Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

La noi s-au facut liste, se face prezenta din 2 in 2 ore, dar faza cea mai nasoala este ca strada pe care stau nu prea este arondata la vreo gradinita, desi este ditamai bulevardul...

Ne-am inscris deja la 2 gradinite din zona, asa ca Dumnezeu stie ce-o sa fie...

Oricum, nasoala treaba ca sunt putine locuri...

BTW, prima persoana pe lista s-a inscris la ora 7:30 azi. Si sunt parinti multi care ingheata pe langa gradinita...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

La noi s-au facut liste, se face prezenta din 2 in 2 ore, dar faza cea mai nasoala este ca strada pe care stau nu prea este arondata la vreo gradinita, desi este ditamai bulevardul...

Ne-am inscris deja la 2 gradinite din zona, asa ca Dumnezeu stie ce-o sa fie...

Oricum, nasoala treaba ca sunt putine locuri...

BTW, prima persoana pe lista s-a inscris la ora 7:30 azi. Si sunt parinti multi care ingheata pe langa gradinita...

eu ma dadeam rotunda ca nu stau noaptea p'afara ca pe vremea lui ceasca ... ca sa prind ceva...si uite cum mi-am incalcat principiu' si la ora asta nu dorm, stau la claca!!!
AM DAT SI INTERVIU LA ANTENA 1, MACAR DACA NU INSCRIU COPILU' LA GRADI POATE AJUNG VEDETA!!!!!!!!!!!!!!1

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna dimineata !

Gata, am completat si eu cererea pt inscrierea baiatului meu la gradi.
Raspunsul il voi primi in 10 zile dupa data de 15 iunie.

Am bonul de ordine nr.7, a fost sotul de la ora 5 la rand, apoi am venit eu iar la ora 8,15 completasem deja cererea.

Succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

si eu am depus dosar complet azi fara spaga fara, fara lista fara stat la rand la ora 9, frumos civilizat! in august ne vedem pt achitat cotizatie luna septembrie!

in ce zona se sta la rand si se fac liste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am inscris-o si eu pe fetita mea la grupa mica cu program scurt (sper s-o pot transfera la program prelungit). La gradinita noastra s-au luat dosarele si ni s-a spus si daca si unde am fost acceptati.
Am intrebat directoarea dc se tine cont de criteriilea acelea si mi-a zis ca NU. Ea merge tot pe "primul venit, primul servit".
Dc dormeam azi-noapte in fata gradinitei prindeam loc si la program prelungit...
De ieri de la pranz au stat continuu in fata la gradi parintii si strigau lista de ordine din ora in ora.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu pot sa cred ce scrieti aici ca se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Intre 15 iunie si 25 iunie in fiecare gradinita se intruneste consiliul de administratie care dezbate ceea ce s-a intamplat in perioada inscrierilor, reinscrisii s.a.m.d.

Pe 25 iunie se afiseaza listele cu cei "admisi" sau "respinsi" (ca la facultate, ce naiba !). Eu cred ca pana sa ne vedem copilul / copiii pe lista nu prea avem certitudini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Am depus azi-dimineata dosarul - rezultatele in 25 iunie.
S-a facut si la gradinita asta o lista, dar care se pare ca a folosit doar sa nu se faca buluceala la usa directoarei :)
Nu am primit niciun bon, nimic, dar am vazut ca ni s-a inregistrat dosarul la nr. 31.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Cum asa ceva?
Ca directoarea cica respecta criteriile de pe usa...

La noi se dau rezultatele pe 25 iulie, ca sa nu mai zic ca nu apartinem de gradi de peste strada, ci de una situata la vreo 3 statii de tramvai... Printre blocuri...

Unde stati fetelor de nu se tine cont decat de primul venit-primul servit?? Ca la noi au fost numai in prima zi vreo suta si ceva de persoane...

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

......Si la noi la fel, rezultatul pe 25 iunie, pana atunci o tinem in matanii . La gradi "a noastra" ni s-a explicat f clar ca nr de ordine chiar nu conteaza fiindca fff rar cica se ajunge la egalitatea care sa impuna departajarea cu ajutorul acestuia. Plus ca ni s-a spus ca acel criteriu cu frate/sora la aceeasi gradi este criteriul primordial si ar avea pondere clar superioara fata de celelalte. Dar aici ajungem din nou la problema cu verificarea corectitudinii inscrierii.
No comments. Bafta!

Mergi la inceput