Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Gagici nu am mai apucat sa intru ca ieri seara am avut musafiri si azi cum emarti a fost zi de cumparaturi. Mario este de o energie de ma scoate din minti in sensul ca noua lui ocupatie e sa se intoarca de pe spate pe burta ...deci mai tine-l pe spate dc poti. Si tot asa toata ziua ...zici ca suntem la razboi ... se joaca pana cade lat de somn. Si cica de ce are ritmul ridicat....
Nu prea am apucat sa citesc tot ci doar pe sarite insa sper sa termin.
Bee chiar ca e sony pediatra aia... mai inteleg sa ii dai sucuri , cereale, dar carnitza... pai la 6 luni ce faci... ii dai cartofi prajiti?
Fetele cu regimul cum facem ?
Monica tare mai imi e drag cand citesc ce face Di . De abia astept sa vin in tara ca stii ca nu trec de Arad pana nu va vad chit ca e vorba de 10 minute.
Bombon mai imi dai te rog o data datele pt luna a 3 a ca sa nu mai rascolesc ca efectiv am uitat cu nebuneala asta.
Fug sa vad si eu poze si poate punem si noi ca avem noi jucarii.
Bun venit noilor fete.
La multi ani tutror bebelusilor de azi.
irinadum spune:
Catalina acum am vazut pozele cu Bianca....dupa mine e clar...sumo nene...ce de straturi are la piciorushe... incredibil...si cand te aud ca nu mananca...imi vine sa ma bat. Asa as fi vrut si eu bebe grasanoi.A...faza cu pipi mortala.
Angelo cavalerul ca de obicei foarte actualizat portofoliul lui.. dulce tare...pupici lui si mamicutzei de smecheras.
Hai sa vad si restul
monica70 spune:
IRINA cum adica 10 minute? Pai e clar ca innoptati aici o noapte macar!Trebuie sa faceti si popasuri ca drumul e lung!Cand veniti? Sper ca nu chiar in august cand am concediu si plec la tzara si mai stiu eu unde!
Asteptam pozele cu jucarii si cu "Mario HOPA MITICA - il pui pe spate si se ridica"
MONI care DIANA (01.01.2006)
Denisam spune:
MONI- vei o poza special cu rochitza si pelerina si tot trusoul, ca e usor sa o fac ca i-am spalat-o si s-a uscat f. repede pusa pe meras- ca de saraca in biserica daduse un pic de laptic pe ea, la cati au purtat-o si invartit-o pe acolo!
Irina- sa va fie d ebien cumparaturile si asteptam pozele cu exercitziile si jucariile, fa si tu cu el!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA hai pune-o! Si ai zis ca ai poze de cand ai fost mica! Please!Sa vedem daca iti seamana EMMA!
IRINA chiar, mai pune poze si cu tine!
Denisam spune:
MONI-tocmai le-am pus, pozele cu mine sunt alb negru c anu se faceau color decat la fotograf special.
MAi scrietzi si voi ceva ca eu treb sa ma mulg,Moni chiar am bagat ieri o rezerva la congelator de 230ml,nu stiu cta ma va mai tzine.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Monica pai cine stie la ce ora o sa ajungem ca e prima oara cand venim cu masina si deci sper sa venim cat de cat intinsi nu sa ocolim si sa ajungem pe la iugoslavi sau mai stiu eu pe unde.
Si deci o sperii pe Maraki....lasa ca am pus eu 20 de poze.
Denisa doar nu oi vrea sa fac si eu tumbe?
monica70 spune:
DENISA le-ai facut cam de la distanta,dar parca seamana putin pe tine!Si hainutzele sunt faine,dar tot mai bine arata pe EMMA decat asa!
Olio! A sosit Ghita si Diana e cu el si ... a inceput-o cu strigaturile!
GIOVA pai vezi ca nu numai Marcolino striga!
monica70 spune:
IRINA super faina jucaria aia! Cu ea crezi c-o sa-l tii pe spate? Si cu caciula e mortal! Si zici ca sta in carucior ca Diana?
Am descoperit misterul srigatelor! A pus-o Ghita in patutz unde da din picioare non-stop si striga de zor la carusel !