Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Takacs spune:
Valeria, pai tu ai stat atatea luni fara sa afli ce ce? Io as fii murit de curiozitate, ca sa nu mai spun ca am facut-o si din motive practice. Sa stiu dom'le ce iau, nu sa dau banii pe hainute galbene si verzui sau albe. Cine te ajuta dupa ce nasti? Anybody, sau esti esti on your own?
Io am zis ca amers cu chiloteii la cel mare, dar la asta mic am indoili mari, ca e total diferit de frate-sau. Incapatanat nene de n-ai vazut. Asa mi-a facut si mie tzarcaiala in casa intr-o zi cand a fugit de pe pat (in timp ce-l schimbam, ca-i din asta alunecos). Da' este ca-i dragutz? Ca un catelus la pom.
paula2003 spune:
Multumesc de incurajari. Ce va fi vom vedea. Parca si Dumnezeu ma incurajeaza si imi tot scoate in cale persoane mult mai grave ca sa-i multumesc ca este bine copilul meu fata de altii. Azi la groapa de nisip am vazut o fetita(adevarata domnisoara)...rau de tot, asa de mila mi-a fost de mama ei.....
Am reusit sa o inscriu la gradi, sper sa fie bine.
Paula cu Paul & Alexandra
adriana spune:
Elena, pe aici nu mai dai?
Felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun, bebe sanatos si Alvarica multumit!!!
adameasca spune:
Elena e si noua nu ne zice nimik? Mai, mai, mai, ai grija ca ne superi! Anyway, felicitari, sa fiti sanatosi si sa fie intr-un ceas bun!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
carmen77 spune:
Laura, am vizionat pozele la o cafea inainte de munca , si vreau sa spun ca praslea are un zambet mooortal , e asa frumusel si finutz ... nu imi dau seama cu cine seamana ... cu tine sau sotul .. dar e tare frumos, ca o fetitza .
Am scapat si de examen ... acu is un pic mai relaxata.
A-propos de "pribegia" noastra, mey, eu chiar asa am simtit-o ... nu e rau in Canada ... dar mie inima tot in Romania mai mi-e ... sunt tare curioasa cum o sa vad Romania dupa 2 ani de Canada.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Elenalove27 spune:
da dragelor SUNT INSARCINATA, am aflat aseara tarziu cand am venit de la servici.si due date este tot in decembrie cu alvarica(asta dupa calculele mele)
ma simt excelent, nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata ...am afcut restul la magazin in Wc ca nu mai aveam rabdare si au iesit cele 2 liniute ...am plans de emotii.
SUNT FERICITA!
azi o sa merg si la un mic control daca gasesc dr. la office.
Multa sanatate si o sa intru la recapitulare ca nu am avut timp sa citesc deloc aici la nazdravani nostri.
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte
adameasca spune:
Elena, Doamne ajuta sa fie bine! Si felicitari inca o data!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
ciuf spune:
Wow, Elena, ce veste grozava! Sa fie totul bine si sa ai un bb snatos si frumos!!!
Felicitari.
Laura, frumosi baieti mai ai. Si par ca se inteleg tare bine. Ti-am mai zis ca esti o mamica tare implinita cu asa copii.
Pup
Ciuf (37+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
lena spune:
quote:
Originally posted by ciuf
La numarul doi nici macar nu visez ca nu e chip. Lui ii trebuie o floare, un scaun, o masa, unde sa se ascunda ca sa se poata screme in liniste. Daca ma duc catre el si il intreb ce face, imi arata aratatorul si-mi spune "du-te, du-te".
Ciuf (37+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
Ciuf exact idem si la fel face si fii mea si e asa concentrata ca imediat stiu ce face acolo...eu nici nu ma straduiesc, ca aici iti spune sa-i faci training la olitza cand incepe el sa vrea, cupchilul numa ca imbatranesc pana o ajunge fii mea sa fie si ea "civilizata"
Elena felicitari inca o data!!