Salzburg

In iunie vom petrece 2-3zile in Salzburg si am avea nevoie de o recomandare de cazare buna. Am prefera ceva specific, gen pensiune B&B. Sugestii...?
Adema&Codrut
Raspunsuri

danat spune:
Superba locatie!!! Este orasul in care mi-ar placea sa traiesc!
Noi am stat anul trecut la o pensiune specific austriaca, la 8 km de Salzburg. Drumul pina la Salzburg l-am facut cu un autobuz care venea la jumatate de ora fix, si facea cam 15-20 min pina in centrul orasului. Am preferat varianta asta decat sa cautam parcare cu masina prin oras, nemaivorbind ca e si f scumpa parcarea (min 2 euro/ ora). In prima zi am facut imprudenta de a merge pt cateva ore in oras cu masina si ne-a costat 8 euro parcarea...acum depinde ce buget aveti.
Linkul pt pensiunea la care am stat noi este http://www.kirchenwirt.at/
Sunt multe pensiuni in zona, ca peste tot de altfel...
Drum bun!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

symaco spune:
suuuper orasul!o sa aveti 2-3 zile de neuitat!noi stam la 60-70km distanta si am fost de cateva ori sa vizitam....e intradevar balamuc cu parcarile!cu plata,fara plata abia de gasesti parcare!

Adema spune:
Vom merge cu masina! De fapt, vom fi in drum spre Franta si vom face acolo oprire si la dus si la intors.Cum am spus, am prefera o pensiune buna, decat un hotel. Daca m-ati ajuta si cu sugestii in legatura cu obiectivele turistice, ar fi nemaipomenit!
Adema&Codrut

helbi spune:
Si mie mi-a placut mult orasul. Am stat acolo citeva ore, timp in care am vazut Castelul Miraell(absolut superb in mai), am vazut (pe-afara) casa lui Mozard, Domul si panorama orasului.....Superb! M-as intoarce cu placere primavara acolo!

danat spune:
Pai ar fi de vizitat gradinile Mirabell, toata partea veche a orasului (adica centrul pe o raza de cca 1 km), am urcat si sus cu funicularul la castel/ cetate sau cum s-o numi, foarte frumoasa panorama orasului, raul Salzbach.
Dana mama lu'

danat spune:
Peste tot am mers cu rezervare. Ba le-am si printat confirmarile, ca sa le avem la vama in cazul in care ne intreaba cineva daca avem asigurata cazarea. Si pentru linistea noastra, ca era vara, n ustiam daca gasim unde vrem noi locuri disponibile.
Dana mama lu'

josefine spune:
eu cand am fost am stat la http://www.hostels.com/en/availability.php/HostelNumber.5670. am vazut ca au si camera dubla, iar pretul este acceptabil. locatia este foarte buna, mergi vreo 5 minute si ajungi in centrul vechi. mie mi-a placut, a fost curatel, in fiecare seara puteai vedea filmul "sunetul muzicii" in hostel. de vizitat ai gradinile mirabell, fortareata, casa memoriala mozart, biserica.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Adema spune:
Va multumesc pt. raspunsuri!
M-am mai documentat pe net, am gasit cateva variante de pensiuni dragute.Ramane sa vedem unde gasim locuri.
Mi-a cam dat insa de gandit ceea ce scriati despre parcari...Vom vedea...
Adema&Codrut