Nou stil de viatza (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Delidana spune:
Mey Tzuni, eu mi-am gasit printul asa ca slabe sanse mai sint acum sa mai caut. Dar daca vrei ti-l trimit tie la pachet. ![]()
Mik, bigama zici?
Unul imi ajunge.....
Da mai Olo, asa e, floricelele intra la capitolul distractie, am uitat. ![]()
Cookie, si o punga de floricele cite grame are ca eu habar n-am....cred ca vreo 100...oricum eu nu tin dieta pe puncte dar mersi de informatie. 
An_k, eu nu dau bice decit la abateri majore: ciocolata, prajituri, de-astea...carnea combinata cu piine intra la mincatul normal dupa parerea mea, asta in cazul in care nu tii disociatul....
Ange, asa e la inceput cind esti noua, te simti mai pe dinafara si e mai ciudat insa cu timpul iti vei gasi locul printre noi. Cu toate am trecut prin faza asta. Ma bucur ca te-ai hotarit sa nu ne parasesti. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lacri spune:
la pranz astazi am mancat mai mult caieri:cam 150 ml supa de carne de pui dar numai cu legume fara carne, o lingura pilaf cu 1 ficatel pui (mi-a ramas de iesi si mi-a fost cam lene sa mai fac ceva nou-si din cauza starii mele).atat.nu stiu daca e prea mult .sper ca nu.
ANGEsi eu sunt noua plus ca nu stiu mai nimic si tot timpul le stresez pe fete,asa ca nu esti singura.inca nu m-au spurcat fetele
.
sunt tare dragute

este a 2 a zi de regim si chiar merge bine ,mi-au ridicat f mult moralul.
numai pofta de dulciuri imi da tarcoale mai inainte ca sa-mi potolesc pofta am luat o guma orbit sa molfai (nu stiu daca e bine sau rau dar cred ca este mult mai bine o guma decat o ciocolata sau bomboane).
cred ca zilele urmatoare o sa fie mai greu sa-mi stapanesc pofta de dulciuri

nu stiu ce am sa fac .sper sa nu fie prea multa lume prin jurul meu
.
cred ca ma duc sa-mi cumpar o sacosa de mere si cand imi vine cheful de dulce mai iau un mar.
mar sau ce altceva?
bafta
va pup
Fabian si mami Lacramioara
lacri spune:
fetelor!!!scuze!
nu tine de subiect dar va rog sa ma invatati si pe mine sa bag poze cum aveti si voi.

am tot sucit si facut dar nu mi-a reusit.
mi-am facut album pe yahoo si apoi l-am bagat la profil personal iar acum cand intru pe profil imi spune ca daca vreau sa vad poza marita(sau ceva de genul acesta)sa dau clic si cand dau clic imi apare pagina de la yahoo unde tre sa bag adresa mea si parola desigur.

nu stiu si ieri m-am tot sucit si tot invartit pe aici dar tot nimic
ca sa nu ocupati spatiu aici puteti sa-mi da-ti mesaj.

Fabian si mami Lacramioara
Delidana spune:
Chiar ca avuram spor la scris zilele astea. Parca ieri am deschis un subiect nou si acum sintem deja la pagina 9! 
Lacri, imi place prinzul tau ca ai cite un pic din toate: legume, pilaf si carne. 
Eu zilele astea am mincat mai putine fructe ca de obicei si resimt efectele: sint balonata si digestia mea a luat-o razna. Categoric, trebuie sa le reintroduc in forta. ![]()
Meniul de azi:
MD: papaya, cereale cu lapte de soia
P: sandvis cu tofu prajit, salata
- o punga floricele. 
Inainte de sala: 4 linguri de mamaliga cu brinza ( azi e ziua malaiului in diferite forme
).
C: o bucata carne porc prajita cu putin ulei, mustar si sos de rosii, cam 100g fasole verde inabusita, 1 mar.
La sala am petrecut cam o ora si un pic. Azi sint foarte obosita. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ange spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
ange ange ange ange![]()
![]()
Tzunimic si drag si scump si grasunel
moamaaa ce mi-a placut faza.esti tare dragalasa!
ange spune:
delidana,lacri,fetelor,merci.
o sa incerc sa va tin ritmul![]()

intrebare:cand imi este foame dupa ce tocmai am mancat ce sa fac?
de cand mi-am propus sa slabesc parca sunt nebuna si numai pofte si mancaruri sofisticate vad in fatza ochilor
aime spune:
Cookie...asa vedeam si eu la inceput...parca subconstient si ma gandeam "oare asta la cate puncte o pun?" te obisnuiesti, cu timpul, important e scopul final
....si
la bulinutza
Carmen E, sanatate la mama ta si....nu mai zic nik...ca n-am avut net si m-am apucat si de curatenia de primavara si de mancat mananc pe apucate, da putin
...astept sa vad luni ce si cum...
Stii, am locuit si eu vreo 4 ani in Piatra, sotul meu fiind pietrean.
Is suparata, pe tipa de la sala unde mergeam...mi-a facut o faza cam de prost gust....si m-a amanat si de 2 ori
...o mai pasuiesc si daca nu se regleaza treaba ma duc sa-mi iau banii ianpoi...daca-i mai vad 
aime
aime spune:
quote:
Originally posted by ange
intrebare:cand imi este foame dupa ce tocmai am mancat ce sa fac?
de cand mi-am propus sa slabesc parca sunt nebuna si numai pofte si mancaruri sofisticate vad in fatza ochilor
un sfat...nu te mai gandi
Delidana spune:
Ange, asteapta cam 30 minute dupa masa si daca tot ti-e foame inseamna ca ai nevoie de mai multa mincare. Decit sa dai iama in tot felul de bombe calorice mai bine maninci sanatos dar mai "zdravan".... Da un exemplu de meniu ca sa ne facem si noi o idee. Astept cu interes si parerea celorlalte fete.
Lacri, eu pofta de dulciuri o tin in friu cu fructe, de toate felurile si cu cit mai dulci cu atit mai bine: mango, struguri, banane, pepene, mere, pere, etc.
Va pup.