Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 21
layla spune:
Buna ziua
Si eu sunt tare stresata pentru inscrierea de maine (sector 6). Zici ca-l inscriu pe fimiu la facultate, nu la o amarata de gradinita de stat.
Iti vine sa 

Va doresc succes!!!!!!!!!!!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
andora spune:
Mama mia ce citesc... liste de ordine inainte de 1 iunie ora 00.00 ?
Si noi am auzit aceeasi placa cu inscriere regulamentara 1-15 iunie samd, maine ma duc, de la 8 e program, eu la cat sa ma duc sau la cat sa se duca sotul? Mi-e asa o teama... dar nu avem ce face, mai am o problema, aseara nu stiu care tip zicea la tv ca invatamantul prescolar inca NU e obligatoriu, e sau nu e? Dac-ar fi asa mai au prioritate grupele pregatitoare? Ca eu nu mai stiu ce sa cred...
La gradi 217 sect. 6... nimeni amator de insotitor la coada maine> ? 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
anda141 spune:
Fetelor succes maine !!!!
Si nu va lasati calcate in picioare , cereti drepturile fara spagi !!
Sa il ajutam pe Alexandru
andora spune:
quote:
Originally posted by anda141
Fetelor succes maine !!!!Si nu va lasati calcate in picioare , cereti drepturile fara spagi !!
Anda sa fie!

De cerut noi cerem, de raspuns ni se va raspunde cu zambetul pe buze ca pana acum, d'apai sa vedem la afisare pe 25 daca iese cu bataie, oare cum o fi cu eventualele contestatii, or avea vreun efect?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
danacaltan spune:
quote:
Originally posted by anda141
Fetelor succes maine !!!!Si nu va lasati calcate in picioare , cereti drepturile fara spagi !!
SUBSCRIU LA IDEEA ANDEI 141 !!!!!!!!!!!!!
HAIDETI SA-I LASAM CU BUZA UMFLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roandre spune:
Va tot citesc pt ca maine sunt si eu pe baricade sa o inscriu pe mandra mea.
La gradi unde vreau s-o inscriu tocmai am vorbit cu o prietena care ii daduse deja dosarul directoarei de ceva vreme...pai si cum ramane cu criteriile alea (dc ar fi sa ma ghidez dupa ele, eu stau mult mai aproape de gradi decat prietena mea)?
Acum stau si ma gandesc cum o fi mai bine sa fac. Sa ma duc maine cu dosarul si cu un cadou? Stiu ca ar trebui sa nu dam...dar ce fac cu copilul???
La o alta gradi unde as fi vrut s-o inscriu si care este peste drum de mine, directoarea nu a vrut sa accepte nici cadou, nici bani si a tot insistat ca dosarele le primeste pe 4 iunie. Dar acum surpriza, a afisat ca sutn doar 12 locuri si alea pt copii cu varsta de 5 ani!!!
Chiar sa fie atat de putine locuri? Grupa mica sa nu se faca?
andora spune:
Mihaela (pup ingerasii
), pai asa ziceau la tv ca doar 50% din nr copiilor vor avea loc la gradi in Buc... De mers maine fara nimic mi se pare cam riscant, dar si invers e dubios.... cred ca sunt si ei f suspiciosi cu atatea camere ascunse si reporteri sub acoperire...
Intr-un cuvant.. nasol...
PS: Nu stiu de ce au disparut cele doua mesaje anterioare acestuia..probabil ca e o probl de server si-si va reveni...
Ajutor pt Dan
Mada spune:
fetele de gradi Lizuca ce stiti? din sectorul 4,asistenta mi-a spus sa vin maine devreme ca nu crede ca sunt probleme , ma ingrozesc cand citesc aici, am emotii, normal
off va spun si eu maine ce am facut, andora, roandre tin pumnii pentru voi
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danacaltan spune:
Fetelor, ce inseamna devreme, ca la mine sub geam (unde e gradinita)deja s-a strans puhoiu' cred ca vor sa stea de veghe in noaptea asta.....?????????????
danacaltan spune:
Fetelor, ce inseamna devreme, ca la mine sub geam (unde e gradinita)deja s-a strans puhoiu' cred ca vor sa stea de veghe in noaptea asta.....?????????????