Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

din pacate , nu stiu exact ce va fi saptamana asta la Palatul Copiilor...anii trecuti au fost si gradinite de stat cu siguranta!
anacami data de 1 iunie a fost ultima mea zi de munca la o gradinita din sectorul 4( berceni)- dar nici gand ca ar fi avut putini solicitanti!doar ca inscrierea a decurs (si decurge in continuare) in conditii civilizate!!Multumesc mult de urari!!!

despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Anul trecut am inscris si eu copilul la gradi de stat. Am trecut copilul pe o "lista de asteptare" cu un an inaite, am trecut cam la 2 luni pe la gradinita sa vad care mai e treaba, am gasit "o pila" cu care m-am dus la directoare pe la inceputul lui mai, am cotizat, am luat fisa si in 2 zile copilul meu avea dosarul primit. Inscrierile oficiale incepeau in iunie.
Acum, la al doilea copil e mai simplu, ca au prioritate cei cu frati mai mari in gradinita. Asa ca la toamna il voi trece pe cel mic pe "lista de asteptare" si la anul in primavara voi da fisa - cand o fi. Intre timp sa nu uit sa mai trec pe la directoare cu plasa plina.

Horor, dar adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

SUNT DISPERATA!!!!
Am mers la doua gradinite in zona Bd. Lacul Tei si nu am reusit sa-l inscriu pe fi-miu la nici una. La Zori de Zi directoarea mi-a zis ca au fost 20 de locuri la grupa mica si peste 100 de cereri. M-a pus pe o lista de asteptare si mi-a spus ca sa nu-mi fac sperante prea mari. La gradinita de la Maica Domnului (in spate la Domino) mi s-a spus ca nu apartin de gradinita asta si ca sa merg undeva la Nada Florilor, habar n-am pe unde este!!!!
Ce ma fac???? Ajutati-ma cu un sfat, ceva!!

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Elle_ seb cauta si gaseste o "intrare " la managementul gradinitei sau ramai pe lista de asteptare pe care noteaza ca dupa inceperea anului scolar, cand vor incepe toate nenorocirile de boli, vor fi copii care se vor retrage. Atunci fii pe faza si....tup cu dosarul acolo....

Mult succes iti doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Geniest, multam de raspuns, am incercat sa intru cu capul la una dintre ele, insa nici n-a vrut sa auda si nici sa ia ce i-am dus. Iar la cealalta m-a trecut pe lista de asteptare....
A mai mers mama mea in dimineata asta la o alta gradinita pe Teiul Doamnei unde cica au 2 grupe a cate 40 de copii (grupe mici) si mai trebuie sa mai scoata din ei sa ajunga la un numar mai mic...

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nada florilor nu e prea departe de Domino;
vezi pe harta: www.salutbucuresti.ro/planoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu am inscris copila anul trecut la gradi de care vorbeste moko, fara balamuc si fara spaga. Anul asta s-a format coada doar cu cateva ore mai devreme dar totul a decurs la fel de civilizat, cine a avut nevoie si sta in zona, si-a rezolvat problema.
Ne place la gradinita asta, suntem multumiti si avem loc asigurat. Ce ma fac ca la anul va trebui s-o mut?? Mai gasesc eu in sectorul 3 unde ne mutam, asa o gradinita care sa ne primeasca si de care sa fim multumiti?
Suntem foarte ingrijorati in privinta asta si mi-e groaza de ce va fi la anul pe vremea asta cand vom fi nevoiti sa renuntam la norocul pe care l-am avut aici.... sau facem naveta?

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

in sectorul 3 sunt gradi si sunt bine aranjate si din cate amauzit se vor mai construi eu spun ca daca te vei duce sa te interesezi pe la inceputul anului 2008 o sa rezolvi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Anca, unde sa ma duc sa ma interesez? Eu am deschis aici un subiect acum cateva luni. Am cerut sfaturi, recomandari de la mamicile din zona care ma intereseaza. Am primit o singura recomandare, gradinita 216 (sau 217) care este destul de departe de blocul meu.. sa fie cam 1 km si nu in directia in care voi merge la serviciu. Asa ca, oricat de buna ar fi, nu-mi convine varianta asta.
Am bantuit cartierul de cate ori am avut ocazia si am mai gasit o gradinita putin mai aproape decat 216 dar in aceeasi zona, pe langa piata Minish. Despre asta nu am aflat nimic, am vazut-o pe afara si mi-a placut dar atat.
Totusi as prefera o gradinita pe directia Constantin Brancusi-Baba Novac, sa fie in traseul meu de serviciu.
Nu reusesc sa gasesc macar o lista completa a gradinitelor din sectorul 3 sau macar din Bucuresti....
Cred ca ultima solutie va fi sa ma duc in parcurile din zona (si asa ii place celei mici la nebunie sa o duc acolo) si sa intreb mamicile sau bunicile din parcuri.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dar in Militari care e situatia?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput