Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 27
toma_lly spune:
Buna,
Da, si pe mine ma intereseaza cam ce se da si cui....Doar directoarei la inscriere ? Banuiesc ca apoi se cotizeaza si educatoarei....
Natalia-13 sept. 2007
Poze
Printesa01 spune:
cel putin 100 de eur... asta daca ai intrarea asigurata
altfel, risti sa nu reusesti nici cu spaga
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Printesa01 cel putin 100 de eur... asta daca ai intrarea asigurata altfel, risti sa nu reusesti nici cu spaga |
pai in ritmul asta, in cativa ani o sa dam spaga o masina.Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eseea spune:
| citat din mesajul lui Printesa01 cel putin 100 de eur... asta daca ai intrarea asigurata altfel, risti sa nu reusesti nici cu spaga |
cum adica 100 de euro daca ai intrarea asigurata?? ce inseamna intrarea asigurata? pai daca ai intrarea asigurata de ce mai dai spaga? Nu inteleg , poti explica?
Noi vrem sa inscriem fetita la gradinita de care apartinem cu domiciliul, in acest caz pe ce alte criterii se admit/resping dosarele? Si cand ar tb mers cu spaga? La cine? Presupun ca la directoare ( de ce si la educatoare??) dar cum ajungem la ea?
cat e efectiv aceasta spaga? vad ca toata lumea da, imi poate spune si mie cineva cat a dat efectiv? Macar pe pm, pleaseeeeee

Mami de fetita
si de baietel
roli25 spune:
Daca apartii de gradinita nu vad de ce ar trebui spaga. Mi se pare obligatoriu sa primeasca copilul. Mergi si vorbeste de acum, intreaba cum stau cu locurile, cand se fac inscrierile si vezi ce reactie are. Eu inteleg, o atentie, un cadou, ca deh, asa e la noi.
Eu, cand a fost cazul am dat un cadou in valoare de vreo 150 ron, dar asta pt ca am fost ajutata in septembrie, cand deja era prea tarziu.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eseea spune:
Roli, asa cred si eu, mi se pare aberant de-a dreptul in conditiile in care chiar apartinem de aceasta gradinita.......dar totusi mi-e teama ca va invoca cine stie ce motive si ramanem pe afara...la noi e esential sa o inscriem aici pt ca mai avem un bb mic si cine o va duce/ lua de la gradi va merge cu bb dupa el, fie vreme buna/rea, deci nu vreau cu autobuze etc
ce ai mai facut cu apartamentul?
Mami de fetita
si de baietel
natalia_nica spune:
Eseea, te duci la gradinita cu pricina, intrebi care e prima zi de inscrieri, care sunt TOATE actele de inscriere necesare in acel moment, te duci in ziua respectiva la prima ora si faci inscrierea. Daca iti spune ca deja s-au facut inscrierile, asta e un abuz si poti reclama (legal, nu se fac cu 1 an inainte). Trebuie sa mai sti ca au prioritate copiii care provin de la cresa ce apartine de acea gradinita (daca bineinteles are o cresa), apoi fratii copiilor aflati la acea gradinita, si, daca nu ma insel, copiii cu un singur parinte. In rest nu ar avea nici un motiv sa refuze inscrierea... Noi asa am procedat, FARA NICI O SPAGA!
Mami
de Denis (17.06.2006)
gabitza2005 spune:
perioada de inscriere oficial e doua saptamani (eu zic ca nu-i musai sa te duci in prima zi prima ora)in primavara. eu am depus dosarul in ultima zi, fara spaga sau alte atentii. avantajul a fost ca era primul an al gradinitei si in primavara nici nu era numita directoare.
In al doilea an am auzit si de 100-150E dar si de o cutie cu bomboane si o cafea. Asa ca va intreb: cine si-a luat teapa? Am mai auzit si ca anul acesta nu au avut voie sa refuze nici un copil care indeplinea conditiile (instructiuni de sus ca sa nu mai apara scandaluri in presa).
Eu zic sa nu mai aruncati cu banii asa usor , te inscrii in primavara, se afiseaza rezultatul si daca e negativ - pana in toamna ai timp sa abordezi si in modul asta problema.
alinam spune:
In prima zi oficiala de inscrieri s-a dus sotul meu la 11 si surpriza nu mai erau locuri! desi fusese cu 2 zile inainte si nu i-au primit dosarul , l-au invitat sa vina in prima zi de inscrieri (apartinem de respectiva gradinita, ambii suntem angajati ), asta va zic ca sa nu va inchipuiti ca mai gasiti locuri dupa 2 saptamani, si e o gradinita de cartier, amarata dar cu program prelungit.
Apoi dupa vreo 2 saptamani am gasit o "intrare" si am mers la d-na directoare cu o atentie si s-a rezolvat!
Cel mai penibil mi s-a parut la prima sedinta cu parintii cand a venit d-na directoare (da, cea care luase spaga de la toata lumea!!!!) si a urlat ca ei au 24 de locuri si s-au inscris 40 de copii din cauza parintilor care au venit cu recomandari!!!!!!! wowwwww si ca ele nu fac fata! pai cand ai luat dosarul si spaga cum fu'?
gabitza2005 spune:
| Cel mai penibil mi s-a parut la prima sedinta cu parintii cand a venit d-na directoare (da, cea care luase spaga de la toata lumea!!!!) si a urlat ca ei au 24 de locuri si s-au inscris 40 de copii din cauza parintilor care au venit cu recomandari!!!!!!! wowwwww si ca ele nu fac fata! pai cand ai luat dosarul si spaga cum fu'? |
La baietelul meu in grupa sunt inscrisi 37 de copii dar nu vin mai mult de 20/zi din diverse motive (ii mai tin parintii acasa sau la bunici sau sunt bolnaviori). La inceput m-am speriat si eu de numarul mare dar acum sunt zile in care sunt si mai putin de 10 copii la gradinita.