Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhidan spune:

Eu am o gradinita chiar langa mine, cam la 50m, ar fi culmea nesimtiri sa nu imi primeasca copilul acolo. Indeplineste toate conditiile afishate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

dosarul de inscriere pt gradinita de stat vizata de mine: "cerere tip ( de la gradinita), copie si original certificat de nastere copil, adeverinta de anagajat a parintilor, copii CI parinti, un top de hartie, o folie de plastic, adeverinta medicala ce se completeaza dupa acceptarea copillui in gradinita"....oare evaluarea dosarului consuma UN TOP DE HARTIE?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalid spune:

Si mie mi s-a spus sa vin cu cateva coli de scris... dar chiar un top ...
Chiar ma intrebam la ce le trebuie coli albe?!

kalid si copiii : alex (4 ani) si ioana (9 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

mai, la noi la gradi chiar se folosesc multe coli albe... se fac copiii dupa poezii, cantecele, se lipesc pe ele tot felul de "minuni"

Si noi am dus la reinscriere un top de hartie, un biblioraft, dosare de plastic, mape transparente.

Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La inscriere/reinscriere - doar actele obisnuite. Hartie, foarfeci culori si ce le-o mai trebui se cumpara din fondul grupei (am dat 50 lei/ copil la inceputul anului si acum vre-o 2 saptamani s-au terminat, asa ca am mai cotizat inca 50. Din astia se ia si hartia igenica, sapunul..cadouase de 1 iunie pt copii..asa ca nu mi se pare exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Cand incep inscrierile la gradinita anul acesta? Care sunt criteriile in functie de care se completeaza locurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Intai se fac reinscrierile si apoi, pe baza locurilor ramase, se fac inscrierile. Deocamdata nu s-a afisat nimic referitor la reinscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

Buna!
Stie cineva ceva de gradinita nr 276 (Suveica) din sectorul 2? Am inteles ca se muta pe Mosilor. Vreau sa il inscriu acolo pe fi-miu, dar nu stiu mai nimic despre aceasta gradinita. Ma gandeam sa merg la ora 16, cand pleaca copiii acasa, sa intreb parintii...dar, stiti cum e, fiecare parinte isi lauda gradinita

Multumesc!
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si eu vreau sa stiu acelasi lucru, ce se da cadou pt directoare la inscrierea la gradinita?
Am sunat azi si ne-a chemat la "vorbitor", vineri. Avem toate conditiile indeplinite(stam aproape de gradi, fetita are 3 ani) si totusi o dadea la intors ca daca avem cererea 29 ea nu promite nimic, ca cererile peste 20 sunt cu semnul intrebarii, daca se retrage cineva din primele 20 de cereri... Pai cum naiba, nu primesc decat 20 de copii, cand cica au grupa de 30-35???? E clar ca asteapta doamna, dar ce si cat?
Si specific ca este o gradinita din sectorul 1, destul de cautata... am vreo sansa sa nu dau faliment?

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

aduc in atentie acest subiect. vad ca se tot scrie despre faptul ca se dau bani/cadouri pt inscrierea la gradinita. Cat ar fi "darul" ? Se poate sa-mi spuna si mie cineva cat a dat, macar pe pm va rog? Sa stiu la ce sa ma astept....

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput