Fecioare DC(5)
Raspunsuri - Pagina 4
zina23 spune:
Da asa e Sabina se duc...pe aici prin zona pe la mine s-a scuturat deja..
dar in Golden Week cica mergem in Nagano ca acolo abia o sa infloreasca Sa auzim numai de
Georgy & Roberto-Akira
alayna spune:
Ce fac scumpele mele fecioare?
De ce asa putine sunt active?Ia veniti la apel
Irlandeza ,imi inchipui ce frumos a fost la concert,mai ales in biserica.Eu n-am fost din timpul liceului la asa ceva.Biserica era catolica?Stiu ca la ei e cu muzica,instrumente,orga,am fost de cateva ori la o biserica catolica si mi-a placut foarte mult .
Am zis eu ca o sa ma mut in Irlanda ca ploua mai des decat aici
Japonicilor,ce sarbatoare a florii de cires a fost?Cum e clima pe acolo?Sa nu ziciti ca au inflorit ciresii deja Sau poate exista un anumit soi ce infloresc mai repede,luminati-ma
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
zina23 spune:
Buna Alayna...Da intradevar, este un soi care infloreste mai repede...acest soi nu face fructe deci infloresc si atat...si se sarbatoreste astfel...pitnik cu prieteni admirand florile de cires.
Clima nu este stabila...ieri a fost cald 20 de grade ...azi ploua si sunt doar 13 grade...maine se anunta vreme frumoasa....dar ramane de vazut.
Daca mai ai intrebari...noi raspundem
Georgy & Roberto-Akira
adameasca spune:
Am reusit si eu intr-un final si am mai modificat listutza. Bun venit fecioarelor mai noi!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
daniela76 spune:
Buna, si eu sunt Fecioara, 27aug 1976 si ma bucur mult ca v-am gasit , m-am tot uitat pe forum, dar abia azi v-am vazut, de acum am cu cine vorbi !!!!!!!!
danielal
zina23 spune:
Ura!!! m-am vazut in listuta ... multumesc Ileana multumesc.
Bine ai venit Daniela si eu sunt noua...dar deja m-am integrat in ...zic eu
Fetelor eu va si va urez o seara buna si somn usor...pe maine
Georgy & Roberto-Akira
devylla spune:
Neata am trecut doar sa va salut!
Ma chinuie o durere de cap!
Ma duc sa ma pregatesc de munca!Pupici!
Daniela bine ai venit!
boze
poze noi
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
alayna spune:
Daniela ,bine ai venit printre noi
Dom'le am o pofta de mancare de rup tot ce prind,ia ziceti ceva sa ma opresc ,sa nu fiu nevoita sa-mi schimb usile
Azi mi-am facut placinte cu branza,cu mere,cascaval pane,snitele....
Japonici,cat e ceasul la voi,stiu ca voi sunteti inainte cu cateva ore Ce frumos trebuie sa fie pe la voi pe acolo,mai putin preturile am auzit ca e tare scump
Am o durere de spate,aoooleeuuuu,am stat pe jos in bucatarie,geamul a fost deshis si m-a tras vreun curent.
Pupici
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
devylla spune:
Pauza de pranz.Yeah
Am scapat si de durere
alaynalasa mama frigideru' ca acuma se pune pe burtici,pulpici si altele.
Si yo ieri am zis ca mor...imi venea sa manac de toate...noroc ca am o ambitie cand merg la cumparaturi...si nu mai cumpar dulcuri si cipsuri mai deloc.
Suntem inaintea Romaniei cu 6 ore deci daca acuma e 6:45 la Romania,la noi este 12:45
Frumos e prin Japonia...sa ai bani sa o vizitezi ca merita...de la un cap la altu'...sunt multe de zis...dar strainii sunt impartiti in doua tabere dupa parerea mea.Cei care iubesc Japonia,si cei care nu au reusit sa se adapteze si ii gasesc mereu defecte!!
Si yo cum ma aflu la aia indragostitii....mi se pare foarte frumos aicia....e curat,mereu e ceva verde...iarna...sunt copaci cu frunze si asta ii da culoare.Oamenii politicosi...mai sunt si exceptii...ca na' ca orice padure....
Despre preturi...hmmm,de exemplu:eu cheltuiesc aicia pe mancare lunar in jur de 200-250 dolari!Aceiasi bani i-am cheltuit si in ro tot pe o luna si tot pe mancare!Si mancat in acelasi stil...da' nu va ganditi ca mancam caviar si alte specialitati!NO,mancam normal!Deci...nush ce sa zic...altfel....apa,gazele,lumina te rup ce-i drept
Daca mai vrei sa zic...spune ca vad ca eu nu ma mai opresc!
boze
poze noi
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
daniela76 spune:
ma fascineaza cultura asiatica, mai ales cea japoneza, cred ca mi-ar fi placut sa locuiesc acolo, dar nu am avut norocul asta, imi imaginez oamenii deosebiti, civilizatie moderna, obiceiuri (pentru noi) mai ciudate...mancare deosebita si cred, mult mai sanatoasa decat la noi...
danielal