Cabinet particular sau spital?
Buna! Sunt nelamurita intr-o anumita privinta.Din moment ce medicul de familie imi da trimitere catre un spital de ginecologie de ce atunci cand ajung acolo medicul imi da cartea lui de vizita si imi spune sa vin la cabinetul lui particular?Chiar nu se pot face consultatii in spital?Trebuie neaparat sa dau niste bani in plus pentru consultatii daca tot am carte de munca si asigurarile sociale platite?Chiar nu mai inteleg.Asta mi s-a intamplat la spitalul Giulesti.Langa spital mai au un cabinet de planificare familiala unde se fac si consultatii, dar acest doctor nu mi-a zis nicicum sa ma consulte la acest cabinet unde totusi o consultatie este 150 mii lei fata de cabinet particular unde este 400 mii lei.Va rog sa ma lamuriti.Voi unde mergeti ?La cabinete particulare?Nu e vorba ca nu am bani dar ma supara faptul asta ca pe langa banii de consultatie mai trebuie sa-i dai si spaga si nu platesc asigurarile sociale degeaba.astept raspunsurile voastre.mersi
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
Raspunsuri
MaryP spune:
Buna. Inca nu te-ai lamurit ca asigurarile pe care le platim noi sunt formale? Si daca ai merge numai la spital pentru o consultatie si nu i-ai da nimic in plus doctorului, nu ar trebui sa te astepti la rezultate miraculoase...
Eu personal prefer sa merg la cabinet particular (unde si atentia doctorului ar fi mai mare) si sa dau un ban in plus ca doar e vorba de sanatatea mea si fac orice pentru mine sau copilul meu.
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
ellamiss spune:
Te inteleg MaryP si sunt de acord cu tine. Dar sa-ti spun prin ce am trecut.Eu nu sunt insarcinata.Am fost la medicul de familie si mi-a zis ca am simptome ca sunt.Apoi mi-a dat trimitere la spital.M-am dus azi dimineata.In special am vrut sa ma consulte doamna doctor Bechir pentru ca mi-a fost recomandata ca doctor foarte bun dar neavand timp sa o mai astept pentru ca inca nu venise am dat de acest medic, Mohamed.I-am zis despre ce este vorba ,faptul ca mi-a spus medicul de familie ca am ramas insarcinata, si mai am si niste dureri in partea dreapta jos in fiecare dimineata cand ma ridic din pat, am scurgeri si in timpul contactului sexual ma doare.El nu mi-a facut altceva decat ecografie,dar consultatie nu.Am dat si 400 mii lei si pentru ce i-am mai zis mi-a dat niste ovule.Nici macar nu m-a consultat sa vada daca sunt racita sau am altceva, ca eu cred ca prin ecografie nu se vede daca sunt racita.Si apoi mi-a dat cartea lui de vizita si mi-a zis sa vin la cabinetul lui particular.Am de gand atunci cand voi ramane sa-mi caut un medic bun si normal ca vreau mai multa atentie din partea lui dar acum cand nu sunt insarcinata chiar nu se poate face o consultatie de rutina la spital?Putea sa-mi faca la acel cabinet de langa spial, unde se plateste consultatia ca tot eram acolo.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005