Ce salariu pentru menajera?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Maryam, pai la noi in bloc (bloc mititel, nou, cu doua apartamente pe etaj/ total 12 apartamente), femeia care ne face curat (zilnic) este platita cu 1 mil juma pe luna. Si e super multumita!!

Christel, tanti care merge la mine, mai merge la cineva in bloc, apartament identic si face ce zici tu, odata pe saptamana; la apartamentul identic cu al meu, domnul respectiv ii da 50 RON/zi. Eu zic ca la garsoniera 30 - 35 RON e mai mult decat suficient.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Maryam, pai la noi in bloc (bloc mititel, nou, cu doua apartamente pe etaj/ total 12 apartamente), femeia care ne face curat (zilnic) este platita cu 1 mil juma pe luna. Si e super multumita!!

Christel, tanti care merge la mine, mai merge la cineva in bloc, apartament identic si face ce zici tu, odata pe saptamana; la apartamentul identic cu al meu, domnul respectiv ii da 50 RON/zi. Eu zic ca la garsoniera 30 - 35 RON e mai mult decat suficient.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Bine,asta cu femeile de servici de la blocuri mi-se pare o magarie, cum isi poti bate joc de un om sa-i dea banii astia...ce sa faca cu 1 mil juma?
Si la noi mi-se pare ca tot asa ia 1.8...saracele femei!!!!!

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Asta cu femeile de servici de la blocuri(in Rom) si aici ar fi multe de povestit dar pe un subiect aparte.Dar asa in mare pot spune ca:
Noi aici in Germania ne facem singuri curat in bloc(si asta este valabil in toata Germania), stam intr-un bloc D+P+E+M in total 7 apartamente si fiecare facem prin rotatie curatenie pe scari(maturat si spalat), fiecare isi face curat la etajul lui si periodic ne vine randul de facut curatenie in camera cu masinile de spalat situate la demisol, in concluzie nu avem femeie de servici, voi cum ati privi asta ca pe o corvoada? La noi vad ca nu a inceput sa se practice aceasta metoda, mie una mi se pare o metoda buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

In Romania numai daca ai sugera asa ceva ar iesi razboi civil

,,Ai vazut-o pe Georgeasca ca n-a tres praful?
Auzi madam , sa-i spui plodului sa nu mai arunce cu guma pe scari ca ti-o lipsec de usa ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

[quote]Originally posted by ligeea

In Romania numai daca ai sugera asa ceva ar iesi razboi civil

,,Ai vazut-o pe Georgeasca ca n-a tres praful?
Auzi madam , sa-i spui plodului sa nu mai arunce cu guma pe scari ca ti-o lipsec de usa ,

acum serios,... eu intru aici poate-poate gasesc vreo femeie sa vina sa ma ajute la curatenie ca de cand sunt gravida parca nu mai am putere decat sa merg in parc cu copilul....Si voi ?! Imi zugraviti situatia in care ma intorc obosita de la serviciu la 5.30 seara dupa circulatia ingrozitoare din bucuresti... si, imi suflec manecile si urc la etajul 4 si incep cu matura, mop, carpa de praf eventual pronto... pana la parter....???
Fara suparare, varianta cu femeia platita pentru asta din Romania mi se pare suuuuper buna !!!! Bineinmteles, sa li se mareasca salariul. O sa o intreb pe administratora cat ia femeia noastra de serviciu si va spun!

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Aveti dreptate ca s-ar isca razboi civil!!!!

Laura, daca stai la etajul 4 si s-ar adopta situatia de aici, ar trebui sa faci numai la etajul tau(4)si nu pana la parter, iar daca esti insarcinata face sotul curat!!!

Iar femeia de servici de la bloc are salariul mic si va e mila de ea?
De ce nu propuneti administratiei sa-i mareasca salariul? Salariul ei majorat insa v-a mari cu ceva procente plata intretinerei locatarului, deci veti plati fiecare mai mult si iar nu e bine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Vad ca s-au aprins spiritele datorita salariului doamnei care ne face curat in bloc; ii platim 1 mil juma dupa ce ea a cerut 1 milion numai si noi am spus ca e prea putin! Probabil ca in afara de blocul nostru, care e un bloc micut, mai ajuta si in alta parte. N-am idee, presupun.

Christel, ar fi bine daca s-ar putea si in Romania asa; din pacate, spiritul nostru civic - chiar si atunci cand vorbim de ceva ce ne afecteaza direct - nu prea exista.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Acu am sters ce-am scris ca vad ca e subiect de cand era bunica fata!

Mergi la inceput