Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Laura ...tre sa te cam obisnuiesti cu... lipsa de inspiratie!

mey si apoi, copiii au crescut, acum asteptam sa vina Pastele si apoi vara, sa mai avem ce povesti!

Elena , felicitari pentru sarcina si din partea mea, e o veste tare faina, sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga bine in cele 9 luni si apoi Alvarica sa-si intre in rolul de fratior mai mare
Multa sanatate si la mami tau

ps. va multumesc la toate pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Uki! Sanatate multa si tot ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca!

Ciuf (38+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Buna feteloooor si nazdravanilooor !
N-am mai dat de mult pe la voi, sint ocupata pina peste cap. Daca va puteti inchipui, e vineri seara si eu sint inca la servici ...

Am apucat sa citesc rapid cite ceva, asa ca :

Elena, felicitari pentru sarcina. Sa fie intr-un ceas bun

Carmen, abia astept sa ne intilnim, sa ma suni cind ajungi in TM, daca nu mai ai nr.meu de tel. ti-l trimit pe mail.

Paula, felicitari pentru progrese

Codrin e acum bolnav, de trei zile ia antibiotice, e mucos, are nasul infundat si tuseste. Dar trece si asta.
In rest, inregistram progrese : de vreo doua luni se cere la WC (pe capacul lui), asa ca purtam chilotei De vorbit, vorbeste intr-una, zici ca e moara stricata, si ne innebuneste cu "de ce"-urile.

Promit sa mai revin. Acum plec si eu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lume noua, lume noua . Pai bine, mey, Simona .. asa din an in Pasti?
Mai da numarul pe PM ca nu cred ca il mai am ... in Timisoara o sa fim intre 21-22 si 26-27 aprilie ... ceva de genul asta. Te sun sigur ... sper sa fie vreme frumoasa sa putem iesi prin parc cu mandrii astia mici.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am niste nervi...
tocmai m-a anuntat socrul meu ca avem de platit impozitul pe apartamentul lui...cu penalitati...neplatit din 98...15 mil...i-a venit somatie!!!!

explicatie: sotul e singur la parinti, ap ne va reveni noua...ei n-au bani...deci tb sa platim...

asta dupa ce s-a stricat televizorul...am luat televizor...s-a stricat frigiderul...am luat frigider...s-a stricat mas.de spalat...am luat masina de spalat...

si pentru ca pitix sta acolo...chiar dc eu umplu frigiderul saptamanal, platesc intretinerea...etc...

partea buna e ca pitix e ingrijita f.bine si de aia trec si eu peste tampenii, ca dc angajam o bona nu se ocupa atat de bine ca socrela...dar totusi!!!!

cred ca de la toamna o duc la cresa si o iau la mine...dar totusi dr.m-a sfatuit de la 4 ani la gradi, sa nu o duc la cresa....si pt.ca suntem prinsi toata ziua la serviciu...scapam amandoi pe la 7-8 seara...mama si tata nu au timp ca sunt prinsi si ei cu serviciul...singura solutie socrela pensionara (pe care tot eu am scos-o la pensie ca sa aiba grija de alex...)

na, ma descarc si eu aici ca sapt.viitoare tot tb.sa scot 15 mil...n-am alta solutie...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut!
Uki, "La multi ani!". Sa fiti sanatosi si fericiti!

Elena, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Laura, tare rau imi pare ca nu mi-a trecut prin cap sa ne intalnim cat am fost in NJ. Tare bine ar fi fost, daca ai stii cum tresaream cand auzeam(raaar de tot, din pacate) cate un cuvant in limba romana prin magazine. Oricum, a fost mare nebunie mare pentru noi toata povestea cu plecatul in State. Candva o sa scriu mai multe legat de asta.

Simona, vad ca nici tu nu dai prea des pe forum. Te invidiez pentru treaba cu WC-ul, zau.

Fiu-meu a reusit sa-mi faca o noapte alba. Si motivul e absolut incredibil, asa ca aveti grija cu plimbarile pe afara. Ii este frica de bondari. Intr-una din zile a venit un bondar la el, l-a bazait un pic si de atunci ii este groaza pur si simplu de asa ceva. Sambata, la plimbare iar a venit un bondar si dupa aia nu a mai vrut sa stea afara, a vrut inapoi la masina. Azi noapte s-a trezit, si-a pus mainile pe urechi sa nu auda bondarul. Degeaba i-am explicat de zeci de ori ca nu vine nimic la el, ca il alunga mami pe bondar, ca la bondar ii este frica de el...Orice am incercat, nu functioneaza. Prin urmare de la 2 si ceva pana pe la 4 a patrulat prin casa si s-a tinut de urechi.
Sper sa il linistesc cumva.

Cam atat de pe la noi. Va pupam si sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Buna dragelor!

io am un fix: vreau sa duc mariuca la circ! nu, nu s-o dreseze careva, sa vedem spectacol cu animale si clovni, care tare mult plac la copil...

a mai fost cineva pana acum? au copchiii astia de 2 ani si ceva rabdare la un spectacol intreg? ca daca platesc 3 bilete se cam duce 1 mil......

sau stie cineva unde am putea sa mai mergem cu zgatiile mici? exclus zoo...

hai va rog mult, idei! ca in Bucuresti nu prea sunt parcuri de distractii asa ca in alte tari... si oricum copiii sunt inca micuti,...

in rest? toate bune? noi vrem la munte!@ oare mai vine vara anul asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce de fete pe aici!Dana bun revenit!Laura ma bucur ca mai aud vesti de la voi:)Uki cu intirziere la multi ani!Dupa ce Aldito bandito mi-a facut sperante ca macar dimineata face si el la olitza, acum gata s-a plictisit. de chiar ma intreb daca tre sa-i schimb pampersul pin la 18 ani I-a trezit totusi interesul, cind o fetita frumusica de vreo 3 ani care era in vizita la noi a stat frumos pe wc. Eu vad ca nu mai am dram de influenta, deja tot ce zic si fac e aproape inutil, tot ce fac fetitele e mai bine bineinteles:))A descopeirt cerealele de la nestle, alea cu cacao, e terminat dupa ele. voi dati asta deja?In rest am o casa plina la refuz de lego, asta e marea pasiune! Si muuuuulte masini de-i invadata toata casa.Vorbeste inca destul de putine cuvinte in lb romana, sa zicem ca adunate cuvintele stiute de el pe cele 3 lb, face totusi fatza f bine.La noi gradi incepe in august anul viitor. Atunci i-am gasit loc. O seara buna la cele mai frumoade mamiciVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Uki, noi am fost la circ de doua ori deja, prima data in dec. la NY si-apoi in ian. aici(era spectacolul acela cu tigri albi) si David a fost f. incantat, a stat fara probleme pana la sfarsitul spectacolului, a aplaudat intr-una si-a tot strigat "b'avooo!". Nu s-a speriat deloc de zgomot, acu' poate ca depinde de copil.
Noi suntem in renovare cu casa, o mizerie de nedescris dar David e super fericit, poate sa faca o gramada de "t'eaba", bate cu ciocanul peste tot, umbla cu surubelnitele si da cu vopsea pe pereti spunand cu un aer f. important "David stie!", "David face t'eaba!"

Mergi la inceput

aha! deci asa... Liliana multam tare pt raspuns, inseamna ca e frumos! de zgomot s-ar putea a mea mandra sa se sperie, ca ea e mai linistita de fel, da daca is cu ea, o pot linisti repede. m-am hotarat, mergem! bine ca stiu ca au voie si copii mici...adica sub 3 ani!

Vikinga Aldito multam ca ai dat curs invitatiei...

Ven, pe unde umbli??? tu care umpleai paginile cu povesti despre Markus...

Mergi la inceput