Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 14
claujro spune:
Ne-am fofilat anul trecut, acum chiar nu avem incotro. Il inscriu (ma rog, incerc) la gradinita 87 din spatele BRD Dr. Taberei. Pe 1 iunie sunt inscrierile. Doar o zi!!!! Nu dau picior de spaga, va zic d eacum si daca intampin dificultati direct la Inspectorat ma duc.
Va pup!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Anuska spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ne-am fofilat anul trecut, acum chiar nu avem incotro. Il inscriu (ma rog, incerc) la gradinita 87 din spatele BRD Dr. Taberei. Pe 1 iunie sunt inscrierile. Doar o zi!!!! Nu dau picior de spaga, va zic d eacum si daca intampin dificultati direct la Inspectorat ma duc.
Va pup!
Cum doar o zi?????

Pai peste tot spun ca intre 1-15 iunie!
Te doare capul! Si asta ar trebui reclamat!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
andora spune:
quote:
Portarul ala, se vede treaba, e un delegat al corpului didactic al gradiniteipe mine nici nu m-a lasat sa intru, sa vad gradinita.
Cit despre gradinita in sine, am inteles ca are program cica "normal", pina la 12, si program "prelungit", pina la 16. Sa ma corecteze cineva va rog, daca am inteles aiurea.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Chiar nu stiu, eu am mai mers sa o iau pe nepotica de acolo, eu insami am fost la acea gradinita, chiar e f constiincios domnul acela, nu prea lasa pe nimeni sa intre, raman cu speranta ca este totusi o procedura corecta (asa cum a fost acum 2 ani la nepotica) si ca pe 1 iunie nu va fi prea tarziu. NUmai ca la telefon nu raspunde nimeni.. mai incercam.....
CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU INSCRIERE? Si oare sunt probleme daca fetita implineste 3 ani abia pe 10 oct....?
La gradinita MApN este cineva?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
claujro spune:
andora, da, doar o zi! Se stie probabil ca in primele 10 minute se vor ocupa toate locurile daca nu sunt deja ocupate! Am de gand sa ma duc la o ora civilizata, intre 8-10.00. Sa vedem ce va fi!
danat spune:
Bai fratilor, am fost si eu azi sa vad o gradi si mi s-a spus clar ca "nu stiu cum sa rezolvam problema asta cu locurile...stiti ca n uprea sunt...." La care eu am raspuns : "dati-mi o cerere, v-o aduc peste 2-3 zile completata si rezolvam atunci problema locului" 
Urrrrasc sa dau spaga, dar ce sa facem?!??!?! Oricum poti in tara asta sa faci reclamatii si mega-reclamatii, si celor carora te adresezi cu reclamatiile sunt fix la fel ca si cei reclamati. Se vor face (eventual!) ca se deranjeaza putin sa se dea la aia "rai" si pe urma vor ridica din umeri. Bashca, si cei de la televiziuni, care alimenteaza acest fenomen al locurilor lipsa de la gradi.
Dar pun si eu o intrebare logica: daca natalitatea este declarata in scadere, si daca numarul gradinitelor a ramas constant (de stat - nu mai punem la socoteala ca unii dintre copilasi se duc la particulare) atunci cum de nu ajung locurile din gradinite??????
P.S. Cat e spaga de inscriere - scuze, am uitat sa intreb ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ingridnen spune:
Anul trecut pe vremea asta ma agitam si eu cu inscrierea lui Cristi .. si ma intrebam si eu cum de nu sant locuri suficiente in gradinitele de stat, exact ca danat
Am rasuflat usurata cand l-am vazut inscris... pe urma au inceput alte probleme odata cu gradi.. ca-i prea cald, ca e curent, sa nu le dea apa rece, ca mancarea-i nu stiu cum... si nu spun de copiii bolnavi si altele...uffff
Acum ne pregatim pentru reinscriere - trecem in grupa mijlocie
Succes la inscrieri !
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
Balbina spune:
Andora, noua ne-au spus ca in iunie se depune doar cererea, iar dosarul cu actele necesare trebuie intocmit in termen de 5 zile de la inscriere, daca a fost copilul inscris.
Claudia, m-ai pus pe ginduri, deci o singura zi. E clar ca trebuie sa fim prezenti acolo de dimineata.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
claujro spune:
Balbina, bine macar ca nu suntem in competitie
deci nu avem nici o sansa sa ne imbrancim la usa si sa ne tragem de par
...io vreau la grupa mijlocie, tu la grupa mica...
Dar ce te faci daca nu mi-l primeste la mijlocie si nu am de ales??! Vezi ca io vin cu barbatul meu care are 1.87 si 90 de kg

Balbina spune:
Iar al meu are peste suta de kile la aceeasi inaltime. ![]()
Acuma serios: teama mea e sa nu-l bage pe Vlad la grupa mijlocie, nefiind suficienti copii inscrisi pentru grupa mica. Dar sa-l vad inscris, si dupa aia imi voi face griji.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
andora spune:
Balbina si fetelor merci pt info.... de nr insuficient de copii la grupa mica nu am auzit.... aud acum, bafta sa se faca totusi o grupa... 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan