Nou stil de viatza (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lacramioara ,bun sportul asta.Ma duc sa o pun pe fii-mea sa ma fugareasca.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Alo Diadaniela, sado-maso...? Oooops, cred ca ai gresit forumul

Delidana, multumesc mult, m-ai slabit cu 200 g... Ah, cat sunt de slaba!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

am uitat sa va spun ca sunt consemnata la domiciuliu de aceea nu fug cu baiatul pe afara.are oreion si stam in casa de o saptamana
despre paine vroiam sa va intreb cu ce este permisa?stiu ca nu e voie la cartofi ,presupun ca nici la carne si ar fi permis pe la salate ,presupun.nu radeti v-am spus ca nu prea stiu despre aceste lucrurieu mananc paine cand simpt nevoia,cand cere organismul sau felul de mancare
dar alta este problema ce mai grava:DULCIURILE!eu nu mananc cine stie ce mancare dar la dulciuri rup.din aceasta cauza m-am ingrasat.daca am pofta de dulciuri si nu mananc fac crize de isterie.
sotul meu tot a mai fost plecat peste hotare si tot mi-a adus tot felul de minuni si de delicatese stiindu-ma moarta dupa dulciuri.
cum fac ?
cum ma lecuiesc de ele?
ma duc sa mai alerg cu printul meu
sa mai fac cate ture de bucatarie sufragerie si restul casei.
imi este tare mila de vecinii le sub mine

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Wow, ce alergatura.Parca am vazut filmul asta...
"Run Forrest, run..."

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Mai copii aveti grija la viteza sa nu va ia vreun radar

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Delidana, multumesc mult, m-ai slabit cu 200 g... Ah, cat sunt de slaba!

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Nici o problema, am remediat situatia. Am zis eu ca v-am incurcat, pe tine si pe Miag.
Oooo, se face sport pe aici, nu gluma! Bun si asta fetelor dar sa aveti grija la curbe.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala, papa tu linistita, ca ai nevoie! Daca vin io la masa iti ramane - in cel mai fericit caz - sa lingi vasul!
Am fost cu treaba multa si inca sunt, de-asta n-am scris prea mult azi. Dra recuperez maine sau la noapte, ca sunt iar la munca!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

imi mai trag putin sufletul.Fabian tot mai trage de mine.ce sala ce ......gata nu-l mai duc la gradinita.....il tin acasa ca sa alergam ca de una singura nu prea mergefetelor sunteti tare scumpe
Delidana multumesc pt sfat.

la cina e bine daca mananc ficatel de pasare cu salata de cruditati (spanac,rosii,ceapa..)?

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Lacri, mi-l imprumuti si mie pe Fabian?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lacri, painea o combini cu branza de vaci slaba, cas slab, eventual o rosie, ridiche, castraveti, pe deasupra si o cana de ceai. Sugestie. Sau cu o salata de rosii si castraveti. Sau poti s-o mananci simpla.
Delia cand pofteste la ceva dulce, mananca paine cu margarina si miere.

Tzuni, facem pariu ca nu ma intreci? La mancare ma refer...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput