Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica da ...e misto sa vedem pana cand sta nevandalizata....Am mai pus 10 poze in afara de alea....si noi nu avem bulane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am prins-o in actiune Poate o pun in seara asta sau maine!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee S-a facut! O sa-i pregatesc zestrea lui fii-miu, ca sa nu zica Ana ca nu-i baiat avut. Cat despre pediatra... unde ai gasit-o??!!!

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Am pus acum trei poze cu actiunea! Ghita e topit! Rade in hohote! De un sfert de ora striga intruna aeeeei aeeei aeeeeeuiii Zice ca n-a mai auzit-o pan acum asa!Deja e nervoasa cred, ca n-ajunge la carusel!
IRINA acum ma uit si la restul!

Mergi la inceput

IRINA am vazut si ultimele cu Mario, e mortal ce pozitii baga,de comentarii nu mai zic!
Si cum nu aveti bulane? Ca eu le vad!

Mergi la inceput

BEE unde esti? Te tot plangi si uite ge gagiu fain s-a oferit sa ti-o ia pe ANA!Si socrosenia ANASEBE cica vrea sa-i dea si zestre!
DENISA mai pusesi juma de kg la congelator?
Eu n-am lucrat nimic azi...sunt in greva
Merg sa manevrez totusi ceva pe la bucatarie,ca imediat trecem la baie,dupa aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello mamicutze si bebelasi poznasi ...
Filip doarme si eu tup la calculator sa mai dau semne de viata.

Am vazut ultimele poze ... ce copilasi dragalasi!
Irina Mario e mortal! Mi-e tare drag de el si lady Di e o norocoasa cu asa flacau. Oricum si Diana e o dragalasa. Ce fain zambeste in ultimele poze in care se uita la carusel. Monica si tu ai de ce sa fi mandra.

Denisa felicitari pentru botez ... ce faine poze! Emma e o printzesuca si arata tare bine in rochitza aia.

Bee eu zic sa mai incerci si la alt pediatru, probabil ca deja mai ai o parere (parca ziceai ca mai mergi dupamasa asta la cineva) ... asteptam vesti. Eu zic sa nu va faceti griji ca Ana e ok. Multa sanatate va dorim! Eu ma pregateam s azic ca ne place Ana ca merge si la ski si Tiberiu s-a dat deja la ea. Noi nu ne bagam ca suntem la distantza, dar va transmitem pupicei.

Maraki ce sa mai zic de Angelo grasunelul dragalas si smecheras ... e o minunatie de copil.

Am pus si noi cateva poze noi. Eu am tot sperat ca tati care e fotograf o sa faca poze la greu, dar vad ca nu prea se agita asa ca o sa ii iau eu aparatul si ma pun pe pozat.
Fetele sa stiti ca l-am tuns pe Filip cu masina... nu de tot i-am taiat numai din plete un pic ca era caraghios. Parul asta oricum ii cadea intr-o luna doua ca ala din fata si din parti i-a cazut in doua saptamani tot. Sa nu dati cu rosii, dar n-am mai rezistat

va pupacesc si mai scriu cand ma mai lasa motanelul meu.
Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

poze noi sunt numai alea cu tati, restul sunt de pe vremea cand aveam par
Angi

Mergi la inceput

CANDA acum voiam sa zic ca eu il vad tot cu par!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica am vazut pozele cu noramea in patut... si asta pare razboinica ca si fiimiu. Dar are o mimica de mori...papusa mica si zglobie...
Canda am vazut freza lui Filip si chiar ca era unic. Dar cea mai tare e aia cand e scos din baitza. E super dulcic. Tu nu te-ai incuscrit cu nimeni?. A ... era sa uit... nici tati nu arata rau pregatit de voiaje

Mergi la inceput