Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mi-am amintit ca mai trebuia ora nasterii ; 16,10 minute
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici!
SILVI bine ai venit printre noi! Activeaza-ti PM-ul sa-ti putem trimte datele contului comun unde poti trimite poze.Bafta cu vaccinul!
STRUMFI bine ai venit si tu!
La mult ani sarbatoritelor KARINA,JASMINE si MARIA!
Schimbul 2 a evadat...aseara daca am vazut ca vorbesc singura am trecut la culcare!
Dar lasa ca mai un pic si o sa intru si eu odata pe luna,eventual!
Plimbari placute ca presupun ca pe acolo sunteti! Dia a adormit,dar cand se trezeste iesim,cred ca scot si eu nasul,sa vad in ce ape ma scald pana atunci!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi, bine ai venit si multi pupici lui Alain, clujeanul! poate ne spui si cum ai nascut!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

MONIII!, eu credeam ca dupa ce te intorci la scarbici o sa intri mai des si o sa o corupi si pe coleguta ta! Vezi ce faci pe acolo, daca iti fac probleme sefii, doar spune ca ne ocupam noi!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

ANASEBE l-am vazut pe TIBERIU Fain gagiu!Fetele sariti pe el!Sau l-ai promis deja?
BEE te plangi ca n-o ia nimeni pe ANA? Pai nu stii ca acum e modern sa ceara fetele baietii! Eu am o idee! Ca tot seamana Ana pe Clara! De ce nu va bagati voi la tehnica si atacati mandretile alea de gemeni? Care-l ia pe Daniel si care pe Eduard? Ai auzit ANA? HELLO SPANIA!!!

Mergi la inceput

IOANA pai eu am fost ocosha si n-am vrut net pe PC-ul meu cu conta (e retea si mi-era frica sa nu pierd datele de la niscaiva virusi),trebuia sa astept sa plece pe undeva Alina,colega-mea sa patrund la voi si mai mult citeam,ca roiesc aia pe acolo intr-o veselie! Toata ziua da buzna unul sau altul in birou!
Dar acum primul lucru o sa-mi trag net si pe PC-ul meu,cica am gasit niste antivirusi super inventez eu un motiv! A! Pai pentru internet banking,sa n-o deranjez pe Alina ... e buna scuza,nu?

Mergi la inceput

Moni

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,noi aveam impresia ca ana e promisa,ca altfel veneam cu in petit.dar lasa ca nu ramane singura mandretzea ta.dar cum rezisti 6ore de plimbarit ca eu dupa 1ora sunt.si daca te bagi la regim,poate iti scade lapticul,ai grija...
MONI,vezi cum faci sa bagi net,ca sa nu intri in sevrajdinm lipsa de doza de DC.PANA LA URMA INCEPI PE 10?
IRINA,AZI NU ESTI LA RAPORT?CAM lipsesti in ultima vreme...
TEOLINDAAAAAAA,UUUU,OLARIOOO
DENISA,ANASEBE,SILVI,IOANA,GIOVA,CATA,MARAKI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua mamici,

Bee am combinat de la tine si Monica si uite ce a iesit la titulaturaGiova dupa ce am scris am vazut ca ai si tu ceva in genul asta
Fetelor,Angelo vad ca incepe sa manance mai bine, acum astept sa se trezeasca sa pape de pranz, la 11.00 i-am dat piersica cu mar piure si a baut 20 ml lapte.
Bombonico intru si eu in clubul vostru pt. slabit De unde luam idei de meniuri?Eu de montignac nu am nevoie ca nu alaptez
Cata, grasunica ta le intrece pe toate fetitele cred Va fi o mancacioasa cand treceti la diversificare ca lumea

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela cand ai si tu putin timp si intri aici, nu prea sant mamicileAu mai crescut bebelinii si unii din ei nu prea mai dorm ca inainte, vor mai multa atentieEu daca este cuminte Angelo, nu ma lasa sufletul sa il las singur in patut, vreau sa il am langa minePupicei lui Dani,el ce face acuma?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput