Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, acum am vazut ca si tu tot rapidista esti...io sunt in minoritate acasa fiindca si frate-miu si sotul sunt stelisti (ce mila o sa-mi fie de ei diseara cand o pierde Steaua )...dar pe Andrei il cresc rapidist, uite-asa!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Off Tomasa, imi pare asa rau. Dar o sa treaca si asta. Daca ai nevoie de ceva poti sa apelezi ca te ajut cu placere . Nu te invinovati ca nu ai de ce. Ai facut ce ai crezut ca este mai bine pt Tudor. Cat despre greutate o sa recupereze el stai linistita.
pupici si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa multa sanatate lui Tudor!!! Si nu te invinovati ca din dragoste gresim cu toate.

Anda felicitari pentru Irina plimbareata!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

FORTZA STEAUA!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, atunci trebe sa iesim la o cafea!daca tot nu se anunta intilnirea...
sint bune cartile de care zici??
si eu m-am reindragostit de cititcind eram adolescenta si nu era atita tv, citeam si cite o carte pe zi

hai ca e meci si mai am si eu acces la computer, ca altfel nu prea mai am, sotul meu are f mult de lucru;

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Witchie, bravo pentru balerina!

abia asteptam si noi...inca nu dam semne de independenta...desi a facut singura pasi o data..sintem inca timidedr sper sa ne tratam

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Patricia, atunci asa facem....ne intalnim la o cafea.
Cartile se pare ca sunt foarte bune, am recomandari solide la ele, va dau mai multe detalii dupa ce le citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vrau si eu carti!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Tomasa, imi pare nespus de rau pt Tudor! Si noi am avut enterocolita si am tinut strict regimul de 7 zile cu exceptia sanului. Mai mult de 10 ore nu am putut sa o retin de la san. Dar , cu multa rabdare si mult calm veti trece peste asta.
Uite noi am rezistat tentatiei de a nu iesi afara, chiar si in balcon aproape 10 zile. A fost intr-adevar f greu mai ales de cand s-a incalzit. de noi si insanatosire cat mai grabnica!

Bubu05, eu cred ca asta e tendinta tuturor copiilor de a se incalta, fie descalta! pt voi de la noi.

AnaMaria, ce mai face Victoras? V-ati operat? Daca nu, va doresc sa treceti cat mai usor peste acest pas!

Sara, bine a-ti revenit si asteptam cat mai multe vesti de la voi si bucura-te de "nazdravanul tau"!

Simona, si voua, si "drum bun" in calatoria pe care v-ati propus-o pt week ce urmeaza!

Noi suntem mult mai bine, asta seara am revenit la dr. stanciu pt un nou control si ne-a spus ca totul revine la normal. Ganglionii sunt aproape vindecati. Trebuie sa urmam antibioticul pana la final , iar in plus ne-a recom peritol 14 zile cate 2.5ml, seara. Noi nu vom lua decat 7 zile. Am o fixatie cu acest medicam! Nu este recomandabil in exces! Si...? ne-a dat voie sa iesim afara , incepand de maine. Sper sa nu se strice vremea, ca plecam si noi la tara.

la toate mamicile si la toti puisorii!

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Anda, ce carti vrei? Zi-mi si poate am. Si-ti imprumut cu mare placere, poate asa ajung si io sa te cunosc, in sfarsit!

Mergi la inceput