chinuiti si stresati cu temperatura bazala cand exista teste de ovulatie super bune? eu nu m-am descurcat niciodata cu temp baz; pentru ca imi era influentata de multe ori, de alte stari ale organismului meu cum ar fi o usoara raceala pe care nici nu o constientizezi, stari de nervi, eu cand ma enervez nasol imi creste temp... intr-o noapte am avut un cosmar si bineinteles ca temperatura era data peste cap... plus ca mi se parea foarte aiurea in fiecare dimineata, la aceeasi ora fara sa ma misc, hop- temperatura si repede sa notez. Mie mi-e mai simplu cu testele de ovulatie si chiar functioneaza, adica sunt bune... bine, adica afli doar cand ai ovulatia, nu ramai si gravida de la ele!
Ca io spre ex. in ultimele luni am stiut exact cand ovulez, dar nu mi-a folosit la nimic... ca nu am avut conditiile necesare sa execut "chestiunea de baza" pentru a face un bebe...

Kariris spune:
Pamella, da, Dr. Sigur sau Clear Blue sunt dupa parerea mea cele mai bune si "mai rapide" ca detectare a hcg-ului. diferenta e ca unul e ieftin si unul scump...dar la fel de bune. Bafta multa!

bubuleana spune:
uite un dans pentru tine
Pami: testele Ozone au cea mai mare sensibilitate: le poti face inca din Z20 insa ai mare grija sa iei in considerare doar ce iti apare in primele 5 min. Desi, eu te sfatuiesc sa astepti pana in Z29 sa-ti faci un test Barza care nu da gres! tin pumnii!
bubuleana

PamELLA spune:
lachi,bubuleana multumesc pt raspunsuri!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
Lianaaaaa: pt tine era dansul asa ca repet:
Pami: si desigur testul de sange la 7 zile de la concepti: CEL MAI SIGUR! un dans si pentru tine
Lachi: imi inchipui cat de nasol e si cum trebuie sa te simti tu stiind ca ai ovulatie si cand o ai si totusi n-are cine sa vina in intampinare
sincera sa fiu: nu stiu cum rezisti: eu cred ca l-as droga pe sotior si tot l-as viola
bubuleana

PamELLA spune:
bubuleana,mama da' ce bine dansezi!!ai luat lectii??ia sa vad,reusesc si eu?
Pentru tine a fost dansul

mary14 spune:
Lachi am citit despre problemele tale cu sotul si la endometru si nu stiu, cred te iubeste , dar probabil are o gramada de probleme si se concentreaza numai asupra lor , cred ca ar fi bine sa-i sadesti un sambure de gelozie, povesteste-i ca cutare ti-a facut un compliment ,ca ce bine arata "X"si nu mai insista sa faceti dragoste ,chiar fii distanta.Bine , nu trebuie exagerat cu chestia asta pentru ca s-ar putea sa va indeparteze si mai tare , dar eu zic ca merita incercat, stii cred ca toti sotii , la un moment dat, ne considera proprietatea lor si au impresia ca o sa ramanem langa ei , indiferent de purtarea lor.
Si, Lachi cum se numeau testele de ovulatie folosite de tine?
PamELLA, bafta!Cu testele nu te pot ajuta , eu n-am folosit decat Barza.
Va
Mary

bubuleana spune:
Pami: sa stii ca eu si sotu chiar am luat lectii de dans anul trecut: vals si tango deh' pt nunta! sa nu ne facem de ras prea tare
bubuleana

Kariris spune:
ce figuri sunteti cu dansul vostru!
Testele de ovulatie pe care le folosesc eu sunt Dr. sigur. 10 lei noi un pachet cu 3 teste inauntru. Ai inautru si instructiuni de folos. (in functie de ciclu, in a cata zi sa incepi sa le faci). Si zau de nu sunt bune. Eu inainte tot prestam in ziua 14-15 crezand ca am ovu la 14 zile (avand ciclu de 28 de zile) dar surpriza: de fapt ovulez in ziua 12 luna de luna... si e faza luteala mai lunguta la mine. si nu dau gres testele pentru ca am si tot alaiul de simptome aferente ovulatiei: dureri (intepaturi) in ovare, mucus ca la balamuc, burtica umflata ca si cum as avea anexita... si un chef nebun de "prostioare"...si in 2-3 zile trec toate. Simptomele incep de prin ziua 10-11 si tin pana in ziua 13-14. Testele de ovu ies asa: ziua 10 negativ, ziua 11 pozitiv, ziua 12 negativ ( e ziua in care de fapt ovulez). am zis ca daca e nevoie consum si 6 teste pe luna dar nu a fost nevoie.
Bubuleana, mi-e mila de el, m-am gandit si eu sa-l "aranjez" cu ceva dar mi-e frica sa nu pateasca ceva cu inima (el a avut un infarct) si chiar e rupt de oboseala pentru ca munceste ca un bou de dimineata pana noaptea si atunci... prefer sa-l las sa se odihneasca sperand ca va lasa si el la un moment dat firmele pe locul doi. De iubit stiu ca ma iubeste, dar a fost si greseala mea ca am acceptat luni de zile in we sa-i vina nepoteii si sa stea toata ziua la noi, pe cand puteam fara sa apuc macar sa refuz, sa-i fac eu prima program in we. si nu e vorba doar de we. trebuie sa gasesc o metoda sa il aduc acasa seara mai repede si sa distrug televizoarele din casa