Fecioare DC(5)
Raspunsuri - Pagina 5
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by alayna
Ce fac scumpele mele fecioare?
De ce asa putine sunt active?Ia veniti la apel
Irlandeza ,imi inchipui ce frumos a fost la concert,mai ales in biserica.Eu n-am fost din timpul liceului la asa ceva.Biserica era catolica?Stiu ca la ei e cu muzica,instrumente,orga,am fost de cateva ori la o biserica catolica si mi-a placut foarte mult .
Am zis eu ca o sa ma mut in Irlanda ca ploua mai des decat aici
Japonicilor,ce sarbatoare a florii de cires a fost?Cum e clima pe acolo?Sa nu ziciti ca au inflorit ciresii deja Sau poate exista un anumit soi ce infloresc mai repede,luminati-ma
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Da , biserica e catolica , dar ei nu au cantat muzica religioasa , ci muzica simfonica (clasica).E ca si cum ai merge la un concert la Ateneu ,doar ca s-a tinut la biserica de data asta.
Intradevar e frumos in bisericile catolice , muzica religioasa frumoasa , am fost si noi o data.De obicei mergem la biserica romaneasca , care este tot intr-o biserica catolica , inca nu sunt suficienti bani ca sa ne construim noi o biserica ortodoxa.
Doar cand are sotul meu concerte mai iesim si noi.Suntem prea obositi, dar cateodata ne face bine sa mai iesim altundeva decat in pub-uri si restaurante , sunt asa aglomerate ca au ajuns sa ma oboseasca.
Va pup
Noi 2 singurei
alayna spune:
Ce faceti dragutele mele?
Eu am o durere de maseaaaa....aoleuuu,am inceput sa iau antibiotic.Ce greu am putut sa cumpar,aici nu se mai dau medicamente fara reteta de la medic,asa e in iasi,nu stiu cum e in celelalte judete.E jale.....moare omul in casa.
Ieri am stat cu geamurile deschise in casa,probabil s-a facut curent si....m-a prins Am probleme cu maseaua de minte,s-a cariat repede si uite ma supara si la cel mai mic curent.Trebuie sa-mi fac curaj sa merg la un stomatolog,ca nu mai pot
Uite asa nu m-am apropiat de frigider azi si ieri va ceream sfatul ce sa fac sa stau departe de el.
Toata ziua n-am avut chef de nimic ... Sper sa ma simt mai bine de maine.
Fetele imi imaginez ce frumos trebuie sa fie in Japonia.Eu n-am vizitat niciodata aceasta tara si nici cei apropiati mie n-au vizitat-o.
Sper intr-o buna zi sa am si eu norocul sa pasesc in aceasta tara.Dar nu prea cred ca am vreo portita
E lux pe acolo,chiar si pe strazi iti vine sa te culci pe jos si tot nu te murdaresti.Cred ca si patreaza,nu ca romanul nostru sa arunce un ambalaj in mijlocul strazii.
Imi imaginez ce aparatura trebuie sa fie pe acolo.daca intru in casa la vreun japonez pasionat de electronice,zic ca am intrat pe o nava spatiala
In trecut visul meu era sa ajung in Honk Kong.N-am avut ocazia sa merg acolo.Inca visez
Am mai intrat pe la bucatarie la fetele din Japonia sa vad ce papici faceti.Mi-am prins urechile pe acolo.Nu intelegeam nimic
Cum v-ati obisnuit cu mancarea lor?
Sotii au incercat mancarea romaneasca?Dar mamaliga?
Celelalte fecioare unde au disparut?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
devylla spune:
Neata feciorici!
Am o durere de capp.....Aseara am avut discutii legate de nunta pline de nervi ...ca deh...parca nu pregatim nunta noastra......acuma mi-au trecut nervii...ne-am calmat...si o luam de la capat.
alayna bafta cu maseluta!Mai bine dai fuga la stomatolog...stiu si eu cum e cu medicamentele...cand am fost in tara...am vrut sa ma aprovizionez cu niste nurofen...si n-a vrut sa-mi dea offf.Eu vreau sa imi scot maseaua de minte...ca deabia a dat anu' trecut si acu' e cariata.Asa ca nu stau sa ma i-a ea pe mine,o scot diresct
Lasa ca daca vi in japonia,ai loc de cazare la moa...banii de avion sa ti gasesti
De curat e...a testat nepota-miu terenu'...poti sa te tavalesti cat vrei......si foarte adevarat ca pastreza...mai rar sa vezi ca arunca pe jos,dar tie si mila sa arunci cand vezi cat de curat e!Numa' ca acuma tineretu' are teribilisme si au inceput si ei cu figuri dastea sa arunce pe jos...SI esti obligat sa iti ti curat in fata casei si pe langa casa,dar asta parca e si la noi!
