Aspirante optimiste-192
Raspunsuri - Pagina 12

bubuleana spune:
Lachi: stii ce mai fac eu cand am chef de si el vine obosit, terminat de la serviciu?? Il las sa se culce, adoarme el bine de tot, incepe si sa sforaie, si pe la mijlocul noptii hopa: tzushti pe el!!! il iau cu mangaieri, pupicuri... stii tu! tot tacamul! si chiar e misto sa faci dragoste asa undeva la granita intre somn si realitate: si in felul asta nici nu ne certam, nici macar nu vorbim si toata lumea e multumita si fericita! ai incercat???
bubuleana

PamELLA spune:
bubuleana,vezi ca te-am nimerit??
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

marinar spune:
Lachi tu de cand te monitorizezi cu testele de ovulatie??? Si eu tot dr sigur am luat, la mine a fost prima luna cand le-am folosit. Nu am avut noroc pt ca abea am renuntat la AC, dar zici ca sunt bune??? sa merg tot cu aste in continuare???
fetelor
marina
pozici

Liana30 spune:
ceeeeeee??????? un dans pentru mine???
pai nu pot sa'l refuz..
asa ca ma prind si io
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
ma monitorizez din toamna trecuta de prin octombie. si da, sunt super bune. mergi cu ele mai departe.

bubuleana spune:
Ce gasca de dansatoare profesioniste aici!!!
ne-o plati cineva pentru pretstatie?!!
doar facem atmosfera
Lianooo:
bubuleana

dana n. spune:
Salutare fetelor!
Sunt putin confuza:Luna trecuta de pe 28 vreo trei zile mi-a curs doar cate putin maro si dupa mi-a curs normal.Cand pot spune ca a fost prima zi a ciclului?28 martie sau trei zile mai tarziu....Ca daca este 28 prima zi ,as fi acum in ziua 31 a CM si NIMIC...de astazi dimineata parca am si o usoara stare de voma ,sanii nu ma dor.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

marinar spune:
quote:
Originally posted by lachione
ma monitorizez din toamna trecuta de prin octombie. si da, sunt super bune. mergi cu ele mai departe.
merci mult Lachi. Sa dea DD sa nu fie nevoie sa le folosesc prea mult. Tie ce sa-ti zic, spor la ......... trezit sotz obosit
marina
pozici

asi spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Salutare fetelor!
Sunt putin confuza:Luna trecuta de pe 28 vreo trei zile mi-a curs doar cate putin maro si dupa mi-a curs normal.Cand pot spune ca a fost prima zi a ciclului?28 martie sau trei zile mai tarziu....Ca daca este 28 prima zi ,as fi acum in ziua 31 a CM si NIMIC...de astazi dimineata parca am si o usoara stare de voma ,sanii nu ma dor.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
Cred ca te referi la 28 februarie.
Ar fi bine sa incerci un test de sarcina.Eu consider prima zi ziua in care vin petele maronii care la mine tin cam o zi.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan