Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Monica da ...e misto sa vedem pana cand sta nevandalizata....Am mai pus 10 poze in afara de alea....si noi nu avem bulane
monica70 spune:
Am prins-o in actiune Poate o pun in seara asta sau maine!
MONI care DIANA (01.01.2006)
anasebe spune:
Bee S-a facut! O sa-i pregatesc zestrea lui fii-miu, ca sa nu zica Ana ca nu-i baiat avut. Cat despre pediatra... unde ai gasit-o??!!!
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
monica70 spune:
Am pus acum trei poze cu actiunea! Ghita e topit! Rade in hohote! De un sfert de ora striga intruna aeeeei aeeei aeeeeeuiii Zice ca n-a mai auzit-o pan acum asa!Deja e nervoasa cred, ca n-ajunge la carusel!
IRINA acum ma uit si la restul!
monica70 spune:
IRINA am vazut si ultimele cu Mario, e mortal ce pozitii baga,de comentarii nu mai zic!
Si cum nu aveti bulane? Ca eu le vad!
monica70 spune:
BEE unde esti? Te tot plangi si uite ge gagiu fain s-a oferit sa ti-o ia pe ANA!Si socrosenia ANASEBE cica vrea sa-i dea si zestre!
DENISA mai pusesi juma de kg la congelator?
Eu n-am lucrat nimic azi...sunt in greva
Merg sa manevrez totusi ceva pe la bucatarie,ca imediat trecem la baie,dupa aia!
canda_h spune:
Hello mamicutze si bebelasi poznasi ...
Filip doarme si eu tup la calculator sa mai dau semne de viata.
Am vazut ultimele poze ... ce copilasi dragalasi!
Irina Mario e mortal! Mi-e tare drag de el si lady Di e o norocoasa cu asa flacau. Oricum si Diana e o dragalasa. Ce fain zambeste in ultimele poze in care se uita la carusel. Monica si tu ai de ce sa fi mandra.
Denisa felicitari pentru botez ... ce faine poze! Emma e o printzesuca si arata tare bine in rochitza aia.
Bee eu zic sa mai incerci si la alt pediatru, probabil ca deja mai ai o parere (parca ziceai ca mai mergi dupamasa asta la cineva) ... asteptam vesti. Eu zic sa nu va faceti griji ca Ana e ok. Multa sanatate va dorim! Eu ma pregateam s azic ca ne place Ana ca merge si la ski si Tiberiu s-a dat deja la ea. Noi nu ne bagam ca suntem la distantza, dar va transmitem pupicei.
Maraki ce sa mai zic de Angelo grasunelul dragalas si smecheras ... e o minunatie de copil.
Am pus si noi cateva poze noi. Eu am tot sperat ca tati care e fotograf o sa faca poze la greu, dar vad ca nu prea se agita asa ca o sa ii iau eu aparatul si ma pun pe pozat.
Fetele sa stiti ca l-am tuns pe Filip cu masina... nu de tot i-am taiat numai din plete un pic ca era caraghios. Parul asta oricum ii cadea intr-o luna doua ca ala din fata si din parti i-a cazut in doua saptamani tot. Sa nu dati cu rosii, dar n-am mai rezistat
va pupacesc si mai scriu cand ma mai lasa motanelul meu.
Angi
irinadum spune:
Monica am vazut pozele cu noramea in patut... si asta pare razboinica ca si fiimiu. Dar are o mimica de mori...papusa mica si zglobie...
Canda am vazut freza lui Filip si chiar ca era unic. Dar cea mai tare e aia cand e scos din baitza. E super dulcic. Tu nu te-ai incuscrit cu nimeni?. A ... era sa uit... nici tati nu arata rau pregatit de voiaje