De mancare...daca iti cumperi un sos de soia...iti dau retete sa incerci...dar fara sos mai greu!Mancarea e super buna!Un sushi,sau sashimi... preferatele mele!Al meu mananca mamaliga si chiar ii place...cel mai mult ii place cu branza,smantana si unt...se linge pe degetute!
La tine cum e zina?
HAi ca m-am intins ...e tarziu,iar eu tot in pijamale...nefardata...fug sa ma pregatesc!
Mai revin in pauza de pranz!
real beauty
sabina
zina23 spune:
Neata` Neata` ce frumoasa este viata.
Duca cum zicea si Sabina, este super...Te obijnuiesti cu raul apoi cu binele e "foare la ureche". Si la mine tot asa...nu vad o hartie pe stazi...fiecare are grija sa pastreze curatenia...mai mult sau mai putin ca de...
Despre electice... nu trebuie sa ajungi la cineva in casa te duci in Akihabara un "cartier" plin cu electrocasnice...tot ce vrei si ce nu vrei.
Mancare....nu va zic la nu mancam nimic...mi-se parea (muri) imposibil ...cum sa mananc peste crud?! Dar acum abia astept sa mergem la Sushi. Acum mananc aproape orce nu-mi pllace Ika si Karacatita in rest sunt ok.
Al meu sot manaca orce mancare romaneasca...ii place si mamaliga cu branza, zmantana.... si salata de vinete e moartea lui
Hai ca m-am intins si eu.....
Georgy & Roberto-Akira
zina23 spune:
quote:
Originally posted by zina23
Neata` Neata` ce frumoasa este viata.
Dupa cum zicea si Sabina, este super...Te obijnuiesti cu raul apoi cu binele e "foare la ureche". Si la mine tot asa...nu vad o hartie pe stazi...fiecare are grija sa pastreze curatenia...mai mult sau mai putin ca de...
Despre electice... nu trebuie sa ajungi la cineva in casa te duci in Akihabara un "cartier" plin cu electrocasnice...tot ce vrei si ce nu vrei.
Mancare....nu va zic ca nu mancam nimic...mi-se parea (muri) imposibil ...cum sa mananc peste crud?! Dar acum abia astept sa mergem la Sushi. Acum mananc aproape orce nu-mi pllace Ika si Karacatita in rest sunt ok.
Al meu sot manaca orce mancare romaneasca...ii place si mamaliga cu branza, zmantana.... si salata de vinete e moartea lui
Hai ca m-am intins si eu.....
Georgy & Roberto-Akira
Am tastat ...repede si am mai gresit....sper ca ati inteles
Georgy & Roberto-Akira
helbi spune:
Mai, se pare ca fiecare avem cite ceva pe sf. asta de saptamina. Eu am lucrat ieri pina la 6, a mea fata urma sa mearga la o prietena sa se joace-. S-a dus, dar.....a bolit non-stop. A facut o gripa stomacala si de ieri de la 3 o tinem intr-o voma, combinata de aseara si cu diaree. Am avut o noapte......
Azi dimineata la prima ora eram la dr, care a confirmat diagnosticul meu (eu sunt economista, nu doctorita) I-a dat niste siropuri, i-a zsi sa bea Cola (spre fericirea ei, ca altfel eu nu-i dau) si m-a asigurat ca pina duminica va fi bine. Azi nu va merge la dans............iar de saptamina viitoare are 2 sapt. de vacanta la dans.
Eu va doresc si voua, ceea ce-mi doresc si mie si fetei: multa sanatate! Si..un WE placut si insorit!
boeru spune:
Buna de dimineata la ora asta!
Ce sa-i faci am petrecut aseara ca doar s-a calificat Steaua nu?
Asa ca azi am o zi la serv cum nu se poate mai rau. Nu am chef de nimic vreau acasa!
Mai ales ca Raducu este o minunatie de copil sa vedeti cum imi da pupici mari si mici!
Bine ati venit pentru fetele noi!
Noi suntem bine nu prea mai am timp de mine in schimb, sunt foarte obosita. Ajung pe la 7,30 acasa mananc ies un pic cu puiul afara ca i-a luat tas'u ATV (cu pedale bineinteles) si e ditamai magaoaia! Avem program de pedalat.Pica mort de oboseala seara. Fetelor l-am dus in parc ne-am dat cu cescutele (un fel de tiribomba cu cescute care se invart) si am vrut sa-l pun si la saltea sa sara. Nu prea vroia i-am zis sa sara ca acasa in pat si el mi-a zis ca nu vrea ca n-are pampaf (cearceaf!)
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
annablue spune:
Fecioarelor...na, ca v-am gasit...dupa atata amar de timp de cand ma plang ca nu ma intelege nimeni (decat vreo alta Fecioara ca mine)... cre'ca pot sa ma fericesc ca am vazut cat de multe suntem !
Asa ca, bine v-am gasit ! Abia astept sa va cunosc, sa vorbim despre "noi", ca si despre picii nostri.
Eu sunt nascuta pe 21 septembrie 1978, cine ma poate trece si pe mine pe listuta, ii multumesc de pe acum !...
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
devylla spune:
Helbi sanatate va doresc!Foarte nasoala gripa,asta cred ca am avut-o si eu saptamana trecuta!Si aicia e destul de des intalnita!
Boeru fa-ti timp si pentru tine.Pupicei si pentru Raducu!
Annablue bine ai venit!sedere placuta la noi!
Fetelor un weekend placut va doresc!
Pupicei!
Noi sambata mergem la picnik si apoi duminica la capsuni(intr-o sera)....va pup!Na ce rea sunt poate va facusi pofta.
real beauty
sabina
boeru spune:
Bine ai venit annablue, hai ca acum cu atatea feciorici noi poate mai invioram si noi topicul asta!
Ileana sa nu uiti sa o treci in listuta! Tu cum te mai simti?
Sabina eu incerc sa-mi fac timp pentru mine, dar programul meu e cam asa:
trezirea dimineata la 7.45, facut cafea, baut cafea, schimbat Raduc care intre timp se trezeste, stat un pic de vorba cu bona plecat la servici (ora 9,15)
10.00 - 19.00 servici cu clienti fitzosi, noroc ca-mi place ca altfel cred ca o luam razna de mult;
ajung acasa pe la 7,30-7,45 in functie de trafic. Mancam ceva (repede) si iesim afara! Ajungem acasa din parc pe la 20,45-21,00 dat dup-aia mancare la sot si copil eu mananc dupa pentru ca mi se raceste mancarea in farfurie de cat alerg dupa ala mic sa manance.
apoi jucat cu masinutze,lipit, desenat , calarit mami si tati inainte de culcare.
Ora de culcare: 22,30. Mai devreme nu-i chip! Nu adoarme singur! asa ca merg sa-l culc si cateodata ma ia somnul langa el (ca dureaza si cate o ora)Asta e daca nu vrea sa adoarma cu tas'u decat la pranz.
So: sambata lucrez pana la 14,00 apoi ma duc la niste cursuri de design ambiental care tin pana la 17.00 apoi cumparaturi, mers acasa gatit, seara spalat chestii ca de calcat nu mai am timp;
duminica program de familie mers in parc, diverse activitati, dupa amiaza somn asta daca adoarme Raducu si seara iar afara si iar papa s.a.m.d;
Eu zic ca e greu, nu mai am timp deloc de mine dar nu-mi pare rau! Dar ar trebui sa fiu ipocrita sa zic ca-mi convine situatia mereu ca mai ajung si eu la limita. Daca aveti idei cum sa mai jonglez eu cu astea sa am si eu timp de un coafor ceva....
Mentionez ca sotu' lucreaza si el la fel de mult si ca soacra iese din discutie asa si maica-mea ca nu sta aici bona sta oricum destule ore pe zi .....
Si cand te gandesti ca mai vreau unul!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!