Nou stil de viatza (94)
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
helau iar...ma distrey de numa, acum canta 2 moshi melodii, cica hituri de prin anii 20, 30, 40 si 50...dansam si noi de plictiseala si intr-o pauza, ca n-am mai rezistat am zis sa va scriu......aaaa la cina am bagat cerb su ceva sos ragu...incerc sa nu le combin aiurea si sa nu ma indop..tineti-mi pumnii ... plus ca azi a plouat la sfarsit de zi..sa am si maine zi buna de schi, desi m-as mira...
va pup!
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Zuzilici spune:
Vai dar ce-ati mai scris frumoaselor...
Bravos! Vine primavara si au inceput s-apara
pe campia listutei noastre. Felicitari tuturor si cinste voua.
Cred ca-i pentru prima data cand nu s-au dat
de cand am facut listuta. Felicitari! 
Doina sanatate multa! 
Carmen te
si pofta buna la vegetale.
As vrea eu sa ma odihnesc cat pot de mult dar te rog sa ma crezi ca am momente in care daca atipesc imi da cate-un ghiont de nu mai stiu de mine. Creste printesa ... ca sa-i fac. ![]()
Tzuni ai gasit deja mamica ...(pacat ca-i la distanta) cat despre 'frantuzoaica' ta e o scumpa. Am vazut-o mai demult. Ce outfit crezi ca i s-ar potrivi? ![]()
Cami felicitari pentru mobilizare si tine-o tot asa. 
Ioana spor la invatat, analize si documentatia necesara. 
Crystina bafta maine si sa stii ca suntem alaturi de tine.
Sigrid felicitari si tie. Sa inteleg ca lucreaza lichiorul din cele 90 de plante? ![]()
MamicaDulce bravos de slabit mobilizare si te-asteptam pe-aici cat de curand.
Lacri & MihaelaA
si bine-ati venit in club.
Spor la slabit!
Delidana las' ca trec repede 2-3 saptamani mai ales c-ai inceput si munca. Si cand vine 'artistul' acasa ... sa vezi ca apropae c-ai sa si uit c-a fost plecat atat de mult.
Sabina pe unde te-ascunzi?
CarmenE abia acum mi-am dat seama cat de mult ai slabit.
Tine-o tot asa. 
Daria bine-ai revenit pe baricadele noastre. 
Carolinah toate stim ce e bine pentru noi dar se mai intampla sa credem si-n minuni ...sau chiar diete minune. Speranta moare ultima.
Dani ai grija cu orezul ca de obicei constipa ... ca sa nu mai zic ce greu trec cele 3 zile. Succes!
Roxana distractie placuta si data viitoare sa faci si ceva poze in sauna sa vad si eu despre ce 'dosuri' vorbesti ca stau la gramada. ![]()
Puskin ai mai ajuns pe la sala?
toate fetele care nu le-am mentionat si va las ca tare am obosit. Pe maine!
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
cookie spune:
Fetelor WW, eu am bagat aseara 2 covrigei vanilati(mici de tot!
) si 2 biscuiti digestivi...oare e bine ca i-am punctat cu 1 si respectiv 0,5? voi ce ziceti?
nastad spune:
Buna dragelor!
Ma simt un pic mai bine, numai ca nu prea am somn, ma trezesc cu noaptea in cap.
Azi ma duc cu Onitza la doctor, sper sa nu-mi faca scandal! Urla cat o tzine guritza cand imi ia doctorul tensiunea.
Zuzilici , mai ai putzin!

.

TOATE FETELE!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Delidana spune:
Fetelor, in cazul in care va mirati de ce unele dintre voi au 2 floricele, asa am promis data trecuta, cine slabeste mai mult de 500g ia 
. Valabil doar saptamina asta. ![]()
Cami, daca te-as trece si pe tine pe podium cu 2 kg ar insemna sa le trec si pe cele care au slabit 5, 4, 3kg (asa ar fi corect, nu?)si atunci nu mai e podium ci doar o alta lista.... cele care sint pe podium au "luptat" din greu sa ajunga acolo. Si tu poti ajunge acolo asa ca tine-te de treaba in continuare! 
Nora, Sabina, Klaus, Lulu, Georgiana, Miag, Copilutzu, haideti la raport fetelor! 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Beau o
si incerc sa ma incalzesc; de cand cu raceala asta, nu ma mai vad incalzita cu nimic.
Stiti ca azi va fi eclipsa partiala de soare?Eu abia astept.Sper sa tina si vremea, ca sa fie vizibila.
Roxa, o ce frumos!Distreaza-te si profita din plin de vacanta.Scapi tu de kg, dupa.Vezi bine si ce
se poarta si zi-ne si noua.
Zuzilici, pup burtica.Multam de incurajari, mi-e greu, dar nu ma las 
Carmen, azi am zi de legume, pot sa vin la tine la masa?Mi-ai facut ieri o 
Meniul meu:
D: cafea + supa de legume (telina, morcov, pastarnac, gogosar, rosie, sfecla, ceapa), fara sare sau codimente
P: salata de fasole cu ceapa, putin ulei si otet
C: salata asortata de legume
Cristina, e bine ce pap?Ma incadrez la dieta ta?Renunt la ceva?
Sigrid, Mamicadulce, voi ce papati azi?
toate slatute-neslabute.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
cookie spune:
Dragele mele, simt ca dieta asta chiar functioneaza...sunt 
Pentru asta aveti si fiecare dintre voi cate o
de la mine pentru suportul pe care mi-l oferiti zi de zi, prietene dragi!
Delidana, sper sa vin cu o surpriza
lunea viitoare...
si sa aveti spor la alungat kilograme!
Tzuni spune:
Va pup pe toate, schioare si ne-schioare deopotriva!![]()
Is pe fuga, azi am muuuulta treaba de facut, dar intru sa va mai citesc.
Mephala, iti pun pe mail un mesaj. O sa vezi tu despre ce e vorba!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
sigrid26 spune:
Eftimie noi azi mancam salata orientala, un fel de.....cartof fiert cu castravete crud si ridichi sau ardei , fara ou sau alte maioneze.Maine ce ar urma?Parca m as bucura sa fie zi de carne......io-s cam carnivora de felul meu.
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Nora, Sabina, Klaus, Lulu, Georgiana, Miag, Copilutzu, haideti la raport fetelor!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Am raportat sherifa!!!! Nu ai vazut??????????
67.5 kg!
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!