Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 7
Pico spune:
Doamne.......
Citesc,citesc si ma tot minunuez.Si eu trebuie sa-mi inscriu fetita din toamna la gradi.Am fost si am vazut 2 gradinite, una mi-a placut(dar se pare ca nu prea avem sanse),una nu mi-a placut(dar nu ar fi fost probleme cu inscrierea
).
si eu stiam ca inscrierile sunt intre 1-15 mai.Oare sunt asa de multi copii incat toate gradinitele sunt ocupate??????Nu cred.Probabil ca are importanta cat "impingi".
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
zizica spune:
La gradinita de stat unde invata copilul meu e un afis mare pe usa ca inscrierile se fac in data de 7 iunie. Vor fi inscrisi toti copiii, dar numai in ziua respectiva.
lenav7 spune:
Si la noi in gradinita tot in iunie se fac inscrierile. Sa stiti ca sunt gradinite care au deja multi copii inscrisi si e normal ca, cei care frecventeaza deja, sa aiba prioritate la inscriere, adica, sa aiba continuitate. Astfel, ganditi-va cam cate locuri raman libere! E adevarat ca functioneaza, la greu, si sistemul spagii...
radu300 spune:
Atentie pentru cei din sectorul 6!!! Saptamana trecuta am stat de vorba cu doamna directoare de la gradi 209 si mi-a spus ca sunt locuri, si chiar si la clasele de Step by Step. Daca sta cineva pe langa "bucla" in Drumul Taberei sper sa ii fie de ajutor. Gradinita este mai mult decat OK. Mult succes.
Witchie spune:
Radu, in zona sebastian lira, stii vreo gradinita buna?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cuceririle lui Mamzel Zuluf
radu300 spune:
Witchie ai probleme: zona respectiva este supraaglomerata! Sunt multe gradinite in zona acolo, unele cu dotare mai buna (modernizate de Vanghelie acum 3 ani), cu curte, dar cu peste 40 copii la grupa (178 pe Iancu Jianu, 268 - Posta Puisor), altele au curte maricica si urmeaza sa fie la fel modernizate in vara asta, dar tot supraaglomerate (205 vis a vis de BRD Sebastian) si ai chiar in fata cinematografului Lira doua gradinite mai mici, fara fitze , dar nu stiu cum stau cu locurile (75 chiar in fata cinematografului si 33 pe strada din spatele bisericii). Sper sa reusesti sa le reperezi. Eu zic sa incepi sa te interesezi, aproape sigur la 205, 178 si 268 nu o sa fie locuri.
Witchie spune:
merci radu, eu doar prospectez, ca iri are abia un an si trei luni... am auzit lucruri bune despre aia de la puisor.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cuceririle lui Mamzel Zuluf
radu300 spune:
"Lucruri bune" insemna de cele mai multe ori dotare extraordinara. In rest... este la fel ca peste tot.
danyboy spune:
nu-mi vine sa cred ce tot citesc de spaga la inscriere in gradi... eu locuiesc in sectorul 6, crangasi si nu am dat spaga la inscrierea la gradinita! din toamna razvan merge la o scoala buna din sect 1 unde ce-i drapt am avut nevoie si de "altele" pentru a-l inscrie acolo...![]()
Tango spune:
Radu300, de gradinita 161, din sect 3, str Branduselor stii ceva??? As vrea sa-mi duc fata la gradi desi am avut o experienta neplacuta cu gradi de stat. Acum tot caut si caut, si pe langa casa, stau la timpuri noi, si mai departisor...si gradi de sta si particulare. Cum bune spuneati voi toti, conditii ca la mama acasa n-o sa gasim, dar macar sa fim 60% multumiti...
Multumesc!
victoria si minunea mea Daria