Fecioare DC(5)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by boeru
Feciorici eu anul asta m-am organizat mai bine si am avut timp de odihna.
Vineri am lucrat pana la 14.00, dup-aia cumparaturi - numai ce era in listuta ca altfel iar cheltuiam o gramada de bani pe nimicuri - am ajuns acasa pe la 17.00 m-am apucat de gatit nu mai m-am omorat ca in ceilalti ani ca n-avea rost si am facut doar salata boeuf, salata de ton, un platou cu uscaturi, oua fierte, sarmale, friptura de mile si de vita, conopida gratinata si ciuperci umplute cu cascaval; cozonaci si pasca am comandat la o cofetarie si au iesit super! Asa ca vineri la ora 23,45 eram gata cu aproape tot mi-a mai ramas pe sambata de copt ciupercile si de bagat friptura la cuptor. Si am avut timp si de un pic de curatenie pe la baie si buc. ca in camere facuse sotzu' am iesit si cu Raducu in parc si seara ne-am facut cu toti baita, eu m-am epilat, cremuit, tot tacamul. Am vrut sa mergem toti la Inviere dar Raducu a caputat pe la 23,30, asa ca s-a dus al meu si a luat Lumina, timp in care eu am pregatit masa pentru 2 cu aperitive, mancarica, vin, etc ca am tinut post 1 luna!
A fost tare frumos, drept pentru care zilele urmatoare cu exceptia uneia vreo cateva ore am fost doar noi 3 si a fost super. Plimbari, parcuri, mancarica, somnic, jucat cu copilul etc. Nu am avut chef de nimeni, asa s-a intamplat! Si ne-a fost tare bine, ca tot timpul aveam o groaza de musafiri, eu munceam pana nu mai puteam abia aveam timp de un dus, etc. Weekend-ul viitor ne vedem cu restul trupei - prieteni, soacra etc
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
In fiecare an ziceam ca am sa fac si eu asa,dar de fiecare data tot mai gaseam cate ceva de facut,de cumparat...Dar de la anul..pe cuvant ca asa am sa fac...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
irlandeza spune:
Eu in fiecare an termin cu toate , sambata pe la 5-6 PM ( si la Pasti si la Craciun), ca sa pot face un dus si apoi sa merg la biserica. Ce rost are sa gatesti , sa faci curatenie si toate celelalte , daca nu poti merge sa multumesti lui Dumnezeu pt. ca ti-a dat sanatate si bani ca sa poti duce la bun sfarsit treburile.
Eu mai bine las mancarea neterminata .Dar de fiecare data Dumnezeu mi-a ajutat sa termin la timp , asa cum ma ajuta in orice imi propun.
Numai bine.
Noi 2 singurei
boeru spune:
irlandeza, please povesteste-ne ni noua de Irlanda, mie imi place foarte mult de tara asta, peisaje superbe, oameni fermi zi-ne te rog!
Am vazut si cele cateva pozici pe care le-ai pus. Superb!!!!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
irlandeza spune:
Boeru draga , e mai frumos in Ro. Aici totul e verde si de aceea pare mai frumos, si casele au o anumita ordine , cu gradinute in fata casei.E frumos in afara oraselor , la tara.Au locuri frumoase , nu am reusit sa mergem peste tot.
Pacat ca marea majoritate a localnicilor sunt alcoolici si cam rasisti. Sunt foarte delasatori , trebuie sa tragi de ei pt. ati rezolva o problema(nu toti).
Aproape tot timpul bate vantul, ploua , dar nu asa des cum ne-am asteptat.Se spune ca in irlanda pot fi 4 anoimpuri intr-o singura zi.De obicei am o umbrela in poseta tot timpul.Vara nu sunt mai mult de 23 grade , iar iarna nu mai putin de -3 grade.Dar din cauza vantului pare mai rece.
Poate in acest week-end sau in celalalt vom merge sa vizitam Gradinile Imperiale.Acum copacii sunt infloriti si e superb.
Mai scriu si alta data.
Noi 2 singurei
boeru spune:
irlandeza sa faci poze la Gradinile Imperiale sa ne arati si noua. Stiam ca sunt rasisti, dar fiecare padure cu uscaturile ei!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
devylla spune:
ei peste tot se gasesc oameni si oameni...nici aici nu sunt cum se aude 'Respectul intruchipat'....un exemplu foarte bun e socrul meu...care si acum are momente cand 'uita' sa ma salute!!Ceeea ce 'trebuie' interpretat ca ii e 'rushine'.
Dar eu...il las in pace...poate o fi rushine...poate nu are educatie...si mai gasesti astfel de exemplare si aici in Japo...insa cum fiecare padure are...buruieni...incerc sa nu bag pe toata lumea in aceeasi oala...
Florina nunta e posibil sa fie pe 2 iulie din pacate...ca nush ce matusa..al carui sotz...al carei surori al carui fiu se casatoreste pe 9 iulie in alt orash...,si nu au timp sa vina la nunta noastra...motiv pentru care...am mutat noi nunta pentru ei...
Noi sa fim sanatosi...nu conteaza prea mult ziua...da7 mi-ar fi palcut sa fie in aceeasi zi cu a ta.
Va pupilic!
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
boeru spune:
Eu sunt plictisita, cine m-o fi pus pe mine sa vin azi la servici! Bine ca am luni liber!
Sabinutza las ca-i bine si atunci nunta numai foarte cald sa nu fie!
Succes cu pregatirile!
Irlandeza, ignora si tu uscaturile!
mariussimiuc sa faci si tu macar o data asa sa vezi ce bine e!
Va pupicesc fetelor, ma uitam acum la lista de feciorici oare pe unde or fi?
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
boeru spune:
Fetelor stiti ceva de Helbi daca s-a operat si cum este?
Helbi daca citesti scrie macar 2 vorbe: Sunt bine!
diadaniela spune:
Buna fetele!
Am aparut si eu dupa o absenta motivata.Fiica-mea a fost bolnavioara si nu am mai avut chef de nimic.
Astazi sunt fericita ! A plecat soacra-mea la tara si pana la Craciun sunt libera. La nurori am dat petrecere!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana