Ce salariu pentru menajera?

Ce salariu pentru menajera? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu cit este salariul corect pentru o menajera. Eu am 3 camere, 1 baie, far mobila pe hol si cu putina mobila in sufragerie si intr-un dormitor. Am cerut ajutor pentru geamuri, aspirat, sters praf in 2 camere din 3, si am dat 300.000 lei. Este corect? (Eu as vrea sa dau pretul corect dar nu ma pricep). Voi cit platiti menajerele?

Multumesc.

Simona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Sirimie eu zic ca i-ai dat bine eu am o prietena care pt ce zici tu ca ti-a facut plus calcat rufe ii da menajerei 350000lei.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Vreau si eu asa o menajera... !!!!!!!!
Nici eu nu fac fata cu facutul curateniei... parca au intrat zilele si orele la apa.... nu mai am deloc resurse la sfarsit de saptamana sa mai fac si curat, iar daca fac, dupa aia sunt o epava cand ma duc la serviciu. Plus ca am mania perfectiunii, nu suport sa fac azi curat si maine sa fie iar praf, asa ca insist sa fie luna casa ,atucni cand fac...
Exista pe undeva o menajera disponibila o data pe sapt pentru menaj usor ?
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie un PM cu o solutie viabila. Ca simt ca nu mai pooooot !!!!!!

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu vreeeaaaaauuuu! Mai ales pentru calcat, ca nu mai pot!
La fel si eu, am fixatii, trebuie sa fie perfect calcate, perfect impachetate, sau frumos aranjate in sifonier (si ca sa subliniez, va explica patul ca am camasile sotului meu pe umerase de aceeasi culoare, ale mele pe alta culoare, fiecare in sifonierul potrivit, rochiile sunt separate,... adica ordine adevarata)
Hainutele fetei le calc eu, ca asta se intampla mai des decat la ale noastre, iar ale noatre nu vin la rand mai des de o data la doua saptamani.... Nu am fete de masa si nici cearsafuri.
pentru curatenie... mai putin
Daca aveti vreo sugestie, please help!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cum mai stati cu menajul? Vad ca n-ati mai scris nimic demult, cu cat mai platiti voi menajera? Pe mine ma intereseaza un menaj usor pentru o garsoniera(in Buc).

Daca stiti pe cineva, va rog un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Bucuresti, apartament 3 camere (dar mare, 120 mp), doua bai - vine de 3 ori pe saptamana, sta cam de la 10-11 dimineata pana la 2-3 dupa-amiaza, face tot ce e nevoie - curatenie, aspirat, geamuri, calca, pune rufe la spalat, schimba prosoape si asternuturi), face si cumparaturi daca ii cer - 4 milioane pe luna.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Multumesc Gabriela,dar pentru o garsoniera cat se da? Ma refer la menaj usor(aspirat,sters praful, spalat parchet, gresie, faianta, curatat baia, bucataria, fara calcat rufe, mancare cumparaturi, etc Totul nu cred ca dureaza mai mult de 2-3 ore.

Si spalat geamuri ocazional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La mine 4 camere - o zi de munca (adica de la 10-18) - 500 de mii. Plus mancare. Plus o sacosa plina cu haine de la mine. da' astea nu cred ca se pun la socoteala.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

La mine 4 camere - o zi de munca (adica de la 10-18) - 500 de mii. Plus mancare. Plus o sacosa plina cu haine de la mine. da' astea nu cred ca se pun la socoteala.

Adina, daca la 4 camere ii dai 500 de mii pentru o zi intreaga, pentru 3 ore la o garsoniera cat sa-i dam, 200-300 de mii e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, eu zic ca e super ok.
Cel mai mult cred ca conteaza cat sta. Daca sta doar 2-3 ore...ce ai zis tu e prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

vai de capul meu o sa-i dau sa citeasca aici, ca si asa e cam simandicoasa de la o vreme...noi ii dam 10 mil pe luna 3 zile/sapt acasa, ap 100 mp curatenie si calcat, mai curata rar cate un cartof, o salata, fructe...si cateodata o mai las pe cea mica cu ea; 3 zile/sapt merge la birou cate 2-3 ore/zi unde este floare la ureche,un mop, un geam la luna si bye...si eu care ma gandeam ca de asta o fi botoasa ca are sal mic.

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput