Constanta la apel (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Am si eu o intrebare:ce parere aveti despre dr. alergolog Dinca? Trebuie sa ajung cu fetita la dansa pentru teste si nu stiu daca este buna.O cunoaste cineva? Din cate am inteles e singurul medic alergolog din Constanta care face aceste testari la copii. Marilen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Buna, fetelor!
Cornelia, ai fost pe la gradi 11? Ce ai hotarit? Vrei sa-ti mai spun ceva detalii?
Adriana, sunt pe mess!

O saptamina usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

hello, hello .....cam tarziu , dar asta este .
marlen , etse buna doctorita .Colega mea de birou a fost la ea ,prin recomndari de la alti medici .Avea mereu probleme cu baietelul in varsta de 5 ani .racit mereu ,tusea mereu ...si in urma analizelor si consultului ,are o groaza de contraindicatii la mancare ,polen ,mucegai ,umezeala ,etc .o lista imensa la care copilasul este alergic .Am inteles ca este f buna .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am deschis capitolul nou (71), dar ca o zapacita... am uitat de listuta... si uite asa, imi pierd eu vremea....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73254

Camelia, merci de intrebare! Sebi este ok! Vorbeste vrute si ne-vrute, imi cere luna de pe cer (la propriu) si s-a facut tare strengar! Joi implinim o luna de cand avem bona. Nici nu stiu cum a trecut timpul, dar pt noi este muuult mai convenabil si mai avantajos asa, decat la cresa!
O zi frumoasa!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

incerc sa scriu de azidimineata...dar tot am fost dupa diverse:ba dupa bca, ba dupa tot felul de profile.
apoi m-am bagat la bucatarie si m-au santajat sa le fac si ceva dulce si apoi incetisor am ajuns sa fac si mancarica vreo 2 feluri.

acum imi trag putin sufletul si mai imi arunc ochii la modele de gresie si faianta.

pupici

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Salut fetelor! Sunt si eu o viitoare mamica.Am 25 sapt si 5 zile. Sunt si eu din Constanta, zona Tomis Nord-Brotacei si am o mare dilema.Data nasterii la mine este 30 iul si doctorul meu nu o sa fie in Constanta atunci. VOI CU CINE NASTETI SAU CU CINE ATI NASCUT? PUTETI SA-MI DATI CATEVA RECOMANDARI?V-as ruga, ca tare ma mai framant. Parca vad ca nasc cu femeia de servici.
Va pupic si astept ceva recomandari

Mergi la inceput