Constanta la apel (70)
Raspunsuri - Pagina 14
crig72 spune:
quote:
Originally posted by jone
cristina - "vrabia malai viseaza" cand am citi m esajul tau mi-am zis "ura!si-a luat masina!"
jo ne-am jucat si noi..hihi
adinutza te pupam si sa stii ca mariuca intreaba mereu de andrada.felicitari bodo!! stiam eu ca esti un dansator bun.
va doresc o saptamana placuta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
roxanaz spune:
neatza fetelor!
am revenit si noi acasa. nu am apucat sa citesc ce ati mai scris, dar promit sa o fac. despre noi totul bine, Patrick s-a simtit suepr la munte, a dormit, a mancat (asa si asa) a alergat peste tot....si cam atat. aveti poze spre vedere aci: http://community.webshots.com/album/549363661NiLMYf
o saptamana frumoasa tuturor.....revin!
cristina_smn spune:
Buna dimineata! Sper ca va mai aduceti aminte de mine!!??? Dupa aproape un an, am din nou internet, dar din pacate cam putin timp liber. Puiul meu nu ma lasa deloc la calculator, asa ca va scriu pe fuga. Noi am mai crescut, dar din pacate bebe nu vrea sa vorbeasca, desi are apoape 2 ani.
V-am pupat, acum vreau sa va citesc din urma!
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn
crig72 spune:
roxana pozele tale mi-au starnit dorul de bv.
cristina bine ai revenit!si mariuca a vorbit destul de greu .in schimb acum ne intrece.
o zi buna!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
nastasie spune:
fetelor, eu am scapat.a fost sotul si l-a inscris pe razvan la cresa nr.18.in septembrie incepe.mi-am luat de o grija.mi-era frica ca nu mai gasesc loc.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Buna ziua!
Am mai trecut si eu pe aici, week-end-ul aglomerat, ca de obicei...
Pupicei copilasilor talentati si celor drumeti.
Sofi este la plimbare cu bunica, iar eu ma pregatesc sa plec la scoala.
Fetelor, ce parere aveti de gradinita de la Colegiul Pedagogic? Stiti pe cineva care are/a avut copilul acolo? Eu intentionez sa fac o vizita, dar cum nu este urgenta inca, ca nu o dau de anul acesta, as vrea intai parerile voastre, daca stiti ceva.
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Cornelia spune:
Eu, la obiect cu gradinitele .
Madalina, am vazut gradinita de la Pedagogic. Mi se pare cam vechiut totul pe acolo. Am tras cu ochiul de pe hol si la toaleta si nu prea mi-a prea placut cum arata. Educatoare dragute (am si eu o pila ). Anul asta nu primesc decat copii peste 4 ani (probabil ca vor exista si exceptii, ca peste tot ). Au si program prelungit (extensie), dar nu se doarme dupa amiaza (nu au patuturi). Pt. motivul asta, eu o am in vedere ca varianta de rezerva, in cazul in care Maria nu se adapteaza programului cu somn de dupa amiaza. Se mananca la cantina, care e cladire separata. Am inteles ca mancarea e f. buna. pt. "extensie" s eplateste 120.000 lei/zi. Eu cunosc doua persoane care au copiii acolo, dar la program scurt si sunt f. multumite.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Marilen spune:
Eu am vrut sa inscriu fetita la gradinita de la Colegiul Pedagogic dar ...n-am gasit locuri.Auzisem ca este o gradinita f. buna si prima impresie pe care mi-am facut-o cand am fost acolo a fost f. buna.Tot raul spre bine, am ajuns la o gradinita( cu program de 4 ore), in incinta Scolii 6 (zona TomisIII), am fost f. multumita, doamna educatoare este psiholog si director al gradinitei. Marilen
roxanaz spune:
mama ce activitate cu gradinitele. trebuie sa ma mobilizez si eu....dar uite ca nu ma mai adun de pe drumuri!
Cornelia, Marilen si Mada saru mana de informatii!
Cristina, bine ai revenit! ce mai face Mihai?
Marlen, multe felicitari pentru fetita cu fundita! sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
marlen_b spune:
Fetelor, de la ce varsta primesc copilasi la gradi? Si eu fac planuri de acum pentru anul urmator. As vrea sa-l dau pe Andreas la 3 ani.
Noi cred ca o sa iesim la plimbare. E asa frumos afara!