Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Hm, eu unu am ceva cu gradinita aia si cu seriozitatea directoarei (ma refer la 161 si la directoarea cea noua, tanara). Dar asta nu are nimic de a face cu pregatirea cadrelor, sau cu dotarea gradinitei. Sincer, imi place ca si gradinita, au refacut curtea (deci managerul stie ce face, pacat ca din cand in cand e "partinitor" in selectia ofertelor), cadrele sunt bune. In plus, in zona parerea mea este ca este cea mai indicata gradinita (alternative de stat nu prea ai in imediata apropiere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

Anul trecut l-am inscris pe baiat la gradinita nr.16 din Iancului,directoarea n-a vrut sa primeasca nimic.Anul acesta se fac inscrieri in iunie 1-15 ale lunii.Sunt foarte multumita si de educatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor daca la gradinita pe care ati ales-o se fac inscrieri doar intr-o singura zi , aveti mare grija ca noi era s-o patim. Si la noi inscrierile s-au facut intr-o singura zi. A stat sotul meu in fata gradinitei de la 2 noaptea ( asta pentru ca ne-a vandut pontul o educatoare ca asa s-a intamplat in anii trecuti ) si a reusit s-o inscrie pe fetita noastra a 4 a la grupa mare ( asta in conditiile in care pentru grupa mare erau doar 6 locuri ). Daca s-ar fi dus putin mai tarziu adio inscriere
Alexxia

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 16+ si Ruty 4,10 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

In unele cazuri, functioneaza sistemul listei facute anterior! Nu e generalizat, dar se poarta! N-ar fi rau sa faceti vizite scurte, dese si insistente, fara a deranja prea mult! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

urmati sfatul dat de lenav7!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teox spune:

Iata cativa pasi pentru a-ti inscrie copilul la gradinita:
1. Hotaraste-te de ce dai copilul la gradinita, ca sa iti dai seama ce cauti;
2. Cauta o gradinita apropiata de casa sau locul de munca;
3. Vezi ce informatii poti obtine despre ea!

Daca totul e OK poti trece mai departe:

4. Cauta nr. de telefon, suna si intreaba cand poti sta de vorba cu directorul (acesta mai are si alte treburi decat inscrierea noilor copii. Ex: gestionarea unor situatii ce nu sufera amanare, sedinte de lucru, situatii de intocmit, etc)
5. Stai de vorba cu directorul dar si cu cadrul didactic, persoana care se va ocupa de fapt de copilul tau
6. Daca ai trecut cu bine si de faza asta si esti multumit poti pleca acasa. Daca nu reia de la punctul 2!

Daca dupa mai multe cautari nu reusesti, mai cauta daca doresti ceva bun pentru copilul tau! Gradinita potrivita te asteapta! Trebuie doar sa te uiti unde trebuie!

Daca ai vorbit frumos si nu ai exagerat cu intrebari nepotrivite poti avea SUCCES!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Pana la urma cum e cu gradinitele? Noua ne-au spus sa mergem la inceputul lui iunie. Am inteles ca la unele gradinite deja au inceput inscrierile, la altele s-au terminat.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

teox, nu se intelege din algoritmul tau cat de departe trebuie sa te uiti. Poate gradinita potrivita este in Canada, de exemplu .
Si, pastrand tonul vesel, trebuie adaugat neaparat punctul 5a, fara de care multi parinti nu pot iesi din ciclul infinit al cautarilor:
5a: daca te-ai saturat de raspunsuri negative revino la gradinita care-ti convine cel mai mult (aproape de casa) impreuna cu domnul shpaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

Oameni buni, nu este peste tot la fel!!! In ce gradinite ati fost? Exista si oameni normali pe lumea asta! Ma faceti sa am cosmaruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Sunt total de acord cu tine Capcaunule(am trait-o pe pielea mea).
Dar daca nici punctul 5a nu-ti reuseste cum rezolvi ecuatia?As vrea si eu o solutie la aceasta problema.

Florina & Alin

Mergi la inceput