Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 23
roandre spune:
Astazi am mai depus la inca o gradi dosarul (astazi a fost prima zi cand au acceptat dosarele la gradinita asta) si rezultatele vor fi afisate pe 8 IUNIE !!!
anacami spune:
quote:
Originally posted by andora
......Si la noi la fel, rezultatul pe 25 iunie, pana atunci o tinem in matanii. La gradi "a noastra" ni s-a explicat f clar ca nr de ordine chiar nu conteaza fiindca fff rar cica se ajunge la egalitatea care sa impuna departajarea cu ajutorul acestuia. Plus ca ni s-a spus ca acel criteriu cu frate/sora la aceeasi gradi este criteriul primordial si ar avea pondere clar superioara fata de celelalte. Dar aici ajungem din nou la problema cu verificarea corectitudinii inscrierii.
No comments. Bafta!www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
la gradinita la care am depus noi dosarul ni s-a spus ca inscrierea copiilor care au frati mai mari la acea gradinita s-a facut DEJA! deci, locurile disponibile erau doar pt. inscrierea copiilor a caror parinti sunt "la primul contact" cu acea gradinita!
Criteriul acela cu apropierea mi se pare intr-un fel nedrept- nu ma refer la cei care vin din alte cartiere. De ex. noi stam la o distanta aprox. egala de doua gradinite, dar destul de mare de ambele in comparatie cu alti copilasi. Adica noi stam la vreo 3 starzi distanta, in timp ce majoritatea stau pe aceeasi strada cu ea, la un bloc-doua distanta. Pai noi ce facem daca nu avem nicio gradinita peste drum???? pana ajungem la noi mai sunt cateva zeci-sute de copilasi; ramanem fara loc pana la scoala????
Inca ceva: dupa cate am citit aici si dupa cate am auzit la alti parinti, sunt foarte multe cazuri in care s-au depus cereri pt. acelasi copilas la mai multe gradinite (ca la facultate
Apropo: la sfarsitul saptamanii va fi targul de gradinite particulare la Palatul Copiilor .Eu sigur o sa-l vizitez, sanse la cea de stat nu am prea multe...
Bafta tuturor!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania
andora spune:
Cami, ca bine zisesi... nu stiu care ar trebui sa fie criteriile si ponderile lor pt o corectitudine maxima, de asemenea cred ca vor ramane niste locuri disponibile in practica, in teorie chiar sunt curioasa cum si daca se vor putea ocupa acele locuri...
Cu gradi particulare ar fi f interesant de mers, insa pret sub 8 milioane eu nu am vazut.... conditiile probabil ca merita, insa... mda.
Bafta sa auzim de bine.... totusi am o nelamurire.. cum de la unele gradinite se afiseaza listele cu "admisi" inainte de vestitul 25 iunie?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
ghinetz spune:
Doamne, ce povestiti, fetelor!!! Ma ingrozesc! Vazusem eu ceva la TV, dar ma gandeam ca mai exagereaza putin. Chiar ca mai ceva ca admiterea la facultate!
La noi la Iasi inca nu s-a ajuns la asa ceva. Inca. Desi astazi, cand asteptam directoarea de la gradi pentru a-l inscrie pe Stefan, o doamna educatoare m-a intrebat daca am venit pentru bb din burtica. Curand asa va fi, nu?
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andora spune:
Pai in alte tari asa e, de la nastere... teoretic daca "statul" stie cate cereri vor fi peste 3 ani, are timp sa ia masuri. Cu practica mai va sa curga apa pe Dunare pana atunci. Haideti ca poate faem totusi chef pe 25...
Ajutor pt Dan
moko spune:
a fost odata o gradinita bucuresteana, de stat, unde parintii au venit inca de la ora 2 de dimineata, au facut lista cu numere de ordine(speriati de ceea ce vazusera la tv si in ziare!!) si au stat in usa unitatii..pana pe la ora 11.dupa care...liniste totala!!! A venit si presa avida de scandal..cand a vazut atata liniste in curtea gradinitei, nu a fost deloc interesant pentru ea si a plecat in cautarea scandalului, tipetelor,poalelor in cap etc!!
Doamnelor, nu disperati...inca mai exista si gradinite cu 20 de copii in grupa, mai sunt si directoare care nu-ti cer recomandarea sau plicul din usa biroului!!
despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by moko
a fost odata o gradinita bucuresteana, de stat, unde ...
Ai spus un mare adevar: a fost odata
Daca adaugai si ca niciodata iesea o poveste frumoasa.
Lipsa posetelor in cap nu este neaparat un indiciu al transparentei sau al eradicarii coruptiei. Mai degraba al resemnarii.
moko, tot respectul pentru tine (
) dar cu o floare, si inca cateva ca tine, nu se face primavara.
moko spune:
"odata" asta era chiar vineri, 1 iunie 2007..stiu ca, din pacate, nu se intampla peste tot la fel si sunt constienta ca, tot din pacate, mai exista inca muuulte gradinite unde inscrierile se fac pe bani, cafele si pile!![]()
Mesajul meu nu incerca decat sa arate ca se poate si altfel!!
despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze
Gaby spune:
Subscriu,
Ne-am inscris pe 1 la ora 9, nr. 43 fara cozi si fara nimik! Gradi era goala, doar o mamica depunea o cerere...fara speranta! Dar civilizat...uitandu-ma la tv am crezut ca o sa fie omor, ca nu are sens sa merg la 8-9 civilizat, dar merita sa incerc...pt ca lucrand in presa era rost de un subiect...dar doar daca...era ceva dur!Mai ales ca toata familia suna cu o seara in urma sa mergem neaparat sa tinem rand pt ca stam langa gradi la iesirea din scara incepe gradi! Noi nu si nu! Vrem civilizatie...
Si asa ne-am inscris fara tam-tam dar cu multe semne de intrebare, din cauza sistemului si oamenilor care-l compun. Dar asta e o alta poveste...
Deci, mai sunt gradi la care se Poate si fara, NU GENERALIZATI, NU TOT CE SE SCRIE SI SE ARATA LA TV ESTE LEGE SI UNIVERSAL VALABIL!
Cu stima,
anacami spune:
Dragele mele, spuneti-ne si noua care sunt aceste gradinite fara prea multi solicitanti.
Eu am depus dosarul pe 1 iunie, la ora 8:00 (programul incepea la 7:30).
Am fost nr. 57 pe lista, in timp ce locurile disponibile erau 35. Dupa mine au mai fost cativa parinti, este posibil ca pana pe 15 iunie sa fie 2-3 pe loc.
Moko, sa inteleg ca lucrezi la o gradinita/ stai prin apropiere? despre care vorbesti? Nastere usoara, sa fiti sanatosi!
Inca ceva: la targul de gradinite care se va organiza in acest weekend la Palatul Copiilor vor fi prezente atat cele particulare, cat si cele de stat? sau numai particulare? ati fost la vreo editie, merita vizitat?
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 

. La gradi "a noastra" ni s-a explicat f clar ca nr de ordine chiar nu conteaza fiindca fff rar cica se ajunge la egalitatea care sa impuna departajarea cu ajutorul acestuia. Plus ca ni s-a spus ca acel criteriu cu frate/sora la aceeasi gradi este criteriul primordial si ar avea pondere clar superioara fata de celelalte. Dar aici ajungem din nou la problema cu verificarea corectitudinii inscrierii.