Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Elena, felicitari! Sarcina usoara si toate cele bune!

Multumesc fetelor pt aprecieri. Da, Valeria, pe cat de usor mi-a fost cu cel mare pe atat de greu e cu asta mic, un drac si jumatate, nu va lasati pacalite de zambetul angelic. Carmen, seamna jumate-jumate, adica cu mine si cu tac'su. La apucaturi sigur cu tac'su, ca io am fost copil cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Elena, felicitari...nici ca se putea sa ne dai o veste mai buna....faptul ca mama ta si-a mai revenit si tu esti insarcinata te pot face sa fii din nou fericita....Sarcina usoara si sa fie intr-un ceas bun...
Carmen....fericito!!!Pleci pe vacanta!!!!Cu ce companie plecati si cat la suta din biletul vostru ati platit pentru biletul lui Matei?As vrea sa o trimit si eu pe Andrea in Romania cu sotul meu, ca mie imi va fi greu pe drum..plus ca dupa 7 luni nu mai poti calatori cu avionul.Paste fericit si distractie placuta in Romania..!
Plec la Andrea c atrebuyie s aiesim afara si vad ca nu mai atre rabdare..
Pupici si numai bine..

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit acasa, si matusa-mea era foarte mandra ca Alex a anuntat-o ca a facut caca pe el. E un pas mare pt el care pana acum nega cand facea. Speram intr-un viitor nu prea indepartat la o cerere la olitza. (Cred ca sper cam mult, dar sunt optimista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mariana, plecam cu KLM-ul si am dat (taxe incluse)975 cad pe un bilet de adult si 850 pt matei ...nu stiu exact procentul de reducere care l-a avut ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

hai neata!

La multi ani! - mie

si cinste pt voi fiecare pe alese

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani, Uki! tot ce-ti doresti sa se-mplineasca.
Elena, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos, cuminte si mancacios.
Laura si eu ti-am vazut pozele, mie mi se pare ca Alex seamana cu tine si Calin cu taica-sau.
Ileana, hai zi-ne si noua mai repede ca e fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uki, la multi ani si sanatate!

Liliana, nu ma grabesc disperata spre un eco extrem de performant doar ca sa-mi spuna sexul la bebe. Astept sa-mi spuna medicul meu, cand s-o vedea la ecograful lui. Plus ca mi se par exagerat de scumpe ecografiile 4D, asa ca prefer sa fac altceva cu banii aia. Atata timp cat sarcina decurge bine si bebe e ok, am rabdare. Da' io simt ca-i fata.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Mai fetelor,na ca acu' nu mai am eu timp sa intru dar tot reusesc sa imi fac,macar sa va citesc nitel.Si cand colo...surpriza mare...FELICITARI ELENA pt sarcina.Nici nu imi pot imagina cat de fericita esti (ba da,dar totusi...)
Si ce minune sa ramai insarcinata in aceeasi perioada.Eu una nu as mai vrea sa nasc dupa oct ca e nasol(pe la noi) afara.As vrea primavara.Dar inca nu sunt hotarata la a ramane insarcinata.Pe voi va admir muuult.

Uki LA MULTI ANI !!! Sa ai o zi minunata plina de multe bucurii.

la toata lumea.

Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Buna dimineata (aici)! Slaba miscare pe "subectul" nostru, sunteti toate ocupate?

Liliana, Alex seamana cu mine la moaca, dar la apucaturi cu taica-sau. Calin e opusul, io cred ca trebuia sa fie fetita care mi-am dorit-o. Oricum nu mai incerc la al treilea, ca sunt fericita cu cei doi flacai. Amandoi sunt baietii mamei, dimineata cand plec la serviciu ma pupa si ii pup de la iau smaltzul.

La noi a nins ieri, asa vreo ora, dupa care a iesit soarele. ASta pt ca e primavara si au inflorit deja magnoliile si narcisele din curte.

Ileana, speram si noi pt tine ca-i fata! Io am sperat ca macar Alex va fii, si uite ce baiat are mama. Lasa orice o fii, sanatatea e mai importanta.

Cineva intreba cat costa biletul de avion pt copii, in general e cam 75-80% din biletul de adult, la cele internationale ma refer, ca cele domestice (aici) sunt pret ca si de adult. Sub doi ani sunt gratis pe zboruri domestice, si taxele pe zborurile internationale.

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca in 24 de ore nu a mai avut nimeni nimic de scris! Va doresc un weekend placut si revin peste 10 zile cu impresii si poze.

Mergi la inceput