Gradinite de stat - spagi si inscrieri!
Raspunsuri - Pagina 15
claujro spune:
Cum sa nu fie mai, suficienti copii pentru grupa mica?! Nu am mai auzit asa ceva pana acum. Stai linistita, nu cred ca va exista "problema" asta...
Numai la mine la scoala nu sunt niciodata suficienti copii pentru clasa I
.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Balbina spune:
Claudia, Andora, anul trecut la gradi 87 nu s-a format grupa mica. Stiu de la o cunostinta din blocul vecin. Baietelul ei e nascut in septembrie 2003 si a fost inscris anul trecut in grupa mijlocie.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
andora spune:
Mama mia, am vorbit acum la noi la gradi. Exact asa s-a exprimat d-na directoare, "tb s se termine reinscrierile ca sa vedem daca si cate grupe mici se vor forma". E simplu, grupele pregatitoare, fiind obligatorii la inceperea scolii, au prioritate, si tb vazut cate grupe de pregatitoare se fac si daca dupa chestia asta mai raman locuri.... si ca inscrierea e de pe 1 pe 15 iunie si chiar nu conteaza in ce zi iti depui cererea ca tot dupa 15 iunie se ia decizia....
No comments... incercam sa patrundem in incinta gradinitei zielel urmatoare cu efortul de rigoare si daca nu functioneaza merem frumusel dumineca noi acilea la Doamne -Doamne si aprindem o lumanare si ne rugam intens... 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
claujro spune:
O solutie ar fi sa-i ducem direct la pregatitoare...![]()
Balbina spune:
Andora, asa asa, grupele mai mari au prioritate. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
danat spune:
Asa le-as bate direct in freza pe aceste duoamne directuoareee ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ManuBubu spune:
Pe Tzuni a mea am inscris-o aiurea anul trecut, am trcut dintr-un elan primavaratic sa pun cateva intrebari si m-am trezit indrumata sa vin deja cu dosarul. Cum insa n-avea decat 2 ani si ceva ( in dec. facea 3 ani) , pana sa ajungem noi la Gradi , in Ianuarie( ca sub 3 ani a zis ca n-o primeste ), dosarul a fost dat disparut.
Am avut noi noroc de bunici buni si au tinut-o. Acuma avem deja dosarul depus pentru anul acesta. Eu stau in sectorul 3 dar mai multe nu va spun ca am promis sa nu o dau de gol pe directoare. Si apropo, mi-a zis sa mai trec din cand in cand pe acolo pentru reconfirmarea inscrierii. Ce-o insemna oare ?
. Ma voi duce cu niste cafea si ciocolata din aia mare cat un cartus de tigari...O fi de ajuns sa nu mai dispara dosarul?!
claujro spune:
![]()
![]()
Vaaaai, in ce hal am ajuns!!! Si ma refer, aici, la noi, parintii!!!! Nu-mi vine sa cred...
moko spune:
n-as vrea sa vorbesc prostii, dar din cate stiu eu, numarul grupelor si componenta lor (adica, cate grupe mici, cate mijlocii, etc) se face si se preda la inspectorat de prin februarie.Poate gresesc, nu sunt foarte la curent cu probemele administrative si manageriale ale gradinitei, dar noi cam din perioada aia stim care va fi componenta grupelor din gradinita!
Si ca noutate fata de anii trecuti, acceptarea dosarului nu include si siguranta ca inscrierea este aprobata. Gradinita este obligata sa primeasca TOATE dosarele, urmand ca inscrierea propriu zisa sa fie facuta in functie de niste criterii(ca de exemplu, apropierea de domiciliu,etc).
Bafta multa la inscrieri si pitici fericiti la gradinita va doresc!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
35+ cu bebel baietel!
poze
pro-basescu
camybaby2 spune:
am si eu un bb-el care in februarie face 2 ani. cind trebuie sa ma agit pentru gradi ca voi incepe serviciul si am inteles ca se fac inscrieri cu un an inainte. stau in sectorul 4. poat ma ajutati cu ceva lamuriri.multumesc mult.