Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 17
danacaltan spune:
Va rog frumos, cine o cunoaste pe DIRECTOAREA DE LA GRADINITA 38/ Intrarea Odobesti, sector 3?
Am fost la ea sa intreb ce acte trebuiesc pentru inscriere si ea mi-a raspuns cu o alta intrebare: cine sunt si din partea cui vin.
I-am spus ca nu vin din partea NIMANUI, pur si simplu stau la 2 m de gradi - n-a parut prea impresionata...
O cunoaste cineva, sa ne recomande si pe noi, sau cum se face?????????
Va rugam din suflet!
danacaltan spune:
Si ar mai fi gradinita nr. 3 Str. Plutonier nu stiu cum, tot sector 3, ca si alternativa...daca o cunoasteti pe directoare...
Aici nici macar nu se poate intra, stau bodyguarzii la poarta mai ceva ca la... mititica.
O VORBA BUNA...DACA STITI SI SE POATE...CAT DESPRE ATENTII, NICI O PROBLEMA, DAR NE TREBUIE O INTRODUCERE.
Multumim.
carmenz spune:
Scuze, revin cu o intrebare. La dosarul de inscriere este necesara adeverinta de salariat sau de venit? Nu mi se pare normal sa ceara adeverinta de venit atata timp cat contributia este aceeasi pt toata lumea, dar intreb si eu.
Teo2rina spune:
carmenz,Marcela Dumitrache este o super draguta,totusi,spune-i ca esti o prietena de-a mea si o sa fie si mai bine. puiutul tau va fi inscris la grupa mijlocie in toamna.draga mea, pe adeverinta de la serviciu nu este necesar sa apara cat ai tu venit, ci doar sa scrie ca ai un venit,pt ca sa aiba acoperire ca ai de unde plati hrana.referitor la nr. de copii,asta era in urma cu cinci ani,de atunci s-au schimbat doua directoare,iar acum nu sunt inscrisi mai mult de 35 de copii,iar prezenti sunt cam 25-27 in perioadele bune. stai linistita,se va rezolva totul.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
carmenz spune:
Teo2rina esti o draguta, iti multumesc.
Ai fost educatoare acolo? Macar sa am o idee, sa nu par chiar dusa cu pluta.
Teo2rina spune:
carmenz,da,am fost educatoare acolo pana anul trecut,am avut clasa la parter si daca te intreaba de mine ceva,ce mai fac,spre exemplu, ii spui pur si simplu ca o sa trec pe acolo in vizita saptamana viitoare.chiar voiam sa trec ca mi-e dor de fostele colege.mai mult de atat n-o sa te intrebe,stai linistita.daca vrei sa-i dai ceva Marcelei Dumitrache,cu toate ca nu e necesar,o cutie cu nes e suficienta,asta bea ea.dar ti-am spus,nu e cazul sa te deranjezi.iti tin pumnii,sa-mi spui ce ai facut.
carmenz spune:
quote:
Originally posted by Teo2rina
,da,am fost educatoare acolo pana anul trecut,am avut clasa la parter si daca te intreaba de mine ceva,ce mai fac,spre exemplu, ii spui pur si simplu ca o sa trec pe acolo in vizita saptamana viitoare.chiar voiam sa trec ca mi-e dor de fostele colege.mai mult de atat n-o sa te intrebe,stai linistita.daca vrei sa-i dai ceva Marcelei Dumitrache,cu toate ca nu e necesar,o cutie cu nes e suficienta,asta bea ea.dar ti-am spus,nu e cazul sa te deranjezi.iti tin pumnii,sa-mi spui ce ai facut.
Iti multumesc, Marina. Data trecuta, m-am dus pregatita sa-i dau D-nei Dumitrache un cadou, dar nu am reusit s-o conving sa-l primeasca, mi-a spus ca vom avea timp pentru asta. E bine de stiut ca bea ness, chiar ma voi duce mai tarziu sa-i cumpar o cutie sa o adaug la ce am cumparat deja, macar daca nu primeste toata punga, poate cutia de ness o va primi.
Iti voi spune ce am facut dupa ce voi avea un raspuns ferm. Ma indoiesc ca imi va spune ceva clar astazi, poate dupa 15 iunie voi sti sigur. Eu nici nu am avut cine stie ce pila, asa ca ....
inca sunt in ceata si mi-e teama sa nu raman in ceata pana la toamna.
HAVE A NICE DAY!!!
Carmen
claujro spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Claudia, Andora, anul trecut la gradi 87 nu s-a format grupa mica. Stiu de la o cunostinta din blocul vecin. Baietelul ei e nascut in septembrie 2003 si a fost inscris anul trecut in grupa mijlocie.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina, ieri am trecut pe langa gradi si erau o multime de parinti in curte, se vedea ca asteptau ceva, sper ca pentru reinscrieri
Ai mai aflat ceva, noutati?Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
Balbina spune:
Claudia, deocamdata nu stiu nimic in afara de faptul ca peste o saptamina incep inscrierile. Sper ca nu s-au aminat cu o saptamina mai devreme si nu stim noi. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
anca_vlad spune:
eu stiu ca inscrierile la gradi de stat se fac intre 1-10 iunie asa scrie in regulamentul publicat de inspectoratul de stat pt gradinite si exista tre criterii de deparajare
1. sa locuiestiin zona gradinitei
2. daca exista copii in gradi care au frati acestea din urm aau prioritate
3. sa ai serviciul in zona gradinitei.
ce stiu eu este ca listele pt inscrieri sunt deschise inca din ianuarie.
Acum in iunie urmeaza doar depunerera dosarului de inscriere!
multa bafta