lenjerie intima?!?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu sunt super multumita de www.intimissimi.it/" target="_blank">Intimissimi sau www.tezenis.it/" target="_blank">Tezenis (aici sunt preturi ceva mai ieftine, mai accesibile). Si mai e www.calzedonia.it/" target="_blank">Calzedonia. Sau www.yamamay.it/" target="_blank">YamamaY. Nu stiu insa daca sunt si in Romania ... macar va faceti o idee. Si da, intimul italian este cel mai bun, dupa parerea mea.

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Si eu tot de la triumph folosesc si sunt multumita de ele http://shop.triumphjapan.com/category/bra.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noël spune:

Votez pentru Triumph si Chantelle!
un site interesant e cel de mai jos

http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwiser.asp?term=Chantelle+Bra&src=ggrowa020471x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Stie cineva corespondentele la masuri. As putea sa rog pe cineva sa imi cumpere din Anglia, dar nu stiu care e masura. Eu port 70B. M-am uitat pe un sutien Jolidon si am vazut ca exista niste corespondente, de exemplu, la UK - 32B. Dar oare pot sa ma bazez pe ele. In Romania iti iei masuri diferite de la firme diferite.

Amuzanta tema "fara sutin". Dar, daca iei problema in serios, nu poti sa te duci la servici cu tzatzele in vant. Nu de alta, dar nu s-ar mai uita nimeni la fata ta. Ca sa nu mai vorbim de locuri de munca unde tinuta business e obligatorie -ar fi super tare - iti dai jos sacoul si ce se vede prin camasa alba?!!!!!!!!!!
In timpul liber si mie mi se pare mai sexi, la unele tinute - mai putin transparente (nu la toate) sa nu port sutien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor_y_na spune:

si eu ador ID sarrieri e preferata mea.daca mai vad cate ceva deosebit sa-mi placa mai iau de la triumph si etam dar in principiu sunt fidela ID sarrieri.legat de la perla am auzit dar exista la noi in tara magazin?stiti cumva unde se afla? nastere usoara mamici din acest topic si sa stea linistita cu rabdare va purta din nou acei chilotei pupici fetelor

Mergi la inceput