Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA buna poanta cu sevrajul! Inca sunt in aer,nu stiu cand incep ...
MARAKI in sfarsit!
Merg s-o imbrac pe Zambilica,ca apare mami in 15 minute,nu stiu inca daca sa ies si eu

Am mai pus doua poze de ieri cu Pantera roz...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI,CE BINE ca te-ai hotarat de titulatura,ca eu inca imi storceam creierii.dani,a trecut in cealalta extrema si e constipat,asa ca face o data la 2 zile cu supozitor.bineinteles ca e marait si plange,se scoala de pe la 4 dimineata ca Are gaze si-l doare burtica...si in plus regurgiteaza sau vomita la greu,si noaptea si ma cam ingrijoreaza...
tu ii dai lui angelos de fiecare data alt piure,sau ii introduci gradat?iulian cand a citit,a zis ca ia uite ce de mai mananca bebelul asta...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

MONI,iesi afara sa ma iei aer...mai lasa trebile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Venit si noi de la medic. DAt cu capul de pereti, hranit fata si imediat o taiem la plimbare.
Dupa ce ca doctorita de la dispensar m-a facut mama nebuna ca sunt prea ingrijorata cu fata, asta la care am fost m-a facut nebuna ca n-am dus-o la medic mai iute! CE sa mai ........ Acum val vartej diseara sunt la un alt doctor ca asta m-a disperat. CA eu nu vad ca fata e prematura. CA trebuia sa mai astept sa iasa. CA cezariana la 39 de saptamani e o prostie. CA are fata ceva de la anestezie. Uffffffffff. CA are anorexie psihogena. Ce sa mai. EU sunt devina si denaturata. Din tot ce i-am zis eu a retinut doar ca fata nu papa deloc, cand ea de fapt manaca, dar capricios. SI fetelor, voi cand ziceti de cereale si fructe sunteti mici copii! Noi tb sa bagam direct carnita!. 25-30 g carne pusa in bibe, la fiecare masa. Uffffff. DE rahitism, fontanela mare si alte alea, nu mai zic. Ca nu tine capul si ca e un pic hipotona pentru un copil de 3 luni, asta stiu si eu, dar ......nu toti copii sunt la fel. SUnt tare amarata! Cand a auzit barbatu-meu a zis ca vrea s-o bata! SI cu ea odata si pe mine si pe mama. Asa ca mai incercam la altul, ca probleme or fi pe undeva, dar nici chiar la modul la care a pus problema femeia aia! Aviz Moni! 600 g intr-o luna sunt o maaaare tragedie! UNa peste alta n-o fi totul asha de negru. CA sa nu mai vorbim de pliuri asimetrice si alte alea alea la picioruse.
Ufffffffffff, scuze ca m-am descarcat. Fetelor, la obstericieni era lux, pe langa ce harababura e la pediatrii!
AnaSebe, sa inteleg ca ne incuscrim? Deci gasiram si noi baiat de capitala, ceea ce e bine pana la urma, ca vedeti si voi fetelor, cu idilele la distanta e mai dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor am trimis pe contul comul cartea lui Montignac.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Buna fetelor!
Dupa ft.mult timp gasesc si eu ragazul sa va scriu doua randuri.
Pe data de 22.02.2006 , ora 23.20 am nascut-o pe Oana Maria - prin cezariana. Giova completeaza tu te rog datele cand ai putin timp.Oana a avut 3.050 kg , 56 cm si scor Apgar 10.
Suntem bine amandoua dar ea se chinuie cu colicii iar eu cu nesomnul.
Sunt buimaca si nervoasa cam permanent.
Duminica care a trecut am iesit putin si noi din casa , dar asta impreuna cu tati deoarece locuim la et X si e cam complicat pentru mine singura cu caruciorul in lift - dupa operatie.
O alaptez natural dar o data la cateva zile este necesar si un supliment care desigur ii declanseaza o criza de colici di totodata o eruptie de bubite pe fata si atunci tine-te frate....
Sunt zile in care am lapte mai mult iar altele cu mai putin.
Cum spuneam uneori sunt ft. nervoasa ceea ce stiu ca nu e bine pentru mamaruta mea dar...uneori ma simt Ok iar alteori ma cam dor toate cele.
In plus ma cam deranjaza si musafirii.
Despre nastere nu stiu cand voi apuca sa va spun mai multe. In mare a fost Ok.Mie mi-a fost ft. frica dar am avut parte de un personal deosebit mai cu seama la reanimare - au fost ca niste ingeri pentru mine. Ei dar bine ca s-a terminat totul cu bine.Cu exceptia unei ate uitate si care mi-a scos-o doctorita pediatra acasa totul a fost OK.
In a 9 a zi am venit acasa , asta pt. ca eu am cerut sa mai stau o zi deoarece imi era tare frica de furia laptelui si doream sa ma conving ca totul e ok cu privire la alaptat.
Acum va pe toate si va multumesc pentru urarile de ziua mea si celelalte urari.
Numai bine tuturor, va imbratisam cu drag,
Anca si puiuta Oana Maria
P.S. Inca nu am citit totul din urma dar sper sa reusesc sa mai intru din cand in cand.

Mergi la inceput

BEE,DAR FATA TA E SANATOASA,nu te lua dupa dr aia...mama ce exagerari...las' ca gasesti alta mai buna,calmeaza-te
ANCAO,chiar vroiam sa intreb de tine.ma bucur ca esti bine,poate mai intri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANIKARINA,JASMINE si MARIA!
Mirela, Giova, Moni, Bee, Irina , AnaM, Anasebe si restul va pupam si sa avetzi o saptamian buna ca aici se anuntza primvara itre 11-14C si soae pina vineri cand e posibil sa vina o ploicica.
Cuscra- zi-mi si mie te rog ce ii dai lui Angelo,scrie-mi un PM sau dc nu te sun, vreau sa incep diverisificarea, te rog, nu numai cereale.Mai pun acusi 5 poze de la botez!
Giova- da mai merg la gym- incerc de 3-4 ori pe saptamina, azi sta vecina grecoiaca cu Emma, dc nu ajunge Dragos, maine nu stiu, joi tasu, vineri vecina( a insistat sa stea cu ea ca ii e f. draga) ca nu are gym si o sa mai merg duminica si sa vedem dc pots si simbata, in fctie de cum imi fac treburiel, oricum mincare am pt 2 sapt si la congelator sarmale si inca un fel, si in weekend gateste tati, eu o sa ii fac lui o afsolica si eventual vineri o supa pt mine, dar dn alea de 20 de minute
Fug sa fac niste conta ca apoi treb sa vb cu ai mei pe net cu webcam, si sa vad ce mai e pe aici si la prinz sa iesim si afara.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Ioana T. , iti multumesc pt. mesaj!
Eu nu reusesc inca sa tin pasul cu ritmul in care scrieti!
Bebele meu e bine , e mancacios , doarme bine , se pare ca am depasit faza cu durerile de burtica .
Mie insa tot mi-e somn si trebuie sa ma impart intre 3 baieti! Asa ca nu prea reusesc sa ma odihnesc cat as vrea...
Acum fug ca s-a trezit mezinul !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE o fi pediatra noastra nebuna(cu laptelede vaca ),dar a ta a intrecut-o! Nu te lua dupa ea!N-are nimic Ana si daca-i mai "hipotona" (cica...)treci la ceva masaj acolo.Ti-a zis sa-i dai carnitza?Asa devine hipertona?Du-te la atcineva sa vezi ce zice,poate scoate alte perle!
Vorbeam azi cu mami,ca iar a facut Diana o criza de personalitate de fatza cu ea la papica - si zicea ca probabil(nu mai tine minte exact de 35 de ani...) asa am facut si eu de nu m-a alaptat decat rei luni,zice ca nu mai voiam tzatza si evident, a presupus ca nu-i bun laptele
Dar dupa vreo 20 de minute de circ fara bani ,m-am asezat in pat,am luat o zornaitoare s-o fac sa nu mai planga si i-am apropiat tzatza de guritza...se uita la zornaitoare si a inceput sa linga tzatza ca pe inghetzata ,dupa care a inceput sa pape tot mai vartos si a tras en-gros! Ca era moarta de foame! Am pus-o la ragait la mami in bratze ,dar pentru ca se tot smucea am pus-o in carucior! A inceput sa-si bage degetele in gurtza si sa "strige" la mine!Deci am presupus ca mai vrea si am pus-o si la cealalta tzatza pe care a prins-o din prima ,a papat bine si a si adormit acolo ! De parca nu ea urla ca din gura de sarpe cu juma de ora inainte cand o pusesem la tzatza! Si ma mai ia mami ca ce-s nervoasa,pai rezervele de rabdare le consum cu crizele astea ca la vreo trei pe zi ma epuizeaza!
Anca ma bucur ca sunteti bine!
DENISA ma uit imediat la poze!
JANINA ce face azi Carla?
MIRELA cand mergi la medic?
Am uitat sa va zic,am fost si eu la plimbare,mama ce vantoase pe afara,desi e cald!Dia a dormit,iar cand s-a trezit i-am ridicat spatarul si a fost deosebit de incantata,se uita de jur imprejur,mai ales ca prin fatza pietzei era puhoi de lume...Daca nu era vant am mai fi stat,asa ne-am limitat la o ora.Si macar am reusit sa cumpar ceva cadouri pentru prietenele din Italia,plus ca mi-am luat iar Elevit!Mami se jeluie ca nu mai mi-e cretz parul si zice ca e si mai negru! Al meu era castaniu inchis inainte.Asa l-a avut si ea pana nu m-a nascut,dupa aia s-a facut negru-corb
Tropaie hormonii
Fetele la care li s-a intins parul,s-a facut cretz la loc?
Hai ca-s curioasa!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput