Fecioare DC(5)
Raspunsuri - Pagina 14
devylla spune:
Chiar Helbi sper ca esti bine...si eu m-am gandit la tine zilele astea.Multa sanatate!
Dana felicitari ca scapasi de soacra..si sanatate fetitei
Noi am inceput pregatirile...nunta v-a fi pe 2 iulie...ma bucur ca preotul de la biserica este strain(spaniol)...ieri am fost la el si ne-a vorbit despre dragoste si despre casnicie.
Avem multe de facut,suntem in urma,dar recuperam noi...azi mergem pe la magaziul de rochite de miresica...deabia astept.
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
irlandeza spune:
Devylla - sa fie intr-un ceas bun ( casnicia).
Dana - bine ca fetita ta e bine acum , iar de soacra ....., stiu cum e , noroc ca noi suntam departe de ei si nu pot veni la noi, e suficient ca mergem noi o data pe an la ei , cate 2 sapt.
Noi 2 singurei
diadaniela spune:
Esti o fericita !
Doua saptamani pe an e mai mult decat perfect.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Hello! Nu mai e nimeni pe aici?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Hello! Nu mai e nimeni pe aici?
Dana
Ba da,io m-is! Cam tarziu,dar si eu am lipsit motivat! Am facut o escapada la munte! Pe care am meritat-o din plin,nu-i asa?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
Eu sunt sigura ca ai meritat-o!
Vezi cum te urmaresc pe la subiecte?
Dana
lavinai spune:
ma primiti si pe mine???????
si eu sunt o "fecioara"!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
diadaniela spune:
Eu sunt prima care iti ureaza bun venit.
Dana
lavinai spune:
multumesc!!! esti o scumpa ca de obicei!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
devylla spune:
lavinai bine ai venit!
yo ieri nu am mai intrat...a fost vreme super afara,aproape 30 grade...pacat ca eram la munca...insa vineee vacantaaaa....azi e ultima zi de munca pana duminica...yeeeeeeee....maine plecam in excursie...deabia astept.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina